Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

έχουμε ανανέωση της λίστας:

1)Stratos
2)Vasilis-T
3)DELTA
4)paullx2
5)Λάκης
6)Vasada
7)Ge0rge
8)jolk
9)alkman
10)dbagias
11)ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
12)panma033
13)fran
14)Theodosis O.
15)petros37
16)rafm
17)stavrosz
18)tzo
19)ichaltou (το περιμένει)

άλλος τόχει παραγγείλει??

δεν ξέρω αν σου αρέσει το lounge, εγώ δεν τρελλαίνομαι
Εδώ μέσα στο φόρουμ ο απόλυτος ειδήμων στο είδος θα έλεγα είναι ο Τάσος ο Θωμαίδης που μάλιστα αν θυμάμαι καλά έχει στήσει και ιντερνετικό σταθμό ή site.
Από την άλλη, έχει σίγουρα πολύ υλικό στο logitech ράδιο και το ψάχνω συνέχεια, αλλά τα picks των διαφόρων με όλο το σεβασμό τα θεωρώ picks τυχαιων περαστικών.
Είναι καλοί ως σχεδιαστές οι άνθρωποι, αλλά ως εκεί.
Εριξα μιά ματιά τις πρώτες μέρες και μετά τους εγκατέλειψα.
Μόνος μου βρίσκω πιό ενδιαφέροντα πράγματα,αλλά είναι ωκεανός,
Δεν μου φτάνει η μέρα να ακούω.

Last edited:
Επειδή όμως εγώ ακούω lounge/ambient όταν θέλω συνοδευτική μουσική ως background, επιμένω ότι το Sofaspace Ambient Radio είναι πολύ καλό για το είδος του.

Ας πουν και άλλοι χρήστες κάποιες άλλες επιλογές σταθμών που τους αρέσουν.

Σε μενα απο εχθες δεν μου βγαζει επιλογη στο switch library να συνδεθω με squeezebox.com .Μου βγαζει μονο τον υπολογιστη και το USB και δεν ξερω γιατι .Εχει συμβει σε κανεναν αυτο ?
Επισης τα favorites σταθμων ραδιοφωνου που φτιαχνω στον υπολογιστη αν δεν ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης δεν μου τα βγαζει το Squeezebox και πρεπει να ψαχνω χειροκινητα το σταθμο που θελω να ακουσω .Υπαρχει μηπως λυση σε αυτο ?

Καλημέρα Πέτρο...

για το πρώτο που ρωτάς δεν ξέρω..γιατί εμένα μου βγάζει κανονικά την επιλογή...κάτι δεν κάνεις σωστά???...δεν ξέρω...

για το δεύτερο....επειδή κι εγώ έχω στα favorites σταθμούς...ΝΑΙ πρέπει νάχεις ανοικτό το P/C...δεν μπορείς αλλιώς να χρησιμοποιήσεις τα favorites..

ώπα...εγώ έχω αποθηκεύσει τους σταθμούς στα favorites της library του iMac...γι αυτό θα πρέπει να ανοίγω τον iMac....μάλιστα!!!

αυτό έπρεπε να το διευκρινίσω...

Νομίζω ότι τα favorites μπορείς να τα προσθέσεις στο MySqueezebox.com (ακόμα και σταθμούς που δεν υπάρχουν στη λίστα που εμφανίζει το Touch) και με αυτό τον τρόπο ακόμα και αν δεν έχεις ανοικτό το PC, μπορείς να βλέπεις τα favorites αρκεί να είσαι συνδεδεμένος στο MySqueezebox.com

Εχω ριξει βρισιμο μεχρι να τα βρω και ακομη ψαχνω.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια εμφανιζονται κανονικα τα ελληνικα και την αλλη οχι.Επισης το ιδιο συμβαινει και με τα εξωφυλλα.
Επισης μπορειται να αλλαζεται πηγη,απο το την σελιδα του server πηγαινοντας στο source,εναλλασεται μεταξυ του p.c και mysqueezebox.com.

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Σε μενα απο εχθες δεν μου βγαζει επιλογη στο switch library να συνδεθω με squeezebox.com .Μου βγαζει μονο τον υπολογιστη και το USB και δεν ξερω γιατι .Εχει συμβει σε κανεναν αυτο ?

δυστυχως μου το κανε και μενα αυτο,αναγκαστηκα να το βγαλω απ'το ρευμα για να επανελθει.
Εχει αρχισει και μου κανει επανεκκινησεις τακτικα,τοσο που φοβαμαι να του συνδεσω δισκο.
Αν του κανω ρισετ,θα δω προκοπη ή τσαμπα κοπος αραγε?

Το reset δεν θα σου λυσει αυτο το προβλημα,Λακη.Εγω το κανω οταν κολλαει ,κλπ.Το οτι δεν σας εμφανιζει το mysqueezbox ειναι γιατι μαλλον δεν κανατε log.in στο συγκεκριμενο.Κανονικα πρεπει να εμφανιζει ολες τις πηγες.Εχουμε βεβαια μια διαφορα ,λογω duet ο supersonic και εγω,αλλα το λογισμικο ειναι ιδιο κατα βασιν.
Χθες ,αγνωστο γιατι,ειχε κολλησει ο server και δεν μου εκανε clean up,παιδευτηκα και στο τελος εκανα απεγκατασταση και ξαναεγκατασταση και δουλεψε μια χαρα

Last edited: