Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Εχει αγορασει καποιος αλλος το touch απο amazon.co.uk;
ρε παιδια τι γινεται με αυτα τα ειδοποιητηρια, υπογραψατε οταν το παραλαβατε απο το ταχυδρομιο; ή σας στο εφεραν σπιτι με courier;

_tzo_ Καλοριζικο το θηριο Synology 1511+!:SFGSFGSF:
Πρεπει να ειναι εξαιρετικο μηχανημα.
Απο θορυβο με 5 σκληρους πως τα παει;

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές.

Όντως είναι πανέμορφη κατασκευή το 1511.

Πολύ ήσυχο είναι με 5 σκληρούς να δουλεύουν. Στα επίπεδα ενός ήσυχου βιντεοπροβολέα. 26db αναφέρει η εταιρεία.

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Εχει αγορασει καποιος αλλος το touch απο amazon.co.uk;
ρε παιδια τι γινεται με αυτα τα ειδοποιητηρια, υπογραψατε οταν το παραλαβατε απο το ταχυδρομιο; ή σας στο εφεραν σπιτι με courier;

εγώ...μούρθε ειδοποιητήριο για μεγάλο δέμα από τα ΕΛΤΑ και με το ειδοποιητήριο πήγα στο Ταχυδρομείο και μου το παραδώσαν...

τι πρόβλημα έχεις??

Εξαιρετικό! Με 'γειες! :2thumb22sup:
Θα μπορούσες να δώσεις το ακριβές footprint (πόσα x πόσα εκατοστά)?
Επιπλέον, γνωρίζεις ποιον σκληρό δίσκο φοράει?
Τέλος, πόσος περίπου χρόνος χρειάσθηκε για το format και το χτίσιμο της συνδεσμολογίας RAID5?

Ευχαριστώ.

Οι διαστάσεις είναι:
Πλάτος 24.8 εκ
Βάθος 23.3 εκ
Ύψος 15.7 εκ

Θα το κοιτάξω να σου πω το μοντέλο των σκληρών.

Για το format και το χτίσιμο του Raid, κανά 8ωρο, χωρίς να είμαι σίγουρος, γιατί το άφησα να δουλεύει. Με τσεκαρισμένο το check για bad sectors βέβαια. Εκείνο παίρνει χρόνο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

εγώ...μούρθε ειδοποιητήριο για μεγάλο δέμα από τα ΕΛΤΑ και με το ειδοποιητήριο πήγα στο Ταχυδρομείο και μου το παραδώσαν...

τι πρόβλημα έχεις??
Υπεγραψες οταν το παρελαβες απο τα ελτα;
Το ειδοποιητηριο ειχε παραπεσει σε διπλανη πολυκατοικία.

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Υπεγραψες οταν το παρελαβες απο τα ελτα;
Το ειδοποιητηριο ειχε παραπεσει σε διπλανη πολυκατοικία.

Το ειδοποιητήριο το υπογράφεις στο ταχυδρομείο κατά την παραλαβή του δέματος.

Δεν υπογράφεις στο ειδοποιητήριο ότι παρέλαβες το ίδιο το ειδοποιητήριο.

Το ειδοποιητήριο το υπογράφεις στο ταχυδρομείο κατά την παραλαβή του δέματος.

Δεν υπογράφεις στο ειδοποιητήριο ότι παρέλαβες το ίδιο το ειδοποιητήριο.
ναι αυτο το γνωριζω απλα θελω να μαθω αν τα δεματα που στελνει η amazon.co.uk ειναι συστημενα ή μπορει να τα παραλαβει οποιος εχει το ειδοποιητήριο.

ναι αυτο το γνωριζω απλα θελω να μαθω αν τα δεματα που στελνει η amazon.co.uk ειναι συστημενα ή μπορει να τα παραλαβει οποιος εχει το ειδοποιητήριο.

Απαραίτητη είναι η ταυτότητα του παραλήπτη κατά την παραλαβή από το ταχυδρομείο. Ακόμη και με το ειδοποιητήριο στα χέρια δεν μπορεί να έχει παραλάβει κάποιος άλλος το δέμα, μην ανησυχείς.

Last edited:
Διαβασα το ποστ φιλου προτειτερα σχετικά με το πως βαζεις εναν σταθμό από το οντερνετ να τον περάσεις μέσα .Εκεινο το οποίο συμβαινει σε μερικους σταθμους ειναι να κοπιαρω την διευθυνση και να μην την παιζει και δεν καταλαβαινω γιατί...
Πχ αν την κοπιαρω απο windows media player τις ανοιγει σχεδόν όλες ενω από αλλους player μια ανοιγει μια δεν ανοιγει .Ξερει κανεις γιατί?

Εννοειται οτι απο χτες δεν το χορταινουμε στο σπίτι και το μηχανακι ΦΥΣΑΕΙ .Μπραβο ρε Νάσο για την ανακαλυψη κ θα στα πω και στην πιτα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

Απαραίτητη είναι η ταυτότητα του παραλήπτη κατά την παραλαβή από το ταχυδρομείο. Ακόμη και με το ειδοποιητήριο στα χέρια δεν μπορεί να έχει παραλάβει κάποιος άλλος το δέμα, μην ανησυχείς.

έτσι!!!

Διαβασα το ποστ φιλου προτειτερα σχετικά με το πως βαζεις εναν σταθμό από το οντερνετ να τον περάσεις μέσα .Εκεινο το οποίο συμβαινει σε μερικους σταθμους ειναι να κοπιαρω την διευθυνση και να μην την παιζει και δεν καταλαβαινω γιατί...
Πχ αν την κοπιαρω απο windows media player τις ανοιγει σχεδόν όλες ενω από αλλους player μια ανοιγει μια δεν ανοιγει .Ξερει κανεις γιατί?

Εννοειται οτι απο χτες δεν το χορταινουμε στο σπίτι και το μηχανακι ΦΥΣΑΕΙ .Μπραβο ρε Νάσο για την ανακαλυψη κ θα στα πω και στην πιτα

:ernaehrung004: :award:

Επιπλέον, γνωρίζεις ποιον σκληρό δίσκο φοράει?

To 1511 μού ήρθε με τους σκληρούς Western Digital Caviar Green, WD20EARS-00MVWBO. Ωραία, έχω μπόλικους από δαύτους.

Προφανώς θα επιλέχτηκαν λόγω κόστους από την εταιρία, σε σχέση με τους ακριβότερους μαύρους, που είναι καρφωμένοι στις 7200 και κρίνονται καταλληλότεροι για NAS, ή πόσω μάλλον, σε σχέση με τους πανάκριβους raid edition.

To 1511 μού ήρθε με τους σκληρούς Western Digital Caviar Green, WD20EARS-00MVWBO. Ωραία, έχω μπόλικους από δαύτους.

Προφανώς θα επιλέχτηκαν λόγω κόστους από την εταιρία, σε σχέση με τους ακριβότερους μαύρους, που είναι καρφωμένοι στις 7200 και κρίνονται καταλληλότεροι για NAS, ή πόσω μάλλον, σε σχέση με τους πανάκριβους raid edition.
Γιαννη για ριξε μια ματια εδω σχετικα με τους Green δισκους

Τέλος, πόσος περίπου χρόνος χρειάσθηκε για το format και το χτίσιμο της συνδεσμολογίας RAID5?[/FONT]

Υπάρχει και το System Log! Το τσέκαρα και λέει:

2:35 έγινε η αρχή της δημιουργίας του Raid5.
12:11 ολοκληρώθηκε.

Δηλαδή κάτι λιγότερο από 9 ώρες. Με το bad sectors remapping ενεργοποιημένο.
DiskCheck.png

Γιαννη για ριξε μια ματια εδω σχετικα με τους Green δισκους

Εδώ έχω γράψει έναν οδηγό μαζί με ό,τι απαιτείται να κατεβάσετε για να απενεργοποιήσετε το "wd idle" των δίσκων Green.

Το έχω ήδη απενεργοποιήσει και στους 5 δίσκους με επιτυχία.

Μπορει να μου πει καποιος παρακαλώ πως θα βαλω αυτο το σταθμό στα αγαπημενα www.klassikradio.de

Δημήτρη...

αφού τον βρεις με το search πατάς το + και σου ανοίγει ένα παραθυράκι με διάφορες επιλογές...μια από αυτές είναι το add to favorites....

ΥΓ: το έκανα και τον κλείδωσα κανονικά...όπως και όλους τους άλλους...

Δημήτρη...

αφού τον βρεις με το search πατάς το + και σου ανοίγει ένα παραθυράκι με διάφορες επιλογές...μια από αυτές είναι το add to favorites....

ΥΓ: το έκανα και τον κλείδωσα κανονικά...όπως και όλους τους άλλους...
Νάσο ευχαριστω .Απ οτι ειδα ειναι και ο μόνος τρόπος γιατί πηγα να το κανω add στο server και ενω την εβλεπε την διευθυνση δεν ανοιγε ο player .Αρα και για τα υπολοιπα που δεν τα κανει add θα το κανω ετσι .:SFGSFGSF:Ευχαριστω και πάλι