Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

αυτό κάνουμε κι εμείς Δημήτρη...

αφού σε κανέναν από μας που έχουμε το Touch δεν εμφανίζεται η συγκεκριμένη επιλογή-οθόνη, είναι προφανές ότι αυτό έχει να κάνει με το ότι το μενού του server προσαρμόζεται ανάλογα με την συσκευή...

σε κάθε περίπτωση το βάζουμε στο 100....

Σωστά...Δεν έχει...αλλά-από την άλλη-δεν μπορεί όλοι εμείς να μην βλέπουμε αυτό που βλέπετε εσείς.."μετρημένα κουκιά" είναι...προφανώς το Touch είναι διαφορετικό..

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φώτο με την οθόνη που βλέπουμε όσοι έχουμε το Touch..

δεν μπορεί Νάσο.
Πρέπει στο tab να εμφανίζεται το player, όποιο είναι αυτό.

ακριβώς...με πρόλαβε ο αγαπητός dbagias....

ετοιμαζόμουν να ανεβάσω φωτο (το βρήκα πως γίνεται...)

αυτή-λοιπόν-την οθόνη βλέπουμε εμείς με το Touch...

Σε εσας γραφει touch,σε εμας γραφει<πηγη> ,γιατι μπορει η πηγη να ειναι και το transporter{λεμε τωρα-1500 usd} η μπορει συνδυασμος και των δυο.Το τηλεχ του duet ειναι κοινο και σε duet & transporter και πιθανολογω θαμπορει να διαχειρισθει και το touch
Oπως και να εχει το σημερινο λογισμικο ειναι παραδεισος,σε σχεση με το λογισμικο που υπηρχε οταν το πηρα

Last edited:
Για την διακοπη αναπαραγωγης απο το usb και το rebuffering μου απαντησαν το εξης (μεσα σε μια ημερα παρακαλω)

Often this is due to disk fragmentation. Have you defragmented your USB Drive?

Trevor
Logitech DVS / Squeezebox Technical Support Manager

αυτός ο Trevor είναι πολύ εξυπηρετικός
Εμένα μου έλυσε τα περισσότερα προβλήματα.

Παντως υπαρχει καποιο θεμα στην αναπαραγωγη απο usb δισκο ειτε ειναι στο δικτυο ειτε οχι και κυριως στα flac. Συνεχεια διακοπες και rebuffering. Εκτος και αν εχω προβληματικη συσκευη.

πάντως εμένα παίζει τα πάντα "αέρα-πατέρα"...έχω flac σε τρεις διαφορετικούς σκληρούς των 1Τ ο καθένας....σε κανέναν από τους τρεις δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα στην αναπαραγωγή...

και οι τρεις είναι φορμαρισμένοι σε NTFS-3G από τον iMac..

έχω την εντύπωση ότι δεν φταίει η συσκευή...

DELTA έχεις δοκιμάσει να παίξεις με άλλο σκληρό???...σε FAT 32 τους έχεις φορμάρει νομίζω έγραψες???

από τους άλλους φίλους υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα???

ΥΓ: σε μια μέρα απάντησαν!!!...μπράβο!!!

Να ρωτήσω κάτι ;

Η συσκευή αυτή, σκέτη, συνδεδεμένη σε ενσύρματο δίκτυο, όπου υπάρχει συσκευή nas, που δεν είναι pc ή mac με λειτουργικό, αλλά server nas με δικό του λειτουργικό, θα λειτουργεί 100% ή θα πρέπει να έχει συνδεδεμένο υπολογιστή, έτσι ώστε να παίζουν τα αρχεία, το ιντερνετικό ραδιόφωνο κτλ ;

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

πάντως εμένα παίζει τα πάντα "αέρα-πατέρα"...έχω flac σε τρεις διαφορετικούς σκληρούς των 1Τ ο καθένας....σε κανέναν από τους τρεις δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα στην αναπαραγωγή...

και οι τρεις είναι φορμαρισμένοι σε NTFS-3G από τον iMac..

έχω την εντύπωση ότι δεν φταίει η συσκευή...

DELTA έχεις δοκιμάσει να παίξεις με άλλο σκληρό???...σε FAT 32 τους έχεις φορμάρει νομίζω έγραψες???

από τους άλλους φίλους υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα???

O δισκος μου ειναι FAT 32 .θα δοκιμασω καποιον αλλο που ειναι Ntfs και θα σας πω. Απο στικακι που δοκιμασα επαιζε καλα αλλα ηταν 4gb μονο.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Να ρωτήσω κάτι ;

Η συσκευή αυτή, σκέτη, συνδεδεμένη σε ενσύρματο δίκτυο, όπου υπάρχει συσκευή nas, που δεν είναι pc ή mac με λειτουργικό, αλλά server nas με δικό του λειτουργικό, θα λειτουργεί 100% ή θα πρέπει να έχει συνδεδεμένο υπολογιστή, έτσι ώστε να παίζουν τα αρχεία, το ιντερνετικό ραδιόφωνο κτλ ;

Μιχάλη διάβασε στο παρόν νήμα από το #261 και κάτω..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

Μιχάλη διάβασε στο παρόν νήμα από το #261 και κάτω..

:a0210: Δημήτρη.

Εν ολίγοις, παίζει ολοκληρωμένα κ σωστά μόνο με το δικό του πρόγραμμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

:a0210: Δημήτρη.

Εν ολίγοις, παίζει ολοκληρωμένα κ σωστά μόνο με το δικό του πρόγραμμα.

όλα θέλουν το δικό τους πρόγραμμα.
Με nas περνάει το πρόγραμμα εκεί.
Δεν βλέπω διαφοροποίηση με άλλα μηχανήματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψ

όλα θέλουν το δικό τους πρόγραμμα.
Με nas περνάει το πρόγραμμα εκεί.
Δεν βλέπω διαφοροποίηση με άλλα μηχανήματα.

Εγώ απλά διαπιστώνω ότι, για να "δει" nas server θα πρέπει να έχει εγκατεστημένο το πρόγραμμά του. Κ αν δεν τον υποστηρίζει επίσημα η logitech, τότε θα πρέπει να επέμβουμε στο λογισμικό του nas για να δουλέψει σωστά. πχ εγώ έχω έναν intel ss4200 με δικό του λογισμικό.

Διαφοροποίηση λοιπόν, έστω κ μικρή, υπάρχει. Δεν είναι 100% stand-alone μηχάνημα. Το pc του ή το mac του από ότι φαίνεται το χρειάζεται.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκ

Εγώ απλά διαπιστώνω ότι, για να "δει" nas server θα πρέπει να έχει εγκατεστημένο το πρόγραμμά του. Κ αν δεν τον υποστηρίζει επίσημα η logitech, τότε θα πρέπει να επέμβουμε στο λογισμικό του nas για να δουλέψει σωστά. πχ εγώ έχω έναν intel ss4200 με δικό του λογισμικό.

Διαφοροποίηση λοιπόν, έστω κ μικρή, υπάρχει. Δεν είναι 100% stand-alone μηχάνημα. Το pc του ή το mac του από ότι φαίνεται το χρειάζεται.

ξέρεις πχ κάποιο ρούτερ που εγκαθίσταται μόνο του χωρίς τη βοήθεια ενός υπολογιστή?
μιά από τα ίδια το βλέπω εγώ.