petronik
Μέλος Σωματείου
Μα ο χειρισμος γινεται απ οποιοδηποτε τριτο υπολογιστη που εχεις.Εγω προσωπικα το χειριζομαι μεσω wifi απο το laptop,παρ ολο που εχω duet
Κάπου διάβαζα ότι κάποιος είχε αγοράσει και δεύτερο touch, ακριβώς για αυτόν το λόγο, για να το χρησιμοποιεί ως τηλεχειριστήριο (εξαιτίας της οθόνης αφής) του πρώτου - μάλιστα έψαχνε τρόπο για λειτουργία με μπαταρίες...
Σωστά αναφέρεται για συσκευές όπως το iPad, είδα και ένα βίντεο τηλεχειρισμού μέσω αυτού και ήταν αρκετά καλό.
Αλλά πολλά τα λεφτά, δηλ. χρειαζόμαστε άλλο ένα 400άρι για να μπορέσουμε να το τηλεχειριστούμε σωστά.
Σωστά αναφέρεται για συσκευές όπως το iPad, είδα και ένα βίντεο τηλεχειρισμού μέσω αυτού και ήταν αρκετά καλό.
Αλλά πολλά τα λεφτά, δηλ. χρειαζόμαστε άλλο ένα 400άρι για να μπορέσουμε να το τηλεχειριστούμε σωστά.
Ενώ θα μπορούσαν να είχαν προβλέψει μια υπηρεσία UPnP Renderer και ο τηλεχειρισμός θα γινόταν πανεύκολα από οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή είτε μικρό είτε μεγάλο που λίγο ή πολύ όλοι μας διαθέτουμε.
Κάπου διάβαζα ότι κάποιος είχε αγοράσει και δεύτερο touch, ακριβώς για αυτόν το λόγο, για να το χρησιμοποιεί ως τηλεχειριστήριο (εξαιτίας της οθόνης αφής) του πρώτου - μάλιστα έψαχνε τρόπο για λειτουργία με μπαταρίες...
Τέλος πάντων ωραίο εργαλειάκι, αλλά θέλει αρκετά συνοδά για να ολοκληρωθεί.
Τέλος πάντων ωραίο εργαλειάκι, αλλά θέλει αρκετά συνοδά για να ολοκληρωθεί.
....Και κατ' επέκταση, το γεγονός ότι ο τηλεχειρισμός μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε συσκευή με web browser, είναι ακόμη ένα θετικό χαρακτηριστικό.
Καλημέρα!!
και μια ανανέωση στη λίστα:
.
.
.
Ας μην έκανε κάτω από 250 ευρώ και να δούμε πόσα θα παίρναμε...
Η επιτυχία στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι μία συσκευή τόσο πρακτική κοστίζει τόσο φτηνά, ώστε να είναι προσιτή σε όλους εμάς, προσφέροντας μάλιστα καλή ποιότητα ήχου.
Μολις παρελαβα...
Προβλέπεται ξενυχτι σημερα...
Πόσες μέρες έκανε γιατί κι εγώ από amazon.uk παρήγγειλα.
Με courier σου ήρθε?
Ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.