Logitech Duet - Ενα ντουέτο γιά...υπομονετικούς

Αναφορά....
βάζω ένα account valid αλλά όχι αυτό που μου λέει ότι είναι registered.
Ακούω ράδιο.
Κλείνω υπολογιστή.
Εξακολουθώ να ακούω ράδιο.
Όμως δεν κάνει τίποτα το χειριστήριο. Η βάση μου με δικά μου flacs και favorites λέγεται my logi...την ψάχνει και δεν την βρίσκει.

Ξανανοίγω.
Δίνω το registered account...
Εδώ προσοχή... είχα δώσει το mail όταν έκανα registration αλλά προφανώς άλλο pass και όχι αυτό που μπαίνω στην otenet. Θεωρώ ότι αυτό εννοείται.
Κλείνω υπολογιστή.
Κλείνω το σκουιζ τα κλείνω γενικώς.
Τα ανοίγω.
όλα είναι μπλε. Και χειριστήριο και μονάδα.
Πάω ράδιο.
Με το που πάω ράδιο, ψάχνει my logi. προφανώς δεν βρίσκει.
Του λέω switch library ψάχνει my logi.

Κοινώς τζίφος.
Και τα εικονίδια στο ράδιο που φύτρωσαν χτες μετά το reset, ξαναφύγανε τώρα...

ερώτηξις...

στο status του squeezbox server έχει δυό πεδία username & password.

Αυτά τα γεμίζετε?

Εσύ κοιτάς μάλλον το Control Panel (εφαρμογή) τού server.
Αυτό που θές είναι στο τρίτο tab "account" όπου βάζεις email address και password. Λογικά θα πρέπει να δουλέψει αν τα βάλεις εκεί (εγώ χρησιμοποιώ το web control).

Λεω να κανουμε συγκεντρωση και να καταθεσουμε τις αποψεις-λυσεις-προβληματισμους για το duet.Αν τα λυσουμε να γραψουμε και τις αναλογες οδηγιες προς τους μελλοντικους κατοχους.

Λεω να κανουμε συγκεντρωση και να καταθεσουμε τις αποψεις-λυσεις-προβληματισμους για το duet.Αν τα λυσουμε να γραψουμε και τις αναλογες οδηγιες προς τους μελλοντικους κατοχους.

Εγώ λέω να μαζευτείτε όλοι μαζί και να πάτε να πάρετε mac...

:flipout:

Οταν θα βγαλει κατι αντιστοιχο και σε λογικη τιμη ,πολυ ευχαριστως.
Μεχρι τοτε ομως θα παιδευομαστε με το ντουετακι

Αν όντως έχει τόση ταλαιπωρία το γκατζετάκι αυτό συγνώμη αλλά δεν αξίζει.

Αν θέλετε hiendάδικο ήχο πάρτε την "φέτα" με τα xlr και αφήστε τις ντιζαϊνιές με τα ασύρματα κοντρόλ.
ακριβό ξεακριβό τουλάχιστον θα ασχολείστε με την μουσική και όχι με τα wifi και τα squeezebox.com....

Δεν το έχω ψάξει καθώς δεν μ´απασχολεί αλλά για να το λες θα το χεις ψάξει και σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλες λύσεις.

Απλά το ανέφερα μιάς και ο κύριος λόγος φαντάζομαι που ανοίχτηκε και το θέμα στην κατηγορία αυτή είναι για τον highend ήχο. Απότι βλέπω όμως μέχρι τώρα, το θέμα θα έπρεπε να ήταν στην κατηγορία Gadgets. ;)

Αυτο εννοουσα Μιχαλη ,οταν εγραφα οτι υπαρχουν και αλλες επιλογες,οπως και τα Linn.To squeez εχει το 1/5 της αξιας τους,η διαφορα ειναι τεραστια.Εκεινο που θα μπορουσαμε να εξετασουμε ειναι ποσο καλλιτερο σαν συνολο ειναι,ακουστικα και οχι λειτουργικα,απεναντι σε squeezebox+βουβαλι.Αυτη θα ηταν μια ενδιαφερουσα δοκιμη

Όπα chief, η OTENET δεν έχει καμία σχέση.. Τα μόνα username & pass που χρειάζεσαι είναι αυτά του mysqueezebox.. Μόνο αυτά δίνεις.

πως δεν έχει

καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά ακριβώς εδώ, αλλά ακόμα δεν το βρήκαμε.

Re: Απάντηση: Logitech Duet - Ενα ντουέτο γιά...υπομονετικούς

Δεν το έχω ψάξει καθώς δεν μ´απασχολεί αλλά για να το λες θα το χεις ψάξει και σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλες λύσεις.

Απλά το ανέφερα μιάς και ο κύριος λόγος φαντάζομαι που ανοίχτηκε και το θέμα στην κατηγορία αυτή είναι για τον highend ήχο. Απότι βλέπω όμως μέχρι τώρα, το θέμα θα έπρεπε να ήταν στην κατηγορία Gadgets. ;)

Τάσο, κάνεις λάθος.
Το μηχανάκι είναι hiend πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεται κανείς.
Η αδυναμία του είναι ακριβώς το μεγάλο ατού του.
Το χειριστήριο.

Εγώ πρόβλημα καθ εαυτό δεν έχω.
Απλά προσπαθώ να κάνω κάποια πράγματα που τα αναφέρει το μανιουαλ αλλά δεν τα κατάφερα και μπορώ και χωρίς αυτά.
Προφανώς μπορώ να ζήσω και με ράδιο με τον υπολογιστή μαζί και χωρίς να βλέπει η λοτζιτεκ τι ακούω ανα πάσα στιγμή.

Τώρα αν σας πω ότι υπάρχει στο χειριστήριο και έξοδος ακουστικών που δεν λειτουργεί και κανείς στο διαδίκτυο δεν ξέρει τι είναι τι θα πείτε?

Το μηχανάκι είναι αδικημένο αλλά εξαιρετικό.
όΠως είπε και άλλος δεν μπορώ να το προτείνω σε ανθρώπους που δεν γουστάρουν να παιδευτούν.
Αλλα από τη στιγμή που θα παίξει παίζει μιά χαρά. Εγώ ζορίστηκα επειδή έχω κακό σήμα στο σπίτι. Εσείς που έχετε access points σε κάθε δωμάτιο δεν θα έχετε ποτέ πρόβλημα.

πως δεν έχει

καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά ακριβώς εδώ, αλλά ακόμα δεν το βρήκαμε.

Νομίζω ότι τα μπερδέψαμε.. Όταν λες "τα στοιχεία της Οτενετ" εννοείς απλά ότι χρησιμοποίησες το email της μορφής χχχχχχ@otenet.gr για να φτιάξεις λογαριασμό στο squeezebox;

όταν έστησα το μηχάνημα την πρώτη φορά ζήτησε μόνο του το μαιλ.
του είπα λοιπόν
χχχχ@οτενετ.γρ
δεν θυμάμαι αν έβαλα το password που έχω εκεί..
μάλλον το έβαλα, αλλιώς δεν θα έυρισκε το ρούτερ.

μετά προφανώς έκανα και στο mysqueezebox γιατί προχτες μου είπε ότι και εκεί υπάρχει το μαιλ ως user ΒΕΒΑΙΑ εκεί επειδή κατάλαβα ότι είναι άλλη υπηρεσία διαδικτυακή έβαλα άλλο password.

Δεν έχει σχέση το password σου της otenet με το WiFi του router..

Αν σε ρώτησε κάτι για το WiFi θα ήταν το password του WiFi (λογικό).

Επίσης λογικό να έφτιαξες account στο mysqueezebox με το email σου της Otenet..

Τώρα, από εκεί και πέρα τι γίνεται δεν ξέρω.

Δεν έχει σχέση το password σου της otenet με το WiFi του router..

Αν σε ρώτησε κάτι για το WiFi θα ήταν το password του WiFi (λογικό).

Επίσης λογικό να έφτιαξες account στο mysqueezebox με το email σου της Otenet..

Τώρα, από εκεί και πέρα τι γίνεται δεν ξέρω.

λογικά όλα και σε μένα ...πάνω κάτω.

τώρα...εσύ γιατί δεν ξέρεις ? ε? :furious3: είσαι και γενικός....:worshippy: