Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

αυτή τη στιγμή ο γάλλος με έναν υπάρχοντα μτς όπως δυό τρία ποστ πιό πάνω έχει σπρώξει πολύ το duet.
Φυσικά ο γάλλος σε διαστάσεις (γενικές αλλά και επι μέρους υλικών και ποιότητα) είναι σχεδόν δυό φορές του ταιβανέζικου πιό πάνω

Προσωπικα περα απο την βελτιωση τροφοδιας που εγινε με κοστος περι τα 100 ευρω,και που μπορει να πεσει και κατω απο 80 .Στη ουσια ειναι 24 ευρω ο Γαλλος,20-25 ευρω ο μ/σ ,και το κοστος του κουτιου[απο πλαστικο εως μεταλλικο]+μεταφορικα.
Η επομενη αναβαθμιση θα ειναι η αλλαγη των πυκνωτων[ελαχιστο κοστος] και αργοτερα η αλλαγη ρολογιου περι τα 130 ευρω [ολα μαζι]
Αυτες πιστευω οτι ειναι οριακα οι αλλαγες απο πλευρας κοστολογιου και δυνατοτητας αναβαθμισης
Η τσεπη ανηκει στο καθενα μας και ετσι ο καθενας ακολουθει το δρομο που επιθυμει,αλλα μετα απο καποιο σημειο υπαρχει και το transporter
Eπισης μπορειτε να αλλαξετε το ψηφιακο βυσμα με το WBT 0210 cu[πραγματικο 75 ohm]

Πετρο,τι εννοεις με την αλλαγη ρολογιου?

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Πετρο,τι εννοεις με την αλλαγη ρολογιου?

προφανώς όχι "φοριέται και στο δεξί, σαν κόσμημα..."

αλλαγή του κρυστάλλου που έχει με διακριτό κύκλωμα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

προφανώς όχι "φοριέται και στο δεξί, σαν κόσμημα..."

αλλαγή του κρυστάλλου που έχει με διακριτό κύκλωμα

εχει σημασια απ'τη στιγμη που δινεις μονο ψηφιακα σε ντακ,η αλλαγη ρολογιου?

τώρα ...
τί ερώτηση είναι αυτή?

προφανώς.

(σόρρυ αν φαίνομαι κάπως...)

αν έχεις εξωτερικό τις κάνει.
Αλλά και πάλι με την ίδια λογική έτσι λέγαμε και γιά την καλύτερη τροφοδοσία, ότι δηλ δεν έχει σχέση με το ψηφιακό στάδιο.
Γιατί κάποιος που χρησιμοποιεί εξωτερικό ντακ να πρέπει να αναβαθμίσει τροφοδοσία....

Αυτη τη μετατροπη λεω να κανω στο μελλον,την θεωρω λογικη σε κοστος σε σχεση με το αναμενομενο αποτελεσμαΤο κακο σ αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι παμε στα τυφλα.Η αλλαγη του τροφοδοτικου εγινε κατοπιν δοκιμης με τη προσφορα του στησιματος και υλικων απο τον Savva X

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270652190184&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Αυτη τη μετατροπη λεω να κανω στο μελλον,την θεωρω λογικη σε κοστος σε σχεση με το αναμενομενο αποτελεσμαΤο κακο σ αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι παμε στα τυφλα.Η αλλαγη του τροφοδοτικου εγινε κατοπιν δοκιμης με τη προσφορα του στησιματος και υλικων απο τον Savva X

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270652190184&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Φαίνεται ενδιαφέρον. Είναι μετατροπή/αναβάθμιση που θα μπορούσε να κάνει κανείς μόνος του (ενδεχομένως με τη βοήθεια κάποιας καθοδήγησης από περισσότερους ειδικούς επί των ηλεκτρονικών εδώ στο forum), ή είναι κανονικό "χειρουργείο" nip/tuck και θα πρέπει να το αναλάβει κάποιος που ξέρει καλά από αυτά?

Φαίνεται ενδιαφέρον. Είναι μετατροπή/αναβάθμιση που θα μπορούσε να κάνει κανείς μόνος του (ενδεχομένως με τη βοήθεια κάποιας καθοδήγησης από περισσότερους ειδικούς επί των ηλεκτρονικών εδώ στο forum), ή είναι κανονικό "χειρουργείο" nip/tuck και θα πρέπει να το αναλάβει κάποιος που ξέρει καλά από αυτά?

Παίρνεις ένα έτοιμο upgraded Touch και καθάρισες. Ή τους στέλνεις το δικό σου και στο αναβαθμίζουν εκείνοι.

http://www.fidelityaudio.co.uk/sb_sales.shtml

Last edited:

Παίρνεις ένα έτοιμο upgraded Touch και καθάρισες. Ή τους στέλνεις το δικό σου και στο αναβαθμίζουν εκείνοι.

http://www.fidelityaudio.co.uk/sb_sales.shtml

Ναι, την έχω διαβάσει αυτή την ιστοσελίδα αναβαθμίσεων. Απλά, σκέφθηκα πώς θα μπορούσα να κάνω αυτή την παρέμβαση (αλλαγή στο ρολόι του συστήματος) με λογικό κόστος (= το ρολόι από το ebay + DIY), δεδομένου ότι δε ζητάνε και λίγα οι εγγλέζοι!
:jester:

O Εγγλεζος δεν ζηταει και λιγα,το κοστος των ρολογιων ειναι ελαχιστο,αλλα για να μαζεψεις τα υλικα θα ξοδεψεις περισσοτερα σε μεταφορικα.Εγω σε επικοινωνια που ειχα μαζι του ,μου ειπε οτι με τις οδηγιες του ειναι ευκολη η τοποθετηση του νεου ρολογιου

Αγαπητε Λακη θα διαφωνησω μαζι σου [θεωρηρικως],γιατι δεν το εχω διοκιμασει στη πραξη.Στο transport που εχω,υπαρχουν δυο ουσιαστικες αναβαθμισεις και αφορουν το ρολοι του.Η μια κοστιζει περι τα 250 usd και η αλλη κοντα στα 500.Οπως καταλαβαινεις αυτες εχουν σχεση με το ψηφιακο και μονο σημα που βγαζει το transport και τιποτε παραπερα.Τωρα αν βοηθουν η οχι δεν εχω προσωπικη πειρα

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Εύκολη μπορεί να είναι στο duet που έχεις εσύ. Το άνοιγμα του Touch είναι πιο λεπτοδουλειά.

Σ αυτο εχεις δικιο.Το ανοιξα τον δεκτη του duet πανευκολα και με σχετικα καλη προσβαση στα σημεια που θελουν αλλαγες

Αγαπητε Λακη θα διαφωνησω μαζι σου [θεωρηρικως],γιατι δεν το εχω διοκιμασει στη πραξη.Στο transport που εχω,υπαρχουν δυο ουσιαστικες αναβαθμισεις και αφορουν το ρολοι του.Η μια κοστιζει περι τα 250 usd και η αλλη κοντα στα 500.Οπως καταλαβαινεις αυτες εχουν σχεση με το ψηφιακο και μονο σημα που βγαζει το transport και τιποτε παραπερα.Τωρα αν βοηθουν η οχι δεν εχω προσωπικη πειρα

προσφατως δοκιμασαμε το ρολοι της Αντιλοπης με ενα κινεζακι ντακ του κατοσταρικου,το αποτελεσμα ηταν η απογειωση του,που σημαινει οτι ολη τη δουλεια την εκανε το ρολοι της αντιλοπης,ασχετα με το τι ρολοι φοραγε το ντακ.

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Σ αυτο εχεις δικιο.Το ανοιξα τον δεκτη του duet πανευκολα και με σχετικα καλη προσβαση στα σημεια που θελουν αλλαγες

έχεις ξεφύγει εσύ λεμε....:firstprize: