- 18 June 2006
- 7,544
Μια ερωτηση καθως περιμενω να το παραλαβω...
ο ενισχυτης μου δεν εχει ψηφιακή είσοδο...
Για πειτε καμια γνωμη...
αξιζει καποιος να διαθεσει λιγα χρηματα (καμια 100αρια ευρώ δηλαδη) να του κοτσαρει κανενα DAC, η το ενσωματωμενο ειναι κοντα στην απόδοση ενος τοσο φτηνου και θα είναι κατα καποιο τρόπο πεταμενα λεφτά αυτα τα 100 ? (δεν εχω και προβλημα να ναι και μεταχειρισμένο)
Μολις το παραγγειλα και εγω απο amazon στα 225ευρω
(μεσα και τα μεταφορικά).
δεν υπάρχει με 100 ευρώ dac που να ξεπερνάει το ενσωματωμένο του.
Παίδες όσοι ασχολούμαστε με τον ήχο και έχουμε βαρεθεί, τις "ταρζανιές" των fw των media player ή το dedicated του φορητού, για φωτίστε με λιγουλάκι με αυτό το όμορφο παιχνιδάκι.
α) ας υποθέσουμε ότι βάζουμε τη ριπαρισμένη συλλογή μας σε ένα NAS, που υποστηρίζει εγγενώς το Squeezebox Server.
β) ας υποθέσουμε ότι κάνουμε όλη αυτήν την τεράστια παραμετροποίηση a la Clauss.
γ) ας υποθέσουμε ότι ακροάζουμε στα 3-3,5 μέτρα και λόγω προχώ ηλικίας δεν βλέπουμε και τόσο καλά την οθόνη.
Τι λύσεις έχουμε για χειρισμό εξ' απόστασης (δεν αναφέρομαι στο τηλεχειριστήριο του και τη δυνατότητα zoom γιατί δεν το βλέπω και πολύ χρηστική).
Για παράδειγμα θα μπορούσα να έχω δίπλα μου το μικρούλι φορητό, όπου να βλέπω και να πλοηγούμαι στη συλλογή μου που βρίσκεται στο NAS και να δίνω εντολή (ασύρματα) για ενσύρματη (ethernet) αναπαραγωγή των flac στο touch? Σκέφτομαι δηλαδή να λειτουργεί ως UPnP Renderer.
Παίδες όσοι ασχολούμαστε με τον ήχο και έχουμε βαρεθεί, τις "ταρζανιές" των fw των media player ή το dedicated του φορητού, για φωτίστε με λιγουλάκι με αυτό το όμορφο παιχνιδάκι.
α) ας υποθέσουμε ότι βάζουμε τη ριπαρισμένη συλλογή μας σε ένα NAS, που υποστηρίζει εγγενώς το Squeezebox Server.
β) ας υποθέσουμε ότι κάνουμε όλη αυτήν την τεράστια παραμετροποίηση a la Clauss.
γ) ας υποθέσουμε ότι ακροάζουμε στα 3-3,5 μέτρα και λόγω προχώ ηλικίας δεν βλέπουμε και τόσο καλά την οθόνη.
Τι λύσεις έχουμε για χειρισμό εξ' απόστασης (δεν αναφέρομαι στο τηλεχειριστήριο του και τη δυνατότητα zoom γιατί δεν το βλέπω και πολύ χρηστική).
Για παράδειγμα θα μπορούσα να έχω δίπλα μου το μικρούλι φορητό, όπου να βλέπω και να πλοηγούμαι στη συλλογή μου που βρίσκεται στο NAS και να δίνω εντολή (ασύρματα) για ενσύρματη (ethernet) αναπαραγωγή των flac στο touch? Σκέφτομαι δηλαδή να λειτουργεί ως UPnP Renderer.
Αναζητώντας και εγώ μια λύση αναπαραγωγής της μουσικής συλλογής μου, τελικά κατέληξα στην παραγγελία του Squeezebox touch. Οι απαντήσεις σας στο συγκεκριμένο thread με έπεισαν για την αξία του.
Το περιμένω στο τέλος της εβδομάδας από το www.atendo.de (τελική τιμή 252,00 ).
Αν Έχεις iPhone, iPad, iPod touch υπάρχει το Ipeng το οποίο κ χρησιμοποιώ. Μπορει να Έχει βγει κάτι κ για τα android smartphones.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.