Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Λάθος μου.
Ήθελα να πω, αν μπορεί να παίξει τη μουσική που έχω στο iPhone. Όπως πχ ένα crystal audio blue dac ή ένα crystal acoustics blue dac.

Sent from my iPhone using Tapatalk

αυτό ΔΕΝ είναι μαραφέτι

βασικά είναι κάτι τέτοιο...
img-thing

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Λάθος μου.
Ήθελα να πω, αν μπορεί να παίξει τη μουσική που έχω στο iPhone. Όπως πχ ένα crystal audio blue dac ή ένα crystal acoustics blue dac.

Το Touch στο δίκτυο φαίνεται και σαν DLNA / uPnP target, οπότε αν από το iPhone μπορείς να στέλνεις ήχο σε τέτοιες συσκευές, θα μπορείς να στέλνεις και στο Touch.

Καθάρισα την επιφάνεια του τηλεχειριστηρίου ,του έβαλα και κρεμούλες ενυδατικές ...
Αλλά από ότι βλέπω θέλει κάτι πιό ισχυρό

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Επιλέγω digital out βλέπει την κάρτα και την επιλέγω.
Το θέμα μετά είναι όταν επιλέγω ένα κομμάτι να παίξει το κομμάτι στο display δεν περπατάει ούτε ο χρόνος ούτε η μπάρα.

(στην αναπαραγωγή dsd δεν φτάσαμε ακόμα, ψάχνω να βρώ dff αρχεία...)

δοκιμασε το εξης,τηνωρα που σου εχει κολλησει και δεν παιζει,πατα το χομ μπατον,μετα σβηστο,ξανααναξε το,ξαναμπες στο πλειλιστ σου και πατα πλει,λογικα θα παιξει.
Το παθαινει οταν περναει απο τη μια λειτουργια στην αλλη.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Καθάρισα την επιφάνεια του τηλεχειριστηρίου ,του έβαλα και κρεμούλες ενυδατικές ...
Αλλά από ότι βλέπω θέλει κάτι πιό ισχυρό
Αμα δεν βγάλεις το καπάκι και να ξοδέψεις μισο μπουκάλι οινόπνευμα δεν καθαρίζει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

Αμα δεν βγάλεις το καπάκι και να ξοδέψεις μισο μπουκάλι οινόπνευμα δεν καθαρίζει

Το έβγαλα
το καθάρισα στην αρχή με οινόπνευμα στη συνέχεια χρησιμοποίησα οδοντόβουρτσα και ενα ειδικό υγρό που καθαρίζει τα λίπη [χωρις οινόπνευμα]
του έβαλα τις κρεμούλες ,αλλά πάλι δεν μ άρεσε
Τώρα το έχω βάλει μέσα σε ενα μπώλ με νερό και απορρυπαντικό πιάτων για να μουλιάσει
Θα δούμε τι θα γίνει

λοιπόν χριστιανοί που έχετε δουλέψει το edo με spdif out με κάποιο dac μετά από το touch για βοηθάτε γιατί κάτι δεν γίνεται σωστά.

Πάω στα settings διαλέγω digital out μπουτάρει, συνδέω το dac το βρίσκει το αναγνωρίζει αλλά όταν του βάζω να παίξει ένα κομμάτι, η οθόνη δείχνει το κομμάτι αλλά ο μετρητής δεν τρέχει (και φυσικά δεν έχω έξοδο προς το dac0.
Ακόμα και αν αποσυνδέσω το dac το touch μόνο του δεν περπατάει το κομμάτι.
Αρα είναι θιέμα ρυθμίσεων πριν πάμε να δούμε τι φτάνει στην spdif.

για πείτε...

Μήτσε ,όταν παίζει μέσα από το δικό του dac πάς ρυθμίσεις διαλέγεις audio settings -analog+ digital output
Οταν θέλεις να παίξεις από την usb διαλέγεις audio settings -digital output

Και γιατί δε παίζει Μήτσε ;
μήπως από τα file types δεν έχεις τις σωστές ρυθμίσεις ;
το ραδιόφωνο παίζει κανονικά ;

Αυτο σας ρωτάω. Αν το εχω στην digital out και επιλέγω κομμάτι τι θέλει για να περπατάει το κομμάτι έστω χωρίς dac πίσω του?

χθες που συμμάζευα τα καλώδια παρατήρησα οτι το power brick του touch κανει ενα υψίσυχνο ενοχλητικό ηχο και σκέφτομαι την αλλαγή του.
τι να προτιμήσω και απο πού;

IMG_20170630_125733.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

χθες που συμμάζευα τα καλώδια παρατήρησα οτι το power brick του touch κανει ενα υψίσυχνο ενοχλητικό ηχο και σκέφτομαι την αλλαγή του.
τι να προτιμήσω και απο πού;

IMG_20170630_125733.jpg

Aν είναι μέσα στα οικονομικά όρια σου ,αυτό είναι μία επιλογή

http://ifi-audio.com/portfolio-view/accessory-ipower/

υπάρχεί και η λύση που δοκιμάσαμε με τον γάλλο ,αλλά μάλλον θα βγεί στο ίδιο κόστος