Λογαριασμός ΔΕΗ 2000 ευρώ επί δεκαετία επαννειλημένα - HELP !!!!!

Bρε Τατιάνα, απορώ πως αφήνεις να συμβαίνει κάτι τέτοιο!
Εσύ που είσαι και τσαούσα -bye- έπρεπε να τους είχες αλλάξει τα φώτα......για να μην πώ και τίποτα πιο βαρύ!:argue:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Λογαριασμός ΔΕΗ 2000 ευρώ επί δεκαετία επαννειλημένα - HELP !

Το επιχειρήσαμε.......μας είπαν (επειδή ήξεραν την κατάσταση) ότι θα φέρουν τον ίδιο μετρητή

ένα καταγραφικό για την κατανάλωση μέσα στο σπίτι, το οποίο να παραμείνει π.χ. για 1 εβδομάδα και καθημερινός έλεγχος παράλληλα με το τι λέει το ρολόι της ΔΕΗ;

ένας άνθρωπος μέσα στη ΔΕΗ απλώς για να "βοηθήσει" το να μην πάρετε τον ίδιο μετρητή στην επανασύνδεση;

Re: Απάντηση: Λογαριασμός ΔΕΗ 2000 ευρώ επί δεκαετία επαννειλημένα - HELP !!!!!

Bρε Τατιάνα, απορώ πως αφήνεις να συμβαίνει κάτι τέτοιο!
Εσύ που είσαι και τσαούσα -bye- έπρεπε να τους είχες αλλάξει τα φώτα......για να μην πώ και τίποτα πιο βαρύ!:argue:

Προσπάθησα......άλλωστε όταν ξεκίνησε αυτό ήμουν αρκετά μικρή ώστε να μην μπορώ να αλλάζω τα φώτα σε κανέναν :p

Αλλά με τη ΔΕΗ έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά....για αυτό άλλωστε ζητώ τη συμβολή-συμβουλή σας :)

Τατιανα νυκτερινο εχετε?
Εαν ναι κοψτε το να δειτε εαν εχετε καμια διαφορα στους λογαριασμους. Εαν ΔΕΝ εχετε διαφορα τοτε μαλλον το ρολοι δεν παιρνει trigger να γυρισει σε νυκτερινο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λογαριασμός ΔΕΗ 2000 ευρώ επί δεκαετία επαννειλημένα - HE

ένα καταγραφικό για την κατανάλωση μέσα στο σπίτι, το οποίο να παραμείνει π.χ. για 1 εβδομάδα και καθημερινός έλεγχος παράλληλα με το τι λέει το ρολόι της ΔΕΗ;

ένας άνθρωπος μέσα στη ΔΕΗ απλώς για να "βοηθήσει" το να μην πάρετε τον ίδιο μετρητή στην επανασύνδεση;

Δεν υπάρχει κάποιος γνωστός αλλά ακόμα και αν υπήρχε εκεί που έχω φτάσει το θέμα (στο γενικό για καταναλώσεις Αττικής) δεν θα μπορούσε να βοηθήσει το επιχείρησα και αυτό.

Όσο για τη μέτρηση όπως ανέφερα ήδη έχει γίνει και φαίνονται διαφορές με το μετρητή απλά η ΔΕΗ δεν τις αποδέχεται καθώς και δεν έχει δικούς της τεχνικούς για να κάνουν αυτή τη δουλειά και δεν δέχεται τα πορίσματα τρίτων.

Τότε η περίπτωση να σας κλέβουν ρεύμα, όπως είπα παραπάνω, μου φαίνεται ακόμα πιο κοντά !

Το ελέγξαμε και αυτό με τον ηλεκτρολόγο...δεν παίζει....είναι χαλασμένος ο μετρητής

Τατιανα νυκτερινο εχετε?
Εαν ναι κοψτε το να δειτε εαν εχετε καμια διαφορα στους λογαριασμους. Εαν ΔΕΝ εχετε διαφορα τοτε μαλλον το ρολοι δεν παιρνει trigger να γυρισει σε νυκτερινο

Το ανέφερα στην αρχή..και το νυχτερινό έβγαζε τρελλές καταναλώσεις μέχρι που χάλασε και ήταν η αρχή ώστε να κινηθεί έστω και λίγο η ΔΕΗ αυτό το μήνα...αλλά επιμένει για επιδιόρθωση και όχι αλλαγή ρολογιού (γιατί αν κάνει ρολογιού θα πρέπει να μας αποζημιώσει για ΟΛΑ αυτά τα χρόνια δλδ κάποιο τρελλό νούμερο)

Βάλε κάποιο μεγάλο πολιτικό "βύσμα" γιατί αλλιώς δεν θα κάνεις τίποτα, δυστυχώς...

Άποψή μου: αφού εδωσες που έδωσες τόσα λεφτά, δώσε κι ένα φακελάκι σε κανα τύπο εκεί στη ΔΕΗ να σου φέρουν άλλο μετρητή.
Αν αποδειχτεί σωστός, κάνεις και μια μύνηση στη ΔΕΗ μετά, να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Βάλε κάποιο μεγάλο πολιτικό "βύσμα" γιατί αλλιώς δεν θα κάνεις τίποτα, δυστυχώς...

Που να τον βρω??? Έχεις κανέναν διαθέσιμο ?:)

Άποψή μου: αφού εδωσες που έδωσες τόσα λεφτά, δώσε κι ένα φακελάκι σε κανα τύπο εκεί στη ΔΕΗ να σου φέρουν άλλο μετρητή.
Αν αποδειχτεί σωστός, κάνεις και μια μύνηση στη ΔΕΗ μετά, να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Τι φακελάκι??? 10.000 ευρώ? Άσε που δεν θα το πάρουν είναι hot case....

Συγνώμη, αλλά έχει 10 χρόνια τώρα αυτή η κατάσταση? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αν ισχύει όντως!!!

σε 160 μετρα σπίτι 4 άτομα (2 ενήλικοι + 2 παιδιά), με νορμάλ κατανάλωση δεν έχω πληρώσει ποτέ πάνω από 300-350 ευρώ .... άμα δε, βγάλεις και τα του Δήμου (μας έχει ταράξει αυτός ο Δήμος) τότε τα νούμερα που αναφέρεις είναι τελείως παράλογα ..........

πήγαινε στον Αυτιά , στον Παπαδάκη , σε κάποιον από αυτούς :grandpa:

Δεν υπάρχει άλλη λύση (απίστευτο που σε απειλούν ότι θα βάλουν τον ίδιο μετρητή) κάνε καταγγελία σε κάποια οργάνωση.