:a0210:Με NAS πετάει το μηχανάκι κι έχεις όλα τα terrabyte της μουσικής σου μόνιμα online, χωρίς να έχεις ανοιχτό υπολογιστή.
Προγραμματίζεις και τον NAS να ανοίγει από μόνος του καθημερινά μόνο τις ώρες που ακούς μουσική και καθάρισες.
Το Touch φτιάχτηκε για δικτυακή χρήση και multi room, όχι για αυτόνομη συσκευή με σκληρό δίσκο πάνω του.
To 411 θαρρώ πήρε ο φίλος.
Πάντως προσωπικά δεν είμαι υπερ του raid. Αν μπει κάποιος στο σπίτι και σε κάνει νοικοκύρη, που ακριβώς βοηθάει το NAS? Προτιμώ - και έχω εφαρμόσει - τη λύση του περιοδικού sync με εξωτερικό σκληρό ο οποίος και μεταφέρεται στο γραφείο παίζοντας έτσι και το ρόλο του disaster...Παρελαβα και εγω επιτελους! σαββατοκυριακο το στεινω (αν και χωρις το NAS, γιατι δεν εχω παρει ακομα σκληρους)
αν βαλω εναν και σταδιακα βαζω εναν εναν (μετα απο καιρο) μεχρι να φτασω τους 4 θα υπαρχει προβλημα η καθε φορα που θα βαζω δισκο θα τους φορμαρει ολους;
θελω να τους εχω σε raid5.
... που ακριβώς βοηθάει το NAS? QUOTE said:που ακριβώς βοηθάει το raid εννοούσα...
Το Touch φτιάχτηκε για δικτυακή χρήση και multi room, όχι για αυτόνομη συσκευή με σκληρό δίσκο πάνω του.
Πάντως προσωπικά δεν είμαι υπερ του raid. Αν μπει κάποιος στο σπίτι και σε κάνει νοικοκύρη, που ακριβώς βοηθάει το raid? Προτιμώ - και έχω εφαρμόσει - τη λύση του περιοδικού sync με εξωτερικό σκληρό ο οποίος και μεταφέρεται στο γραφείο παίζοντας έτσι και το ρόλο του disaster...
Eρωτηση... εχω τον yamaha rxv 667 ενισχυτη....5,1 συστημα ηχου με roister emphasis25 και ψαχνω.... εναν τροπο να περνω την μουσικη μου απο τον σκληρο δισκο στον ενισχυτη μεσα απο το coaxial του ενισχυτη και να ακουω την μουσικη με την μεγιστη δυνατη ποιοτητα .... δεν εχω αλλο dac,.... αυτο του yamaha....αλλα ελεος...600 ευρο κανει.... ειναι αυτο το μηχανημα που ψαχνω??? τελος το μαρτυριο ??? εψαχνα για media player που να πεζει καλα μουσικη...αλλα σκοταδι....πες τε μου ναι....πες τε μου...
επισης.... pezei hd ηχο ??? (οτι και εαν συμαινει αυτο...)
Σωστός σε όλα. Απλά και raid και εξωτερικό backup = κόστος. Κατά τα άλλα πολύ σωστός...Είτε Raid είτε όχι, το backup σε εξωτερικούς σκληρούς που φυλάς σε άλλο οίκημα είναι επιβεβλημένο.
Το Raid το κάνεις για την περίπτωση που παρουσιάσει πρόβλημα ένας από τους δίσκος σου στο NAS, ώστε να αντικαταστήσεις τον χαλασμένο δίσκο με καινούριο άμεσα χωρίς να χρειάζεται να ανατρέξεις στα backups σου.
Γιατι λες οτι αμα σκεφτομαστε να βαλουμε σκληρο και να πεζει να βρουμε κατι αλλο??? αφου πεζει με αυτον τον τροπο..δεν πεζει??Όλα τα Squeezebox είναι σχεδιασμένα με την δικτυακή αναπαραγωγή κατά νου.
Το Touch μάλιστα είναι το πρώτο που διαθέτει έστω υποτυπώδη δυνατότητα λειτουργίας χωρίς δίκτυο. Οπότε αν ψάχνετε μηχάνημα στο οποίο να συνδέετε σκληρό δίσκο και να παίζει, κοιτάξτε κάτι άλλο.
ξερουμε ποιο ειναι το οριο του? 120αρη δισκο θα τον διαβασει σχετικα ευκολα?
ωραια το κολπα με δικτυακους δισκους ή υπολογιστες αλλα αν θελουμε να ακουσουμε τη μουσικη μας χωρις να εχουμε ανοικτες αλλες 2-3 συσκευες στο σπιτι μας και χωρις να τα χωσουμε χοντρα για δικτυακους δισκους.
Η συσκευη και ενας δισκακος των 50 ευρω,αυτο ειναι το ζητουμενο.
ωραια το κολπα με δικτυακους δισκους ή υπολογιστες αλλα αν θελουμε να ακουσουμε τη μουσικη μας χωρις να εχουμε ανοικτες αλλες 2-3 συσκευες στο σπιτι μας και χωρις να τα χωσουμε χοντρα για δικτυακους δισκους.
Η συσκευη και ενας δισκακος των 50 ευρω,αυτο ειναι το ζητουμενο.
Εγω εχω το υλικο μου σε δυο δισκους usb. Μπορουν να συνδεθουν πανω στο NAS και να διαβαζει απο αυτους το Logitech Η πρεπει να ειναι τα τραγουδια στον εσωτερικο δισκο του nas?Δεν θα τα χώσεις χοντρά, εσύ τα περιγράφεις χοντρά.
Wi-fi θα έχεις ήδη φαντάζομαι στο σπίτι. Καρφώνεις στον router σου έναν NAS που περιέχει έναν δίσκο του 1tb και είσαι κομπλέ. Ένα μηχάνημα θα είναι ανοιχτό κι αυτό όποτε θέλεις εσύ.
Κόστος 190 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.
http://www.store.ctn-systeme.de/syn...logy-disk-station-ds110j-inkl-1000gb-hdd.html
Δεν είναι δα και τόσο χοντρό έξοδο. Αν είναι, τότε μην μπαίνεις καν στη διαδικασία να αποκτήσεις Touch.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.