Σίγουρα?
Εχει γουστο...
@Everyone
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά
@chek2fire
Προσπαθείς να δεις τη μουσική σου μέσω του Music folder. Σωστά; Πόσα folders έχεις μετά το root? 'Οντως έχει πρόβλημα στην απόκριση όταν έχεις πολλύς φακέλους, αλλά το λύνει δημιουργώντας μερικούς κύριους folders και ρίχνοντας μετά εκεί τη μουσική σου. Πρακτικά δηλαδή διαιρώντας το φορτίο. Και εγώ έτσι το χρησιμοποιώ παρόλο που συνίσταται να παίζει;ς με τα tags μετά το scan library.
Η εφαρμογή τώρα της logitech παίζει άψογα στο samsung. Κανένα κρασάρισμα. Για ξαναπέρασέ τη.
Τι δίσκο έχεις πάνω στο NAS? Εγώ έχω τα files πάνω σε WD Black Caviar και έχω αρκετά καλή ταχύτητα (αν και δεν νομίζω ότι είναι θέμα δίσκου). Ποιό QNAP έχεις;
Το 3 είναι για ποία περίπτωση? ? (ρωτάω μπας και είμαι και γω στην δική σου!!!!!)Παλιά είχα το ίδιο πρόβλημα με κάποιο ρουτερ. Μέσω λινουξ είχα βρει ότι ανάμεσα στα ψηφια του κωδικού επναλαμβανόταν ένα ψηφίο, πάντα το ίδιο. ο κωδικός ήταν μόνο αριθμοί. Έμπαινε πριν από το ορατό ψηφίο ή μετα. Στην περίπτωσή μου ήταν το 3. Έτσι ο ορατός κωδικός '123...' ήταν '313233.......'.
Το πουτερ ηταν ένα philips του ΟΤΕ και στο wep είχε προεπιλογή κωδικό "1234567890123", το έβαζε μόνο του. Όταν πήγαινα νατο δώσω στο logitech χρειάζονταν άλλα 13 ψηφία, Επειδή τότε είχα στο δίκτυο ένεν υπολογιστή με Linux και έμπαινα στη σελίδα του ρούτερ είχε επιλογή να είναι ορατός ο κωδικός. Εκεί είδα ότι ο κωδικός ήταν "31323334353637383930313233", ήτοι 26 ψηφία. Έτσι έδινα στ λοτζι αυτόν τον κώδικό και δούλευε ρολόι.
Να κανω μια χαζη ερωτηση;
Πως ειναι δυνατον η logitech να σταματησε να πουλαει το touch;
Τι στο καλο εχουν στο μυαλο τους;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.