Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Αγαπητοί φίλοι συμφορουμιτες. ..αντιμετωπίζω από χθες ένα πρόβλημα. .άλλαξα υπολογιστή και δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ με το sbt δεν βλέπει τον player το web remote control..Επίσης όταν κάνω switch library apo to sbt touch δεν συνδέεται με ρωτάει μόνο σε που θέλω να συνδεθώ και και μου δίνει σαν επιλογές τον server squeezebox και τον παλιό υπολογιστή μου...σας παρακαλώ επειδή δεν μπορώ να ακούσω μουσική(μόνο με αυτόν τον τρόπο ακούω) αν κάποιος γνωρίζει απο το sbt και από υπολογιστές θερμή παράκληση μένω Νέα Φιλαδέλφεια ας περάσει μια βόλτα για βοήθεια. ..Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. ..Φιλικά Παναγιώτης
6946656568.
Εκανες reset ;
Εγκατέστησες κανονικά τό mysqueezebox στόν καινούργιο υπολογιστή ;
Διέγραψες από τόν παλιό τό αντίστοιχο [αν καί δέν είναι απαραίτητο] ,αλλά πάντα θά ψαχνει νά βρεί τόν παλιό υπολογιστή

Πέτρο Καλημέρα. ...έκανα σωστά την εγκατάσταση. .reset δεν έχω κάνει...απλός όταν ψάχνω απο τον player το νεο υπολογιστή τίποτα κάνω switch library απο το sbt και δεν μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω κατι καινούργιο εκτός από τη παλιά βιβλιοθήκη του προηγούμενου υπολογιστή και τον server squeezebox.

μαλλον δεν προκειται να γινει τιποτα,αλλα δοκιμασε να το βγαλεις για λιγο απ'το ρευμα,μπας κι εχει φαει καμια φλασια.
Κανε και το ρισετ.

νέα εγκατάσταση σίγουρα και εργοστασιακές ρυθμίσεις

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

με αντίστροφη σειρά

Απάντηση: Re: Aune S 16

Επειδή το τροφοδοτικό τα παιξε και δεν μπορώ να παραγγείλω από το ebay γνωρίζει κανείς αν κάνει ένα απλό 5βολτο ?

από τα ηλεκτρονικά ό,τι βρεις γύρω στο μισό με ένα αμπερ.
Διακοπτικό ήταν ούτως ή άλλως.

Το original τροφοδοτικό είναι 5V 1A, οπότε μην πάρεις μικρότερο. Και βεβαιώσουν ότι θα είναι σταθεροποιημένο.. Μετά προσοχή στην πολικότητα - αν το συνδέσεις ανάποδα το πιο πιθανό είναι να πάρεις το Touch στο χέρι.

Το original τροφοδοτικό είναι 5V 1A, οπότε μην πάρεις μικρότερο. Και βεβαιώσουν ότι θα είναι σταθεροποιημένο.. Μετά προσοχή στην πολικότητα - αν το συνδέσεις ανάποδα το πιο πιθανό είναι να πάρεις το Touch στο χέρι.
Original εχει μόνο στο ebay και δεν μπορουμε προς το παρόν. Θα παω να πάρω από κάποιο μαγαζί έτσι όπως το λες αλλά εφόσον έχει βυσμα μπροστά τι να συνδέσω ανάποδα ?

τα βύσματα γενικώς δεν είναι ίδια (και σε διαστάσεις) σε τοπολογία.
Ανάλογα με την σχεδίαση της κάθε συσκευής.
Αλλο βύσμα δίνει + στο έξω (να στο πω λιανά) και άλλο -.
Που σημαίνει αντε γειά.

Θα δείς επάνω στο μανίσιο ότι έχει ένα σήμα σαν αυτό: (. με ένδειξη + ή -
Η παρένθεση δηλώνει το έξω (πάλι λιανά στο λέω) και η τελεία το μέσα.
Πρέπει να βρείς τροφοδοτικό
στα βολτ και αμπερ που θες,
στη διάσταση βύσματος που θες και
στη σωστή θέση +/- που θες

Polarity.png

BarrelPolarityDiagramWEB.jpg

δυό διαφορετικές περιπτώσεις.
Ενα από τα δυό κάνει για σένα. Το άλλο θα σου καταστρέψει τη συσκευή

κατανοητό?

Προτιμότερο είναι νά πάει μέ τό χαλασμένο τροφοδοτικό ανα χείρας ,σε κάποιο μαγαζί καί νά του βρούν τό κατάλληλο μέ τή σωστή πολικότητα του βύσματος Νομίζω ότι σχεδόν σ όλα τά μαγαζιά μέ ηλεκτρονικά θά εξυπηρετηθεί

Ευχαριστώ παιδιά .Θα πάω με το παλιό ανά χείρας και θα δείξω κ τα διαγράμματα.Το μόνο που φοβάμαι μην έχει ζημιά το Squeez...

Ευχαριστώ παιδιά .Θα πάω με το παλιό ανά χείρας και θα δείξω κ τα διαγράμματα.Το μόνο που φοβάμαι μην έχει ζημιά το Squeez...

Πρίν αγοράσεις τό καινούργιο ,βάλε νά μετρήσουν τήν έξοδο από αυτό πού έχεις .Αν έχεις ενα πολύμετρο εσύ η κάποιος φίλος σου ρίξε μία μέτρηση
Βλάβες σε squeeze ακόμη δεν ακούσαμε ,καί είσαι ο πρώτος πού έχεις πρόβλημα [αν δε κάνω λάθος] καί υπάρχουν καί αρκετά <σφαγμένα> 5 μόνο είναι Θεσ/νικη [απ όσο ξέρω]

Μόνο η Θεσσαλονίκη έχει και σχετική γραμμή (Βούλγαρη-Σφαγεία).
Στην Αθήνα δεν έχει.

Λάθος ,Δεινοκράτους -Ωραιόκαστρο είναι η γραμμή ,μέ ενδιάμεσους σταθμούς

Απάντηση: Re: Aune S 16

Επίσκεψη λοιπόν χτες στον Φάρο στην Σολωμού....και αρχισαν τα όργανα...

Μετράει το τροφοδοτικό του Squeez και βλέπει ότι ειναι 12V /0,5 A το οποίο δουλεύει κανονικά και μου λέει ότι η συσκευή στον πάτο γράφει 5V/3A πως γίνεται αυτό ...?

Και αν είμαι σίγουρος ότι ειναι δικό του το τροφοδοτικό . Φυσικά και είναι αφού τόσο καιρό απ όταν το πήρα έτσι είναι ...:chinscratch:

Κοίταξε τις πολικότητες αλλά δεν ήθελε να δοκιμάσει άλλο αφού δουλεύει κανονικά το τροφοδοτικό.

Με παρότρυνση δική μου και αφού έβαλε 2 πολύμετρα δοκίμασε ένα 5V/1A χωρίς αποτέλεσμα :bigcry:

Άρα η ερώτηση είναι που βρίσκουμε ένα πολύ καλό ηλεκτρονικό στην Αθήνα για να το φτιάξει :ears:

έχε υπόψη ότι το μανίσιο (που σίγουρα γράφει logitech επάνω) μπορεί να δίνει 12 και να είναι χαλασμένο. Δηλαδή να δίνει 12 αλλά μικρού αμπεράζ, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί η συσκευή.
Το ότι γράφει 3Α είναι μούφα. Το μηχάνημα τραβάει βία βία 1Α.
Μια λύση δοκιμής είναι να βάλεις επάνω του μια λάμπα 1Α 12βολτη (από αυτοκίνητο) να δεις να μπορεί να τραβήξει 1Α από το τροφοδοτικό όπως είναι.
Αν η λάμπα δεν ανάβει, παίρνεις νέο.
Αν η λάμπα φέγγει χωρίς πρόβλημα, μάλλον το σκουήζ τον ήπιε....

πάρε ένα τηλ πχ στον Δημητρακούδη να σε βοηθήσει. (σόρρυ ΔΔ για το χώσιμο)

έχε υπόψη ότι το μανίσιο (που σίγουρα γράφει logitech επάνω) μπορεί να δίνει 12 και να είναι χαλασμένο. Δηλαδή να δίνει 12 αλλά μικρού αμπεράζ, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί η συσκευή.
Το ότι γράφει 3Α είναι μούφα. Το μηχάνημα τραβάει βία βία 1Α.
Μια λύση δοκιμής είναι να βάλεις επάνω του μια λάμπα 1Α 12βολτη (από αυτοκίνητο) να δεις να μπορεί να τραβήξει 1Α από το τροφοδοτικό όπως είναι.
Αν η λάμπα δεν ανάβει, παίρνεις νέο.
Αν η λάμπα φέγγει χωρίς πρόβλημα, μάλλον το σκουήζ τον ήπιε....

πάρε ένα τηλ πχ στον Δημητρακούδη να σε βοηθήσει. (σόρρυ ΔΔ για το χώσιμο)

O Dim Dim δέχεται πληρωμές στο paypal του :p

Αν θυμάμαι καλά τό duet χρειάζεται κάπου στά 430 -480 mA καί μέ δεδομένο ότι δέν έχει οθόνη ,μάλλον τό touch χρειάζεται παραπάνω