LNB για HDTV

Re: Απάντηση: LNB για HDTV

Εχω πάντως να διευκρινήσω κάτι. Το δικό μου lnb είναι 5ετίας και πλέον, δεν είναι πιστοποιημένο για HD και κατεβάζει κανονικά αυτά που πρέπει να κατεβάσει.
Μοναδική του αδυναμία είναι ότι δεν κατεβάζει το BBC HD στο 90άρι πιάτο μου. :eek:
Λέτε να πάρω ένα Full HD? :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Μια ειναι η λυση για να το πετυχεις αυτο: Μετακομιζεις τουλαχιστον μεχρι το Μοναχο αν γουσταρεις βροχη με 15C.

Οι Συχνότητες είναι στάνταρ και στα hd κανάλια και στα sd ,Αυτό με το υψηλής Ανάλυσης{hd},,, lnb είναι ίσως το καλύτερο ανέκδοτο και πρέπει να μεταφερθεί στο section με τα ανέκδοτα.

Οσο για το [Full (HD] Ready) στα LNBs, επαναλαμβανω: 100% marketing

Υπαρχουν αλλα χαρακτηρηστικα τα οποια δεν αναφερουν σχεδον ολοι οι κατασκευαστες. Σχεδον, διοτι υπαρχουν και επαγγελματικα ακριβα που τα χρησημοποιουν και καποιοι ερασιτεχνες για πολυ οριακες ληψεις σε παραβολικες κεραιες: http://www.smw.se/Products.htm

Δεν ειναι η 1η φορα οπου ενα 10 χρονων παλιο LNB δειχνει καλυτερη συμπεριφορα παρα ενα "0.1 της Ferrari".

ΝΑι, αυτό είναι.
http://so-mm.de/SHARP-BS1R8EL100W-LOW-NF-Universal-Single-03dB_c136-29-30_p535_x2.htm

Δεν υπάρχει αντίρρηση ότι πρόκειται για καλό lnb. Αυτό το full hd πως εξηγείται?

Ετικέτα που έβαλε το συγκεκριμένο μαγαζί, δεν υπάρχει τέτοια αναφορά στο κουτί του LNB.

Edit. Αν και βλέπω και σε άλλα μαγαζιά να γράφουν το ίδιο. Νέα κόλπα...

Last edited:
Από ελληνικό eshop το είχα πάρει (δεν θυμάμαι ποιο ήταν), αλλά δεν είχε βέβαια τέτοια αναφορά πριν δύο χρόνια. Τώρα που το βλέπω όμως καλύτερα βλέπω ότι γράφει BS1R8EL100W ενώ το δικό μου είναι το BS1R6EL100W. Μάλλον η μόνη τους διαφορά είναι το μαρκετίστικο ταμπελάκι...

Καλά ε, πήρα κάτι γυαλιά οράσεως μιλάμε, Full HD v.1.3a λέμε!!!
Κόστιζαν κάτι παραπάνω αλλά τουλάχιστον τώρα είμαι σίγουρος ότι θα μπορώ να παρακολουθώ όπως πρέπει σε 1080p!!!:marchmellow::elefant:

Πλάκα πλάκα... Πέτυχα μια διαφήμιση (Αμερικάνικη) στην τηλεόραση για γυαλιά ηλίου πριν δύο τρεις ημέρες. Ανάμεσα στα προτερήματα που έλεγε ο τύπος που τα διαφήμιζε σε 'τυχαίο' άτομο στον δρόμο ήταν ότι θα είναι σα να βλέπει τηλεόραση High Definition!!!

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε και...Είδη Υγιεινής hd ready και full hd :smash:

Re: Απάντηση: LNB για HDTV

Εχω πάντως να διευκρινήσω κάτι. Το δικό μου lnb είναι 5ετίας και πλέον, δεν είναι πιστοποιημένο για HD και κατεβάζει κανονικά αυτά που πρέπει να κατεβάσει.
Μοναδική του αδυναμία είναι ότι δεν κατεβάζει το BBC HD στο 90άρι πιάτο μου. :eek:
Λέτε να πάρω ένα Full HD? :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Το πρόβλημα είναι ότι δέν έχεις βάση πιάτου και βίδες στήριξης FULL HD
:furious3: :nounder::ernaehrung004:

Πες μου ότι ακόμα δεν έχεις βάψει το πιάτο σου με το "Full HD more than ready" χρώμα;! Πες το μου κι αυτό!
Αααα, μα που πας χρυσή μου; Είναι δυνατόν;! Και του κάνει και μια απαλή επιφάνεια! Μμμμ, βελούδο σου λέω!

Απάντηση: Re: LNB για HDTV

Ωριστε και μια Full HD κεραια με Full HD polarizer και motor: http://www.satclub-thueringen.de/wbb2/thread.php?threadid=231
Ααα, μη τα δείχνεις αυτά και τύχει να τα δουν τίποτα graffiti freaks και τους μπουν... ιδέες!

Αυτό που μένει να δούμε, είναι και κανένα CD κρεμασμένο κάτω από το LNB για να διώχνει τα περιστέρια!

Πάντως εγώ το πήρα απόφαση!
Θα πάω να κολλήσω κανένα αυτοκόλλητο "HD" στο πλάι του LNB μου κι άλλο ένα πίσω από το πιάτο μου! Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα αυξήσω την ποιότητα λήψης στα ψηφιακά κανάλια!

Re: Απάντηση: Re: LNB για HDTV

Αυτό που μένει να δούμε, είναι και κανένα CD κρεμασμένο κάτω από το LNB για να διώχνει τα περιστέρια!
QUOTE]

Ε όχι και CD, ένα Bluray να κρεμάσεις, γιατί δεν θα είναι HD ready......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LNB για HDTV

Ε όχι και CD, ένα Bluray να κρεμάσεις, γιατί δεν θα είναι HD ready......
Μα, γι αυτό είπα ότι "Αυτό που μένει να δούμε" και ανέφερα το CD!
Εγώ Bluray έχω κρεμάσει! Παλιότερα είχα HDDVD αλλά είπα να... ακολουθήσω τις εξελίξεις!

απαραίτητο κρίνεται και το Hi End καλώδιο τροφοδοσίας του argi, για λιγότερο θόρυβο στο σύστημα!
Εγώ πάντως για να έχω "το κεφάλι μου ήσυχο" σχετικά με τον "θόρυβο στο σύστημα", έχω πάντα χαμηλά την ένταση! Α, όλα κι όλα!

Ωριστε και μια Full HD κεραια με Full HD polarizer και motor: http://www.satclub-thueringen.de/wbb2/thread.php?threadid=231
Χρήστο...βλέπω καλά στην φωτό; Γιατι μου φαινεται ότι ο μαγκας έχει καποια πατέντα ΚΑΙ για περιστροφή του LNB! Υπάρχει κάποια τέτοια ετοιμη πατέντα; (Πέρα απο πλήρη περιστροφή του πιάτου μαζι με το lnb που ειδα στην γερμανική egis, πανάκριβη εννοείται!)

Ναι, φαίνεται καθαρό ο τρόπος περιστροφής. (γρανάζια)
Προσωπικά έχω εντυπωσιαστεί απο τα μαστορέματα του τύπου.

Οπως επεξηγεί και βλέπετε στην πρώτη φωτο, έτσι σετάρει το πιάτο και το lnb.