Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Αλλο κουφο
Επειδη οπως ειπα κολαγε στην αναπαραγωγη απο το usb ειπα να μετατρεψω τον δισκο σε ntfs με την εντολη convert που δεν χανεις και τα δεδομενα. Η μετατροπη εγινε μια χαρα και ο δισκος διαβαζεται κανονικα απο τα windows σαν ntfs . Το touch ομως δεν τον αναγνωριζει πια καθολου και βγαζει μηνυμα οτι δεν ειναι σε συμβατο με το file system του δισκου.
Τελικα η συσκευη εχει αρκετα bug μου φαινεται. Δεν ξερω τι αλλο να κανω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία απ

ξέρεις πχ κάποιο ρούτερ που εγκαθίσταται μόνο του χωρίς τη βοήθεια ενός υπολογιστή?
μιά από τα ίδια το βλέπω εγώ.

Τι σχέση έχει το router ;

Το παραπάνω μηχάνημα από ότι φαίνεται έχει κάποιους περιορισμούς κ φαίνεται να πρέπει να υπάρχει υπολογιστής, είτε για το αρχικό του setup, είτε για την συνεχή ομαλή του λειτουργία.

Για το κόστος του μου μοιάζει λογικό φυσικά. Αν κ νομίζω θα βοηθούσε όλους αν δεν είχε τέτοιο περιορισμό κ ήταν μια συσκευή που την συνδέεις στο δίκτυο του σπιτιού σου και βλέπει-παίζει τα πάντα από παντού...! Όπως δλδ δουλεύει το naim unityqute, του οποίου όμως το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο.

Αλλο κουφο
Επειδη οπως ειπα κολαγε στην αναπαραγωγη απο το usb ειπα να μετατρεψω τον δισκο σε ntfs με την εντολη convert που δεν χανεις και τα δεδομενα. Η μετατροπη εγινε μια χαρα και ο δισκος διαβαζεται κανονικα απο τα windows σαν ntfs . Το touch ομως δεν τον αναγνωριζει πια καθολου και βγαζει μηνυμα οτι δεν ειναι σε συμβατο με το file system του δισκου.

Απο NTFS δεν εχει θεμα. Εγω, μεχρι και το στικακι μου το εχω NTFS και το διαβαζει κανονικα.
Η μονη περιπτωση που μου βγαζει buffering(και αυτο 1 η 2 φορες max) ειναι οταν παω να παιξω φλακ 24/96 πολυκαναλα, που το θεωρω λογικο λογω μεγεθους αρχειου (πχ 300μβ)
Δοκιμασες με αλλο δισκο η στικ??

Τοτε θεωρω οτι η συσκευη μου ειναι προβληματικη γιατι μου το κσνει και με δευτερο δισκο.
Τωρα που το πηρα απο το amazon.de Που πρεπει να το επιστρεψω?

Συνηθως απο εκει που το αγοραζεις.Θα σου προτεινα προτου την επιστρεψεις να ξανακανεις ολες τις δοκιμες σου και με ηρεμια.

Συνηθως απο εκει που το αγοραζεις.Θα σου προτεινα προτου την επιστρεψεις να ξανακανεις ολες τις δοκιμες σου και με ηρεμια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία απ

Το παραπάνω μηχάνημα από ότι φαίνεται έχει κάποιους περιορισμούς κ φαίνεται να πρέπει να υπάρχει υπολογιστής, είτε για το αρχικό του setup, είτε για την συνεχή ομαλή του λειτουργία.

Για το κόστος του μου μοιάζει λογικό φυσικά. Αν κ νομίζω θα βοηθούσε όλους αν δεν είχε τέτοιο περιορισμό κ ήταν μια συσκευή που την συνδέεις στο δίκτυο του σπιτιού σου και βλέπει-παίζει τα πάντα από παντού...! Όπως δλδ δουλεύει το naim unityqute, του οποίου όμως το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο.

Μιχάλη το ότι είναι μία από "τις συσκευές της χρονιάς" (και δεν το λέω εγώ...το λέει όλη η audiophile κοινότητα ) έχει να κάνει και με το ότι ο λόγος απόδοσης/κόστους είναι πολύ μεγάλος!!..κι εγώ προσωπικά χαίρομαι να βλέπω τέτοιες συσκευές!!!

το naim unityqute (το οποίο αναφέρεις και έχεις..) πχ δεν δικαιολογεί τα χρήματά του (για τις αντίστοιχες λειτουργίες που κάνει το Touch)....λόγου χάρη χάθηκαν να βάλλουν μια οθόνη της προκοπής???..5 φορές πιο ακριβό είναι από το Touch και έχει χειρότερη οθόνη από αυτό..

ΥΓ: τα μηχανήματα της Naim τα εκτιμώ ιδιαίτερα...αλλά...

Μεχρι τωρα επαιζα flac. Εβαλα ενα mp3 απο τον ιδιο δισκο και το επαιξε χωρις προβλημα. Μηπως το προβλημα ειναι μονο στα flac?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μί

Το κόστος του naim είναι πολύ μεγαλύτερο διότι είναι φορτωμένο με ένα σωρό άχρηστα πράγματα (=παραπανίσια) που δεν έχουν καμία σχέση με το ζητούμενο.
Πχ ενισχυτή, προενισχυτή συν το βαρύ όνομα.
Πιθανότατα ένα ξεγυμωνμένο naim μόνο σε επίπεδο αυτών που προσφέρει το λοτζι να έκανε τα ίδια χρήματα.
Η φιλοσοφία σχεδίασης είναι διαφορετική.

Τοτε θεωρω οτι η συσκευη μου ειναι προβληματικη γιατι μου το κσνει και με δευτερο δισκο.
Τωρα που το πηρα απο το amazon.de Που πρεπει να το επιστρεψω?

αν δεν κάνω λάθος το έχεις μόλις λίγες μέρες?
είναι πολύ αισιόδοξη η προοπτική να μην σου έχει προβλήματα από μη σωστό setup.
Το έχουμε πεί ότι είναι μηχάνημα που θέλει ...το γερμανό του.
Ο μόνος που το λειτούργησε στην πρώτη μέρα από όσο ξέρω είναι ο Νάσος.
Και όταν λέω μόνος εννοώ από αυτά που έχω διαβάσει στο διαδίκτυο επί μήνες.
Προφανώς του κάτσανε οι παράμετροι με τη μία.

Αλλο κουφο

μετά την μετατροπή έκανες reset στο touch?
ή περίμενες να αναγνωρίσει τον δίσκο όπως τον αναγνωριζε πρίν?

μετά την μετατροπή έκανες reset στο touch?
ή περίμενες να αναγνωρίσει τον δίσκο όπως τον αναγνωριζε πρίν?
Οχι δεν εκανα, θα το δοκιμασω και αυτο. Εννοεις επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις?

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

αν δεν κάνω λάθος το έχεις μόλις λίγες μέρες?
είναι πολύ αισιόδοξη η προοπτική να μην σου έχει προβλήματα από μη σωστό setup.
Το έχουμε πεί ότι είναι μηχάνημα που θέλει ...το γερμανό του.
Ο μόνος που το λειτούργησε στην πρώτη μέρα από όσο ξέρω είναι ο Νάσος.
Και όταν λέω μόνος εννοώ από αυτά που έχω διαβάσει στο διαδίκτυο επί μήνες.
Προφανώς του κάτσανε οι παράμετροι με τη μία.

Δημήτρη...

εγώ θα ήθελα να ακούσω και τους άλλους φίλους που το απέκτησαν πλέον....μέχρι τώρα δεν βλέπω ναχουν κάποιο θέμα...

Λοιπον ατον δισκο που μετετρεψα σε ntfs και μετα απο την επεναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν τον αναγνωριζει. Γραφει unsuported disk format κλπ.
Μεσω του δικτυου παρολο που ειναι αργο γιατι το υλοποιω με Power plug παιζει απροβληματιστα και τα flac και ολα.Το προβλημα με τα flac ειναι απο την συνδεση usb . Τωρα δεν ξερω αν ειναι βλαβη η οχι. Περιμενω και απαντησεις απο το suport.

Λοιπον ατον δισκο που μετετρεψα σε ntfs και μετα απο την επεναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν τον αναγνωριζει. Γραφει unsuported disk format κλπ.
Μεσω του δικτυου παρολο που ειναι αργο γιατι το υλοποιω με Power plug παιζει απροβληματιστα και τα flac και ολα.Το προβλημα με τα flac ειναι απο την συνδεση usb . Τωρα δεν ξερω αν ειναι βλαβη η οχι. Περιμενω και απαντησεις απο το suport.

σε ποιό φόρουμ ψάχνεις?