Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Λοιπόν εφτασε και το δικό μου.
Εγκάτασταση 10 λεπτων και όλα ετοιμα μεσω wifi
Κατα ενα περίεργο λόγω δεν μπορούσε να συνδεθεί με ethernet, θα το ψαξω όμως και πιστευω θα διορθωθεί.
Πλήρης αποδοχή απο την σύζυγο, έδειξε μάλιστα και ενδιαφέρον για το πως δουλεύει, πρωτάκουστο.
Αργησε λίγο να ενημερωθεί η βιβλιοθήκη αλλά όλα Οκ τωρα.
Ηχος, απο αύριο θα σας πω.

και μια ανανέωση στη λίστα:

1)Stratos
2)Vasilis-T
3)DELTA
4)paull(x2)
5)Λάκης
6)Vasada
7)Ge0rge
8)jolk
9)alkman
10)dbagias
11)ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
12)panma033
13)fran
14)Theodosis O.
15)petros37
16)rafm
17)stavrosz
18)tzo(x3)
19)ichaltou
20)VISION
21)zaras27(το περιμένει)
22)auteur(το περιμένει)

Το Touch το έχω πλέον στο σαλόνι σκέτο, χωρίς το Weiss dac, κατ' ευθείαν στα ενεργά Purity. Ο ορισμός του μίνιμαλ! Touch και ηχεία, τίποτε άλλο.

Εντάξει, καμία σχέση ο ήχος σε σχέση με το Weiss, αλλά για internet radio μια χαρά! Η ευκολία στη χρήση με ένα τηλεκοντρόλ και για αυξομείωση της έντασης, όπως επίσης το αυτόματο startup των Purity με το που αντιλαμβάνονται σήμα, αποζημιώνουν!

Βάζεις κι ένα sleep mode και αράζεις στον καναπέ χωρίς να νοιάζεσαι να κλείνεις συσκευές.

Εχω διαβάσει το μισό thread και δεν μπορω να αντιμετωπίσω 2 προβλήματα που προκύπτουν
1. Ενω αναγνωρίζει την ethernet δεν μπορεί να συνδεθεί με τίποτα με τον server κατι που κάνει μέσω wifi
2. Εχει αναγνωρίσει όλοι την μουσική βιβλιοθήκη μια χαρα και γρήγορα αλλά στην επιλογή να διαλέξω να ακούσω μέσα απο το Artist τον καλλιτέχνη που θέλω δεν βλέπει κανένα Artist, ενω τους βλέπει στα Albums.

Καμία ιδέα;