Logitech Duet - Ενα ντουέτο γιά...υπομονετικούς

Εγώ πάντως λέω ότι όλα αυτά σημαίνουν ότι το προϊόν βγήκε στην αγορά χωρίς να ελεγχθεί και αυτό είναι απαράδεκτο.
Παρότι θα με ενδιέφερε, δεν πρόκειται να το αγοράσω.

εγώ βάζω το mysqueezbox.com και δεν βρίσκει τίποτα.
θέλει κάποια άλλη ρύθμιση κάπου αλλου?
Τι εννοείς δεν βρίσκεις τίποτα; Δεν εμφανίζονται ραδιόφωνα π.χ. στην λίστα; Είναι άδεια; Έχεις λογαριασμό στο squeezebox.com;

Αν δεν υπάρχει υπολογιστής στο δίκτυο, εμφανίζεται στο κεντρικό menu "Switch Library" όπου εμφανίζεται σαν επιλογή και το mysqueezebox.com στο οποίο εννοείται ότι έχεις account.

:speechless-smiley-0

???
γίνε πιο σαφής....

Chief.. Διαβάζουμε και κανα μάνιουαλ... :p

(;))

Προσωπικά από το Duet δεν έχω εμπειρία, αλλά το Classic που έχω στο σαλόνι μου ήταν πανεύκολο στο στήσιμο.. και παίζει τα πάντα wirelessly με το access point στην άλλη άκρη του σπιτιού (>15μ με 2-3 τοίχους στο ενδιάμεσο..).

Είναι πραγματική ευχαρίστηση να παίζεις με αυτά τα μηχανάκια.. Καμία σχέση με οποιοδήποτε Media Player. Εντελώς άλλος πλανήτης.

Σε αλλαγή του noxon, αγόρασα από amazon προχτές το squeezebox radio. Μέσα σε 2 λεπτα το είχα στήσει με account στο squeezebox κλπ. Πιό απλό στήσιμο δεν έχω ξαναδεί. Μόνο password μου ζήτησε στο WiFi και συνδέθηκε κατευθείαν.
Οντως πολύ καλό software και λειτουργίες. Γενικώς το internet radio είναι άλλος κόσμος....
Εγκατέστησα και το squeezebox server για Linux στο Qnap Nas και streamάρω και τα δικά μου τραγούδια. Από τις καλύτερες αγορές. Κρίμα να μην τα πουλάνε εδώ, την στιγμή που "βρωμάει" η αγορά από logitech προϊόντα.

Το duet το σχεδιασε καποιος μαζωχας,και επιπλεον δεν καθησε να γραψει πουθενα οδηγιες και δυνατοτητες.Οπως φαινεται καθενας απο τους κατοχους εχει και διαφορετικο στησιμο-εμπειρια.Κριμα γιατι ειναι τοσο καλο κατα τα αλλα

και που να δείτε τι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μηχάνημα είναι το Squeezebox Touch που μουρθε χθες από το Αγγλικό Amazon....έχω πάθει την πλάκα μου!!!..από χθες το τεστάρω και αναμείνατε τις επόμενες μέρες αναλυτική παρουσίαση και εντυπώσεις!!!

Chief.. Διαβάζουμε και κανα μάνιουαλ... :p

(;))

Προσωπικά από το Duet δεν έχω εμπειρία, αλλά το Classic που έχω στο σαλόνι μου ήταν πανεύκολο στο στήσιμο.. και παίζει τα πάντα wirelessly με το access point στην άλλη άκρη του σπιτιού (>15μ με 2-3 τοίχους στο ενδιάμεσο..).

Είναι πραγματική ευχαρίστηση να παίζεις με αυτά τα μηχανάκια.. Καμία σχέση με οποιοδήποτε Media Player. Εντελώς άλλος πλανήτης.

ποιό μανιουαλ μωρε....
πού το γράφει αυτό?

Λοιπόν εμένα χτες το χειριστήριο κόλλησε σε μιά λουπα και έκανε ρεσετ μόνο του επί ώρες, ενώ άκουγα ράδιο χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμα και μετα το κόλλημα.
Το έκλεισα το άνοιξα, μετά δεν έκλεινε κάν, έβγαλα μπαταρίες, το έβαλα να ηρεμήσει, ξανά στη λούπα.
Το μενού έβγαινε γιά 2 δλ και αν έκανες μιά επιλογή στον ελάχιστο αυτό χρόνο ένα ρεσετ πιό γρήγορα....
Τελικά μπήκα στο φόρουμ τους, ευτυχώς έχουν καλό φόρουμ, βρήκα τρόπο να κάνω χαρντ ρεσετ και πλέον τρέχει.
Μετά την διαδικασία αυτή βγάζει και εικονίδια στους σταθμούς ενώ πρίν έβγαζε μια κεραία....

Τελικά όλο το πρόβλημα είναι στο duet και στο χειριστήριο ειδικότερα.
Είναι δυό διαφορετικά πράγματα που πρέπει να επικοινωνήσουν και μεταξύ τους εκτός τα διαδικτυακά.
Όταν δουλεύω την κεντρική μονάδα με το πισί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Αλλά, το πήρα γιά το χειριστήριο και πρέπει να δαμαστεί κάποτε.

για κουοτάρισε μου τι έλεγε το δικό σου...

http://www.logitech.com/images/pdf/userguides/Logitech_Squeezebox_Classic-multilang.pdf

Σελ. 16:

"SqueezeNetwork
SqueezeNetwork is an always-on service that provides access to Internet Radio,
alarm clock, natural sounds, news feeds and more, even when your computer is off.
Your Squeezebox connects to SqueezeNetwork using your broadband Internet connection.
When your Squeezebox is connected to SqueezeNetwork, it’s not connected to your
SlimServer computer."

και συνεχίζει με οδηγίες..

Και για το δικό σου:

http://www.hometech.com/pdf/lt-squeeduet_1.pdf

σελ. 9:

"Set Up A SqueezeNetwork™ Account
For this step you’ll need:
• A computer with a web browser
• A broadband Internet connection
• A valid email account
SqueezeNetwork is an Internet-based service that connects you to thousands
of Internet radio stations, as well as online music services like Pandora Radio,
Rhapsody , and Slacker. It also allows you to use your Squeezebox even when
your computer is turned off. Signing up for a free account will help you get
the most from your Squeezebox."

κτλ κτλ...

έχω την εντύπωση ότι τα έχω κάνει....
πως μπορώ να δω ότι όντως το έχω κάνει...

Το κυριως προβλημα του ,σε μενα,εντοπιζεται στην εναλλαγη πηγων,αν δηλ θα ειναι το p.c η το mysqueezebox.com.Εκει οταν επιλεξω p.c δεν αλλαζει σε mysqueezbox .com.Πρεπει να κανω επανεκκινηση,και να κλεισω το p.c για να βρει το αλλο.