Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Μα ο χειρισμος γινεται απ οποιοδηποτε τριτο υπολογιστη που εχεις.Εγω προσωπικα το χειριζομαι μεσω wifi απο το laptop,παρ ολο που εχω duet

Κάπου διάβαζα ότι κάποιος είχε αγοράσει και δεύτερο touch, ακριβώς για αυτόν το λόγο, για να το χρησιμοποιεί ως τηλεχειριστήριο (εξαιτίας της οθόνης αφής) του πρώτου - μάλιστα έψαχνε τρόπο για λειτουργία με μπαταρίες...

Εγώ είμαι αυτός ο τρελός.

Ναι, η αγορά δεύτερου Touch μόνο για τηλεχειρισμό δεν είναι κακή ιδέα. Μάλιστα το έχω υλοποιήσει για σύστημα το οποίο είναι σε άλλον όροφο! Περισσότερα στο Audiophile Gym.

Α, γεια σου Πέτρο, αυτό ρωτάω!

Δηλαδή μπορείς με το φορητό σου να βλέπεις τη βάση της μουσικής σου, που λογικά μπορεί να είναι σε οποιονδήποτε υπολογιστή του δικτύου σου (ή NAS) και επιλέγοντας play αναπαράγεται μέσω ethernet από το duet για τη δική σου περίπτωση, έτσι; - Αυτό είναι το UPnP Renderer που έγραφα...

Αυτό τώρα γίνεται και στο touch, για να μπορούμε σε πρώτη φάση να διαχειριστούμε το τηλεχειρισμό του από απόσταση που δεν βλέπουμε καλά την οθόνη;

Σωστά αναφέρεται για συσκευές όπως το iPad, είδα και ένα βίντεο τηλεχειρισμού μέσω αυτού και ήταν αρκετά καλό.

Αλλά πολλά τα λεφτά, δηλ. χρειαζόμαστε άλλο ένα 400άρι για να μπορέσουμε να το τηλεχειριστούμε σωστά.

Εννοείται πως δε θα αγόραζα ένα iPad μόνο για τηλεχειρισμό, αλλά σαν φορητό υπολογιστή. Ανάμεσα στα (πολλά) καλούδια που παρέχει, είναι και η δυνατότητα τηλεχειρισμού, εξαιρετικά βολική και ευπρόσδεκτη. Η τιμή του είναι πράγματι τσιμπημένη (για τηλεχειριστήριο), αλλά για φορητό υπολογιστή είναι αναμενόμενη. Σε λίγους μήνες δε, που θα έρθει κι εδώ το νέο iPad 2, λογικά θα φθηνήνει. Αναμένουμε...:bebored:

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Σωστά αναφέρεται για συσκευές όπως το iPad, είδα και ένα βίντεο τηλεχειρισμού μέσω αυτού και ήταν αρκετά καλό.

Αλλά πολλά τα λεφτά, δηλ. χρειαζόμαστε άλλο ένα 400άρι για να μπορέσουμε να το τηλεχειριστούμε σωστά.

Ενώ θα μπορούσαν να είχαν προβλέψει μια υπηρεσία UPnP Renderer και ο τηλεχειρισμός θα γινόταν πανεύκολα από οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή είτε μικρό είτε μεγάλο που λίγο ή πολύ όλοι μας διαθέτουμε.

Κάπου διάβαζα ότι κάποιος είχε αγοράσει και δεύτερο touch, ακριβώς για αυτόν το λόγο, για να το χρησιμοποιεί ως τηλεχειριστήριο (εξαιτίας της οθόνης αφής) του πρώτου - μάλιστα έψαχνε τρόπο για λειτουργία με μπαταρίες...

Τέλος πάντων ωραίο εργαλειάκι, αλλά θέλει αρκετά συνοδά για να ολοκληρωθεί.

Καλημέρα...

η γνώμη μου είναι ότι δεν θέλει "αρκετά συνοδά" για να ολοκληρωθεί....ή μάλλον εξαρτάται από το πόσο θέλεις να παίξεις μαζί του...

εγώ το benchmark το είχα αγοράσει πριν,ανεξάρτητα από το Touch....όπως και το iPhone (και απλά το χρησιμοποίησα και για το τηλεχειρισμό του Touch)...δεν θα αγόραζα ποτέ iPad γι αυτό το λόγο ή dac μόνο και μόνο για το Touch...

Τέλος πάντων ωραίο εργαλειάκι, αλλά θέλει αρκετά συνοδά για να ολοκληρωθεί.

Διαφωνώ κι εγώ. Το Touch προσφέρει άψογο χειρισμό της μουσικής βιβλιοθήκης. Το ότι αυτή οφείλει να είναι φορτωμένη σε ένα NAS δεν συνεπάγεται ότι το Touch σαν συσκευή είναι ελλιπής. Με την ίδια λογική, θα έπρεπε να κατηγορούμε ένα cd-player επειδή δεν χωράει όλα μας τα cd μέσα.

Επίσης η οθόνη αφής, όπως και το τηλεκοντρόλ που μεγενθύνει τη γραμματοσειρά για χειρισμό από απόσταση, προσφέρουν ευκολία χρήσης απείρως μεγαλύτερη απ' ότι ένα cd-player.

Και κατ' επέκταση, το γεγονός ότι ο τηλεχειρισμός μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε συσκευή με web browser, είναι ακόμη ένα θετικό χαρακτηριστικό.

....Και κατ' επέκταση, το γεγονός ότι ο τηλεχειρισμός μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε συσκευή με web browser, είναι ακόμη ένα θετικό χαρακτηριστικό.

Με το τελευταίο μου δώσατε την απάντηση σε αυτό που σε πρωτύτερο μήνυμα ρωτούσα.

Οπότε δεν είναι ανάγκη να έχεις μία συσκευή σαν το iPod για πλοήγηση στους φακέλους της συλλογής σου, όταν βρίσκεσαι κάπως μακριά του.

Κατανοώ ότι το τηλεχειριστήριο του τα κάνει όλα αυτά (περί πλοήγησης), αλλά τώρα στα 3,5+ μέτρα που θα κάνεις ζουμ, η μπάρα οριζόντιας κύλισης θα εμφανίζει ένα πολύ μικρό μέρος του τίτλου ή της ονομασίας του φακέλου που δεν είναι ότι καλύτερο για ανάγνωση.
Με τη δυνατότητα όμως πλοήγησης μέσω web browser, τα πράγματα αλλάζουν - ευχαριστώ παίδες για την επεξήγηση. -bye-

Πριν το παραλαβω, εχω εγκαταστησει στο iPhone μια εφαρμογη - squeezecast λεγεται - και ουσιαστικα προσομοιαζει το media player.

Εχω συνδεσει το iPhone με τον ενισχυτη, και με το λαπτοπ (απομακρυσμενα) συνδεδεμενος με τον sqeezServer μεσω WEB, του "σπρωχνω" τραγουδια, playlists η οτι αλλο θελω, και τα παιζει κανονικα.

Αρα το ιδιο θα κανει και το touch.

Καλημέρα!!

και μια ανανέωση στη λίστα:

1)Stratos
2)Vasilis-T
3)DELTA
4)paull(x2)
5)Λάκης
6)Vasada
7)Ge0rge
8)jolk
9)alkman
10)dbagias
11)ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
12)panma033
13)fran
14)Theodosis O.
15)petros37
16)rafm
17)stavrosz
18)tzo(x3)
19)ichaltou
20)VISION
21)VaMa
22)zaras27
23)auteur
24)iraklio1000
25)Sotos
26)nektar
27)gapostolidis
28)lemon

και μια ανανέωση στη λίστα:

1)Stratos
2)Vasilis-T
3)DELTA
4)paull(x2)
5)Λάκης
6)Vasada
7)Ge0rge
8)jolk
9)alkman
10)dbagias
11)ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
12)panma033
13)fran
14)Theodosis O.
15)petros37
16)rafm
17)stavrosz
18)tzo(x3)
19)ichaltou
20)VISION
21)VaMa
22)zaras27
23)auteur
24)iraklio1000
25)Sotos
26)nektar
27)gapostolidis
28)lemon
29)spytsi

Ας μην έκανε κάτω από 250 ευρώ και να δούμε πόσα θα παίρναμε...

Η επιτυχία στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι μία συσκευή τόσο πρακτική κοστίζει τόσο φτηνά, ώστε να είναι προσιτή σε όλους εμάς, προσφέροντας μάλιστα καλή ποιότητα ήχου.

Ας μην έκανε κάτω από 250 ευρώ και να δούμε πόσα θα παίρναμε...

Η επιτυχία στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι μία συσκευή τόσο πρακτική κοστίζει τόσο φτηνά, ώστε να είναι προσιτή σε όλους εμάς, προσφέροντας μάλιστα καλή ποιότητα ήχου.

ε..μα ακριβώς εκεί είναι η μαγκιά!!!! :award:

Μολις παρελαβα...
Προβλέπεται ξενυχτι σημερα...

Πόσες μέρες έκανε γιατί κι εγώ από amazon.uk παρήγγειλα.

Με courier σου ήρθε?

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Πόσες μέρες έκανε γιατί κι εγώ από amazon.uk παρήγγειλα.

Με courier σου ήρθε?

Ευχαριστώ.

8/3 μπηκε η παραγγελια στο αμαζον.

το πρωι παρελαβα.
απο το μαγαζι εφυγε με DHL απο οτι ειδα, και παραδοθηκε στα ΕΛΤΑ (ταχυμεταφορες, πορτα πορτα, η καπως ετσι) και απο εκει σε μενα.