Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

λοιπον,εκανα αυτα που λεει ο Υπερηχας(ευχαριστουμε) για το κοντρολ,το ανοιξα με πιστωτικη καρτα,το καθαρισα με οινοπνευμα και βαμβακι.
Στο τελος το ετριψα με χαρτι κουζινας και γυαλισε.
Εφαγε κι ενα καθαρισμα εσωτερικα,καθαρισα και τις επαφες των μπαταριων με ξυδι,ειχε τρεξει υγρο μπαταριας και το εργαλειο εγινε σαν καινουριο!

Σε μένα είναι έτσι:

View attachment 140659

Λοιπόν, μια και εδώ έχουμε ένα θέμα για ξεκαθαρίστε μου λίγο (όχι ότι ήδη δεν το έκανε ο Πέτρος, αλλά έγινε τηλεφωνικά και αποσπασματικά στο στυλ βάλε αυτό, κάνε εκείνο, και εγώ δεν έχω καθόλου παρακολουθήσει τις κουβέντες για τα dsd και τις υψηλές αναλύσεις:

Τί προϋποθέσεις απαιτούνται για να φτάσουμε εδώ?
Πχ τι πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει, ποιά έκδοση να τρέχουμε, τι πριν, τι μετά, τι να τσεκάρουμε στο δρόμο κλπ κλπ.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

γιατι δεν το βαζεις στο very high quality?

Αυτές οι ρυθμίσεις έχουν νόημα μόνο αν κάνεις transcoding / resampling. Εγώ θέλω το σήμα να πηγαίνει bit perfect στο SBT μου.

Προϋπόθεση είναι να τρέχεις στο PC σύγχρονο LMS (π.χ. 7.9.χ), EDO plugin στο Squeezebox (για να μπορείς να παίξεις μέσω USB->I2S) και να ακολουθήσεις αυτές τις οδηγίες: http://flodotec.se/drupal/node/15

Δεν θυμάμαι να χρειάστηκε να κάνω κάτι επιπλέον για να παίξει σε μένα..

βρε να μη σας πω, γιατί δε μου λετε τόσο καιρό ότι για να βγεί αυτή η επιλογή πρέπει να είναι γυρισμένο στο digital out? :damnyou:
τόσο καιρό εγώ το έχω στα αναλογικά.... :grinning-smiley-043

Λοιπόν εντάξει βγήκε και το έβαλα
τα άλλα τρία κάτω τι βάζουμε?

και από εκεί και πέρα έχω το εξής.

Επιλέγω digital out βλέπει την κάρτα και την επιλέγω.
Το θέμα μετά είναι όταν επιλέγω ένα κομμάτι να παίξει το κομμάτι στο display δεν περπατάει ούτε ο χρόνος ούτε η μπάρα.

(στην αναπαραγωγή dsd δεν φτάσαμε ακόμα, ψάχνω να βρώ dff αρχεία...)

επίσης για κάποιο άλλο λόγο κάποιες φορές όταν επιλέγω κάτι αντί να το παίξει άμεσα μου βγάζει αυτή την ενδιάμεση οθόνη

πως γίνεται να μη βγαίνει?

Attachments

• 20170430_102119.jpg
    20170430_102119.jpg
    185.6 KB · Views: 163