Live από την Έκθεση...

Δυστυχώς δεν μπόρεσα - μπορώ να παραβρεθώ ... βλέπω όμως αμείωτο κέφι και ενθουσιασμό... μπράβο σε όλους (μοχθήσαντες και επισκέπτες) ...

Πολύ ωραία περάσαμε!
Κόσμος πολύς σε όλα τα δωμάτια, ενδιαφέροντα συστήματα και καημοί στα ρακ και τα πατώματα αλλά και πολλές απουσίες... σημεία των καιρών?

Θα κάνουμε και αύριο μια γύρα, πρωινή αυτή τη φορά, έτσι για την μυρωδιά.

Πολλά μπράβο και ευχαριστώ στα παιδιά που έστησαν και συντηρούν το δωμάτιο του club! :ernaehrung004:

Μπράβο σε όσους βοήθησαν στο στήσιμο του "by far" φιλικότερου δωματίου της έκθεσης.

Χάρηκα πολύ που γνώρισα τόσο αξιόλογους και ταυτόχρονα φιλικούς ανθρώπους

Πριν λίγο γύρισα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά του avclub. Μακράν το δωμάτιο με το περισσότερο κέφι και τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα. Ας είμαστε τουλάχιστον εμείς λίγο χαρούμενοι.....

Ανεβάζω ακόμη μερικές φωτογραφίες που δεν πρόλαβα να βάλω απ' το δωμάτιο.

Στο κέντρο με τα μαύρα ο Α.Γ.Δ. Billy the Kid.....

PA131587.jpg

Notis (όχι ο Σφακιανάκης.... :p) supersonic και πρόεδρος......

PA131584.jpg

Θαυμάστε εμφάνιση μέλους του Δ.Σ........ Γιώργος Κυρ.

PA131583.jpg

FragoulisNaval, tmjuju με δύο ακόμη μέλη του avclub.

PA131582.jpg

Κοσμοπλημμύρα σήμερα όπως αναμενόταν λόγω Σαββατοκύριακου, αν υπήρχε "καταγραφέας επισκεψιμότητας" στην πόρτα κάθε δωματίου θα είμασταν πρώτοι άνετα. Μπράβο σε όλους μόχθησαν για το στήσιμο του δωματίου και για το ότι έχουν κάνει ως τώρα.

Ερώτηξης: Μηχανάκια που παρκέρνετε; Χύμα όξω ή υπάρχει κάποιος χώρος;
Γιατί ωραία τα Χαι Εντ σας, αλλά και τα άλλα μας χόμπυ τα προσέχουμε ωσάν τα μάτια μας... :music-smiley-005:

Πέρασα κι εγώ το πρωί (νωρίς δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων) και είδα έστω για λίγο τα παιδία της πρωινής βάρδιας... μετά βλέπω έγινε χαμός όμως:worshippy:

Πραγματικά πολύ ωραία ιδέα το... live

Απάντηση: Re: Live από την Έκθεση...

Το ΑΚΑΙ του Νοτη (μπομπινοφωνο) ολα τα λεφτα σημερα.Δυο φορες επιχειρησαμε να το γυρισαμε σε ψηφιακη αναπαραγωγη και μισο τραγουδι μετα ξαναλαξαμε γνωμη.
Ασε που ηταν και μεγας κραχτης...
Χαρηκα που ειδα πολυ κοσμο.

Την αλλη φορα που θα με βγαλετε φωτο θερμη παρακληση.Παρτε με απο χαμηλα γιατι η καραφλα μου φλουταρει πολυ...Τουλαχιστον εσκισα το Θ.

Εγώ πρώτη μου φορά άκουγα μπομπινόφωνο και έπεσε εξαιρετικά με τα δεδομένα του χώρου/ενισχυτικων/ηχείων.

Επίσης ο κόσμος μας έπνιξε κανονικά. Πλημμύρα...υπήρχαν ώρες που ούτε απ'έξω δεν πέρναγες....

Και ωραίες παρουσίες....απ' όλα είχαμε!!!

Ξεχασα να πω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που ετρεξαν και τρεχουν το περιπτερο κανοντας τη βρωμικη δουλεια.
Παιδια ευχαριστουμε!:worshippy: