μετρησα και εγω απο περιεργια τωρα με το invertoΣήμερα περέλαβα τα τρία SHARP BS1R9EL100A .
Το ένα το έβαλα στην θέση του Inverto MultiConnect στις 16°Ε.
Μέτρησα την ισχύς και την ποιότητα σε τρεις, τέσσερις συχνότητες στον Spiderbox 9000 Combo και στα δυο lnb.
Συχνότητα Inverto MultiConnect 0,2.......SHARP BS1R9EL100A
.................Strength- Quality..................Strength- Quality
11283H...............78-88%................................74-86%
11658H...............80-66%................................75-68%
11178V...............75-62%................................78-62%
10719V...............83-76%................................82-74%
Πάνω, κάτω τα ίδια πράγματα μεταξύ των δυο lnb.
Το SHARP BS1R9EL100A πάντως είναι πολύ μικρό σε μέγεθος.
Μπορεί στο Inverto MultiConnect η χοάνη να είναι στενή, το πίσω μέρος του lnb είναι αρκετά μεγάλο.
Μετά που έβαλα το SHARP ,χάλασε ο καιρός .
Είδα ότι δεν έπεσε ποιότητα του σήματος πάρα πολύ.
Οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής είναι θετικές από το SHARP.
Δεν διαφωνώ σε αυτό.
Όμως στην 10719V έχουμε σχεδόν την ίδια απόδοση.
Δεν θα έπρεπε να υπήρχε μια διαφορά σε όλες τιε συχνότητες;
ειναι θεμα ωρας,τωραΟχι υποχρεωτικά.
Αλλά ακόμα και στην περίπτωσή σας, έχει σταθερά +5-7% στο strength !
To δε quality, πρέπει να είναι και θέμα στιγμής. Π.χ. στο δικό μου σύστημα, ο Dreambox μου έχει αποκλίσεις στο ίδιο κανάλι μέχρι και +-21% ανάλογα με τον καιρό και την ώρα :smile:
Ποια ήταν τα lnb που είχες πριν;πρωτες εντυπωσεις απο Black Ultra inverto,το ενα το εβαλα 0,8w και το αλλο στους 28,2e,0,8w 12130Η πριν 75- 58 τωρα 82-72 το ιδιο εχει κανει και στους 28,2,κριμα και παρειγγειλα μονο δυο,απλα φοβερα
Πράγματι τα Black Ultra είναι πολύ καλά.τα inverto slim multifeed,τωρα εδωσα online παραγγελια για ακομα 6,ειναι πραγματι πολυ καλα και βελτιωνουν παρα πολυ το σημα,φυσικα βοηθαει και ο καιρος
και ακομα μια online με το προστατευτικο μαζι με ενα SHARP BS1R9EL100A και ενα Fracarro LSU05 single
Tα SHARP BS1R9EL100A και εγώ από τον emimikos τα πήρα.
Θα παραγγείλω και αλλά SHARP μέσα στην εβδομάδα.
Πες μας όταν βάλεις το προστευτικό για το lnb ,τις εντυπώσεις σου.
Από το satplus πήρα τον Spiderbox,θέλω και εγώ να δοκιμάσω και το INVERTO BLACK ULTRA Single.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.