στο duet τουλάχιστον γίνεται αν τις έχεις στο flickr.
Τις βάζω και σε slide show
Πάντως διαβάζω διάφορα review στο internet και μιλάνε με πολύ καλά λόγια για το μηχάνημα και για ένα από τους καλύτερους music stream server που έχουν κυκλοφορήσει ever. Παράξενο που το σταμάτησε η logitech. Το μόνο πρόβλημα που γράφουν αρκετοί ότι έχει είναι στο wifi του που χάνει συχνά το στριμάρισμα. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το αντιμετωπίζουν.
Δεν υπάρχει λόγος να το χρησιμοποιεί κάποιος με wifi και οχι με καλώδιο Ethernet, εκτός και αν δεν υπάρχει δυνατότητα για καλώδιο.
Στο Squeezebox Radio του auteur έχει νόημα η ασύρματη σύνδεση, αφού είναι αυτόνομη συσκευή με ηχειάκι. Το πας και στο μπαλκόνι, στην αυλή κτλ.
Στο Touch, που είναι συνδεδεμένο ούτως ή άλλως σε σύστημα και δεν το μεταφέρουμε από δω κι από κει, μόνο καλό μπορεί να κάνει η ύπαρξη ethernet.
....εγώ προσωπικά τόχω στο rack στο σαλόνι και δεν έχω δυνατότητα καλωδίου...ελάχιστες φορές-και πάντως όχι πρόσφατα-είχα θέμα με το wifi....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.