Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Τα παρακάτω αφορούν όσους χρησιμοποιούν τό squeezebox μέσω mac OS Yosemite.
Mετά τήν τελευταία αναβάθμιση πάλι σταμάτησε νά δουλεύει o server καί εδώ καί δύο μέρες παιδεύομαι ,τελικά παραθέτω τή λύση πού ίσως δέν είναι η ιδανικότερη ,αλλά δουλεύει [μέχρι στιγμής].Σέ περίπτωση πού δέν έχετε κάνει αναβάθμηση ,καλύτερα μή τή κάνετε....
Οί οδηγίες
Try to install the Logitech Media Server while the Mac OSX 10.10 is on safe boot. Feel free to follow the steps below.

Uninstall the Logitech Media Server.
Perform a "Safe Boot".
Re-install the software.
Run the program while on safe boot.
If the program working properly in this state, revert the computer back to normal boot.
Test again the software while on normal boot.

If the software didn't start while on safe boot, try to check these settings on your computer.

Click the "Apple" icon then go to "System Preference".
Go to 'Security and Privacy" then "General" tab.
Under "Allow Apps downloaded from", select "Anywhere".
Close the window and test the software afterwards.

ΠΡΟΣΟΧΗ
σέ συνέχεια τού προηγουμένου
όσα έγραψα παραπανω ισχύουν γιά τό λειτουργικό 10.10.01 ,σήμερα βγήκε τό 10.10 02 [τή τύχη μου] καί δέν ισχύουν .Επομένως μήν αναβαθμίσετε σέ καμμία περίπτωση στήν σημερινή νέα έκδοση
Αντε πάλι τά ΧΑΝΑΧ.......

Υπαρχει δυνατοτητα να ακουμε απο google play music (οπως απο spotify) μεσω του squeezebox touch?

Τωρα που η google σου επιτρεπει να εχεις 50.000 τραγουδια απο την βιβλιοθηκη σου στο music play χωρις συνδρομη, θα ηταν καλη περιπτωση, αλλα δεν βρισκω σχετικο plugin

Οςο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να ακούσω tidal μεςω touch... Τα εχω κανει ολα, αλλα δεν εμφανίζει τα register players & το remotely controllable players στα LMS settings/advanced/ickstream...

Απάντηση: Re: Aune S 16

εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι όλα αυτά
teac, denon, pioneer, aune, hugo ήταν όλα άψογα.
Δεν συζητάμε για rockna (αυτό είναι το καλύτερο του πλανήτη).
τώρα βλέπω προβληματάκια που ανακύπτουν.... εδώ και εκεί....

Μήτσε καί μείς γκρινιάζουμε γιά τό squeeze ......,ρέ τί γίνεται στό κόσμο

Re: Απάντηση: Re: Aune S 16

Μήτσε καί μείς γκρινιάζουμε γιά τό squeeze ......,ρέ τί γίνεται στό κόσμο

ΜΑΚΑΡΙ να ήταν όλα σαν το squeeze.
Δυστυχώς κάθε πιό καινούργιο τόσο πιό τζαναμπέτικο.
(και ακριβότερο).
Και το squeeze εγκαταλελειμένο από την logitech όλο αναβαθμίσεις βγάζει κανονικότατα. (και ένας στρατός από 3rd party developers δουλεύει πάνω του καθημερινά).

Re: Aune S 16

ΜΑΚΑΡΙ να ήταν όλα σαν το squeeze.
Δυστυχώς κάθε πιό καινούργιο τόσο πιό τζαναμπέτικο.
(και ακριβότερο).
Και το squeeze εγκαταλελειμένο από την logitech όλο αναβαθμίσεις βγάζει κανονικότατα. (και ένας στρατός από 3rd party developers δουλεύει πάνω του καθημερινά).

Μακάρι να συνεχίσουν γιατί περιμένουμε και το plug in για tidal. ..

Μακάρι να συνεχίσουν γιατί περιμένουμε και το plug in για tidal. ..

και να σκεφτεί κανείς ότι προσωπικά μιλάω για το duet που ήταν το πιό σπαστικό από όλα τα squeeze. Πάντως υπάρχουν άνθρωποι (triode) που φτιάχνουν απίστευτες add on όπως πχ του spotify, διότι η μανίσια spotify δεν παίζει στο duet παρά μόνο στο touch.
Και δεν είναι καθόλου παράξενο που σήμερα στο ebay κάνεις κρα να βρεις touch κάτω από 600-700 και duet κάτω από 400.

τα δε forumslimdevices έχουν φοβερή κίνηση, ακόμα και στις κατηγορίες των obsolete μοντέλων.

Αυτά είναι τα καλά του πρωτοπόρου
Καθώς και του ανοιχτού σε όλους Linux που φορά μια συσκευή – για να μπορεί κάθε ένας να προσθέσει το λιθαράκι του
(κάποιοι τα κλειδώνουν)
Απλά το sqeeze δείχνει και λίγο τα χρονάκια του πια, μιας και σήμερα υπάρχουν φθηνά ARM boards με μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ.

Τώρα για τα win – φταίει και η ίδια η MS που δεν υποστηρίζει usb2audio εγγενώς.
Οι εταιρίες είναι αναγκασμένες να αγοράζουν drivers από τρίτους (thesycon κυρίως)
Και οι καταναλωτές αναγκασμένοι να περνάνε drivers μαζί με τα όποια τερτίπια τους.

http://www.digitalaudioreview.net/2...mes-to-logitech-squeezebox-and-auralic-aries/

Ψαχνωντας βρέθηκα σε αυτή τη σελίδα που αναφέρει κάποιο plug in tidal. .. αν κάποιος έχει την εμπειρία με την συγκεκριμένη εγκατάσταση σε sbt ας γράψει κάτι γιατί δυστυχώς τα αγγλικά μου και οι γνώσεις μου σε υπολογιστές και προγράμματα δεν αρκούν. .

ειχα δοκιμασει να το σεταρω, ολα εδειχναν να ειναι οκ, αλλα δεν εμφανιζοταν το tidal στο sqb touch.. μαλλον κατι με το ickstream server..
δεν ασχοληθηκα παραπανω.

Αγαπητοί φίλοι συμφορουμιτες. ..αντιμετωπίζω από χθες ένα πρόβλημα. .άλλαξα υπολογιστή και δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ με το sbt δεν βλέπει τον player το web remote control..Επίσης όταν κάνω switch library apo to sbt touch δεν συνδέεται με ρωτάει μόνο σε που θέλω να συνδεθώ και και μου δίνει σαν επιλογές τον server squeezebox και τον παλιό υπολογιστή μου...σας παρακαλώ επειδή δεν μπορώ να ακούσω μουσική(μόνο με αυτόν τον τρόπο ακούω) αν κάποιος γνωρίζει απο το sbt και από υπολογιστές θερμή παράκληση μένω Νέα Φιλαδέλφεια ας περάσει μια βόλτα για βοήθεια. ..Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. ..Φιλικά Παναγιώτης
6946656568.