SR-71
AVClub Fanatic
Last edited:
Αυτό βασικά είναι κύλινδρος O'neil λογικά. Περιστρέφεται με σταθερή ταχύτητα και έτσι έχεις ότι βαρύτητα θες στα τοιχώματα. Έχουν προταθεί για χρήση σε πλανήτες, διαστημικούς σταθμούς και διαστημόπλοια.Ο θόλος από πάνω;
Γιατί το σπίτι είναι σαν εξοχική χομπιτότρυπα.
Ο θόλος από πάνω;
Γιατί το σπίτι είναι σαν εξοχική χομπιτότρυπα.
Οχι ακριβως.Αυτό βασικά είναι κύλινδρος O'neil λογικά. Περιστρέφεται με σταθερή ταχύτητα και έτσι έχεις ότι βαρύτητα θες στα τοιχώματα. Έχουν προταθεί για χρήση σε πλανήτες, διαστημικούς σταθμούς και διαστημόπλοια.
Το Rendezvous with Rama του Κλαρκ νομίζω είναι για τους περισσότερους η πρώτη φορά που ήρθαμε σε επαφή με αυτό το concept. Πάντως και τα 4 βιβλία (Rama II, The Garden of Rama, Rama Revealed) ήταν πάρα πολύ καλά. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν η εικόνα ήταν εμπνευσμένη από τα Rama.
Η κίνηση είναι με πνευματικα συστήματα. Τέτοια φτιάχναμε με σύριγγες από το φαρμακείοΓια συρτε φιρμανι στον Songless_Bird ........... του χω πραμα που σπαρταραει !
![]()
542.151 Aufrufe · 3.399 Reaktionen | Protoclone, developed by the Polish startup Clone Robotics, is a groundbreaking bipedal, musculoskeletal android engineered to closely replicate human anatomy and movement. By leveraging artificial muscle fibers
Protoclone, developed by the Polish startup Clone Robotics, is a groundbreaking bipedal, musculoskeletal android engineered to closely replicate human anatomy and movement. By leveraging artificial...www.facebook.com
Kαι αν πας για χειραψια με ΑΥΤΟ το πραμα ..... μαλλον θα ειναι και η τελευταια !
Εμενα παντως, τα δαχτυλα του μου φαινονται ταναλιες.Η κίνηση είναι με πνευματικα συστήματα. Τέτοια φτιάχναμε με σύριγγες από το φαρμακείο![]()
Περισσοτερα (επι του θεματος) οταν βρω μακροσκελεστερο βιντεο.Εγώ βλέπω ότι στο πρώτο βίντεο τι κρατάνε με σχοινιά από πάνω. Ίσως να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος του.
CudaJet: The World’s First Underwater Jetpack!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.