Bρε Τατιάνα, απορώ πως αφήνεις να συμβαίνει κάτι τέτοιο!
Εσύ που είσαι και τσαούσα
έπρεπε να τους είχες αλλάξει τα φώτα......για να μην πώ και τίποτα πιο βαρύ!:argue:
Εσύ που είσαι και τσαούσα
Το επιχειρήσαμε.......μας είπαν (επειδή ήξεραν την κατάσταση) ότι θα φέρουν τον ίδιο μετρητή
Bρε Τατιάνα, απορώ πως αφήνεις να συμβαίνει κάτι τέτοιο!
Εσύ που είσαι και τσαούσαέπρεπε να τους είχες αλλάξει τα φώτα......για να μην πώ και τίποτα πιο βαρύ!:argue:
ένα καταγραφικό για την κατανάλωση μέσα στο σπίτι, το οποίο να παραμείνει π.χ. για 1 εβδομάδα και καθημερινός έλεγχος παράλληλα με το τι λέει το ρολόι της ΔΕΗ;
ένας άνθρωπος μέσα στη ΔΕΗ απλώς για να "βοηθήσει" το να μην πάρετε τον ίδιο μετρητή στην επανασύνδεση;
Τότε η περίπτωση να σας κλέβουν ρεύμα, όπως είπα παραπάνω, μου φαίνεται ακόμα πιο κοντά !
Τότε η περίπτωση να σας κλέβουν ρεύμα, όπως είπα παραπάνω, μου φαίνεται ακόμα πιο κοντά !
Τατιανα νυκτερινο εχετε?
Εαν ναι κοψτε το να δειτε εαν εχετε καμια διαφορα στους λογαριασμους. Εαν ΔΕΝ εχετε διαφορα τοτε μαλλον το ρολοι δεν παιρνει trigger να γυρισει σε νυκτερινο
Βάλε κάποιο μεγάλο πολιτικό "βύσμα" γιατί αλλιώς δεν θα κάνεις τίποτα, δυστυχώς...
Άποψή μου: αφού εδωσες που έδωσες τόσα λεφτά, δώσε κι ένα φακελάκι σε κανα τύπο εκεί στη ΔΕΗ να σου φέρουν άλλο μετρητή.
Αν αποδειχτεί σωστός, κάνεις και μια μύνηση στη ΔΕΗ μετά, να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.