Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

στο duet τουλάχιστον γίνεται αν τις έχεις στο flickr.
Τις βάζω και σε slide show

θα εγκαταστήσω το flickr για να δοκιμάσω

θα επανέλθω με νεότερα

Πάντως διαβάζω διάφορα review στο internet και μιλάνε με πολύ καλά λόγια για το μηχάνημα και για ένα από τους καλύτερους music stream server που έχουν κυκλοφορήσει ever. Παράξενο που το σταμάτησε η logitech. Το μόνο πρόβλημα που γράφουν αρκετοί ότι έχει είναι στο wifi του που χάνει συχνά το στριμάρισμα. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το αντιμετωπίζουν.

Πάντως διαβάζω διάφορα review στο internet και μιλάνε με πολύ καλά λόγια για το μηχάνημα και για ένα από τους καλύτερους music stream server που έχουν κυκλοφορήσει ever. Παράξενο που το σταμάτησε η logitech. Το μόνο πρόβλημα που γράφουν αρκετοί ότι έχει είναι στο wifi του που χάνει συχνά το στριμάρισμα. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς το αντιμετωπίζουν.

Δεν υπάρχει λόγος να το χρησιμοποιεί κάποιος με wifi και οχι με καλώδιο Ethernet, εκτός και αν δεν υπάρχει δυνατότητα για καλώδιο.

Η logi το σταμάτησε διότι ποτέ δεν κατάλαβε καν τι αγορασε και μετα δεν είχε την δυνατότητα η διάθεση να διαχειριστει

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Δεν υπάρχει λόγος να το χρησιμοποιεί κάποιος με wifi και οχι με καλώδιο Ethernet, εκτός και αν δεν υπάρχει δυνατότητα για καλώδιο.

Το όλο νόημα για μένα αυτο ειναι. Να μην εχεις καλώδιο! Και δεν εχει κανένα πρόβλημα στο streaming ακομη και με 30% σήμα!

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Στο Squeezebox Radio του auteur έχει νόημα η ασύρματη σύνδεση, αφού είναι αυτόνομη συσκευή με ηχειάκι. Το πας και στο μπαλκόνι, στην αυλή κτλ.

Στο Touch, που είναι συνδεδεμένο ούτως ή άλλως σε σύστημα και δεν το μεταφέρουμε από δω κι από κει, μόνο καλό μπορεί να κάνει η ύπαρξη ethernet.

....εγώ προσωπικά τόχω στο rack στο σαλόνι και δεν έχω δυνατότητα καλωδίου...ελάχιστες φορές-και πάντως όχι πρόσφατα-είχα θέμα με το wifi....

Στο Squeezebox Radio του auteur έχει νόημα η ασύρματη σύνδεση, αφού είναι αυτόνομη συσκευή με ηχειάκι. Το πας και στο μπαλκόνι, στην αυλή κτλ.

Στο Touch, που είναι συνδεδεμένο ούτως ή άλλως σε σύστημα και δεν το μεταφέρουμε από δω κι από κει, μόνο καλό μπορεί να κάνει η ύπαρξη ethernet.

Ακριβως ετσι... Περισσοτερο νοημα θα ειχε αν το Touch δεν χρειαζόταν καλώδιο ρεύματος και συνδεόταν ασύρματα με τον ενισχυτή μας, χρησιμοποιουταν δηλ ως χειριστήριο, αυτο βέβαια εχει λυθει με την χρηση ενος smartphone/tablet το οποιο για μενα ειναι απαραίτητα, μιας και δεν μπορείς συνέχεια να εισαι πανω απο την οθονη του touch. Γενικα ο χειρισμος του απο smartphone/tablet ειναι πολυ πιο βολικός και ευχρηστος

Καμια ιδεα γιατι μου κανει συνεχώς buffering το Squeezebox Radio;

....εγώ προσωπικά τόχω στο rack στο σαλόνι και δεν έχω δυνατότητα καλωδίου...ελάχιστες φορές-και πάντως όχι πρόσφατα-είχα θέμα με το wifi....

Ομοίως.

Όταν υπάρχει θέμα είναι με τον server, σαν να πέφτει σε κάποιο είδος hibernate μετά από ώρα εάν το αφήσω να παίζει. Και το περίεργο είναι πως, εάν δεν το πειράξω να αλλάξω άλμπουμ κλπ, συνεχίζει να παίζει, εάν το πειράξω ψάχνοντας άλμπουμ, ψάχνεται να συνδεθεί, λέει πως δεν βρίσκει και σταματάει και να παίζει. Βέβαια μετά τα ξαναβρίσκουμε.... :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/112581

Σειρά μετά το Spotify να εγκαταστήσουμε στο αγαπημένο μας Touch και το Qobuz!
Streaming σε ποιότητα cd (lossless flac 16/44) με 200 ευρώ τον χρόνο.

uov2.png

H διαδικασία εγκατάστασης στον Squeezebox Server παρόμοια. Περιγράφεται αναλυτικά από τον δημιουργό του plugin:

http://forums.slimdevices.com/showt...reaming-plugin&p=724680&viewfull=1#post724680

Προσπαθώ να δοκιμασω το triode app στο duet αλλα κολλαω παντα στο μήνυμα
Help app not running. ..

Βλέπω το spotify ζωντάνεψε για τα καλά αυτό το νήμα.
Εμένα πάντως δε με βόλεψε στο touch. Ποτέ δεν κατάφερα να βάλω το επίσημο app και στο 3rd party κάτι δε λειτουργούσε καλά (νομίζω το search, που είναι και βασικό κομμάτι).
Αφού, λοιπόν, έληξε ο δωρεάν μήνας, δεν κράτησα το premium, αλλά το unlimited (για 3.5 ευρώ το μήνα) το οποίο παίζει μόνο σε pc και ακούω κυρίως στη δουλειά μου.
Μπορεί αργότερα να δώσω άλλη μια ευκαιρία στο spotify μέσω touch.

Και σε μένα όλα δουλεύουν ρολόι.

Spotify με το επίσημο app όταν δεν έχω τον NAS ανοιχτό.
Spotify με το Triode plugin όταν έχω τον NAS ανοιχτό.
Qobuz με το αντίστοιχο plugin, με τον NAS ανοιχτό.

O έλεγχος των παραπάνω σε τέσσερα διαφορετικά SB Touch με το iPeng στο iPod touch 5.

To iPod μετατρέπεται σε ένα ακόμη Squeezebox Touch και το βλέπει σαν τέτοιο ο Squeezebox Server χάρη στο iPeng Playback.

Last edited: