Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

από προχτές επιλέγω πλέον ακρόαση μεταξύ duet/touch.

Οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν ξεπεραστεί.:grinning-smiley-043
Αυτή την έκδοση δεν την έχω περάσει ακόμα. Γενικά άμα κάτι δουλεύει....

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Ναι Δημήτρη

Και αφού τις περάσουμε διαβάζουμε τις οδηγίες για τις ρυθμίσεις

Για κάνε πάσα το link. Επίσης επειδή δεν το έχω δοκιμάσει μπορεί να παίξει κανάλι του youtube ?

Οχι Δημήτρη,θα πάς στις ρυθμίσεις του δέκτη και θα επιλέξεις update
Το έχω κάνει αυτό και έχει μεινει εκεί .Μήπως να την περάσω χειροκίνητα ή δεν το αφήνει το Synology γιατί κάπου διάβασα ότι κάνεις πρώτα το Synology μετά τον Media server και τελευταίο το Touch

Το έχω κάνει αυτό και έχει μεινει εκεί .Μήπως να την περάσω χειροκίνητα ή δεν το αφήνει το Synology γιατί κάπου διάβασα ότι κάνεις πρώτα το Synology μετά τον Media server και τελευταίο το Touch

Δημήτρη υπάρχει ξεχωριστό λειτουργικό για το synology ,το έχεις περάσει ;

Ναι χειροκίνητα θα την επιλέξεις ,είναι σχετικά μεγάλη

για να το δοκιμάσω με το dac μου χρειάζομαι καλώδιο που να καταλήγει και στις δυο πλευρές σε type b όπως αυτό
USBConnectorsCommon.jpg

πού βρίσκουμε τέτοιο?

Αφού κατεβάσουμε και εγκαταστήσουμε την 7.9 πηγαίνουμε στα settings και επιλέγουμε plugins
Αφού ανοίξει η σελίδα πολύ κάτω βρίσκουμε μια ενότητα 3rt party plugins και τσεκάρουμε μια μου γράφει dsd
To αποδεχόμαστε από τις κάτω δεξιά επιλογές και κάνουμε επανεκκίνηση
Ξαναπάμε settings ---plugins και τώρα βλέπουμε το dsd στα ενεργά στην αρχή 6-7 στη σειρά .
Το κλείνουμε

Πάμε στις ρυθμίσεις και επιλέγουμε τον δέκτη καί όταν ανοίξει η σελίδα του βρίσκουμε μία δεξιά στήλη με τις ρυθμίσεις του
Τίς ανοίγουμε και κάπου βλέπουμε τη λεξούλα dsd,την επιλέγουμε και μας ανοίγουν νέες επιλογές και εκεί επιλέγουμε dsd over pcm
αποδοχή και κλείνουμε
Επανεκκίνηση

για να το δοκιμάσω με το dac μου χρειάζομαι καλώδιο που να καταλήγει και στις δυο πλευρές σε type b όπως αυτό
USBConnectorsCommon.jpg

πού βρίσκουμε τέτοιο?

Μήτσε ,αυτό πώς θα το βάλεις στο squueze?
Στο σκουήζ μπαίνει κανονικό usb
Από την άλλη πλευρά θέλει Β
Το βρίσκεις παντού

Για το Touch χρειάζεσαι καλώδιο Type A to Type B (γνωστό και ως "το πιο κοινό καλώδιο USB που υπάρχει :p").

Το λύσαμε τηλεφωνικώς ....