Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

....περί Brent....
δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο...

Διακρίνω όμως από όσα έχω παρακολουθήσει στο νήμα αυτό.

Αγοραστής Α. Αγοράζει 3 τροφοδοτικά και στέλνει στην Αγγλία 2 touch γιά αναβάθμιση ρολογιού. (ενδεχομένως κάπου μου ξεφεύγουν κάποια νούμερα, όμως η ουσία που θέλω να επικεντρωθώ είναι η ποσότητα και το ύψος της εμπλοκής του πωλητή Brent)
Αγοραστής Β. Αγοράζει μια σκέτη αναβάθμιση ρολογιού να την κάνει μόνος του.

......
Αγοραστής Α. Μένει ικανοποιημένος απόλυτα από κάθε άποψη εξυπηρέτησης.
Αγοραστής Β. Αναζητά επί 3 εβδομάδες το προϊόν που αγόρασε, στέλνει 4 e-mail γιά τα οποία ο πωλητής σχεδόν απαξιοί να απαντήσει γιά να παραδεχτεί ότι τελικά το προϊόν χάθηκε και να αναγκαστεί να στείλει άλλο.

Συμπεράσματα δικά σας.

Δεν χρειάζεται να πάμε σε θεωρίες συνομωσίας. Απλά είναι τα πράγματα.

Προωθεί την επιλογή να κάνει την αναβάθμιση μόνος του, το έχω ήδη σχολιάσει αυτό. Είναι η δουλειά του να κάνει αναβαθμίσεις. Κι αυτό εξηγεί την ελλιπή υποστήριξη σκέτου του ρολογιού.

Άλλους τους ενοχλεί αυτή η πολιτική, σε άλλους φαντάζει απλά επαγγελματική τακτική. Τη δουλειά του κάνει ο άνθρωπος.

Μια άσχετη διόρθωση. Δεν πήρα τρία τροφοδοτικά, μακάρι να μπορούσα. Ένα Ultra PSU πήρα για το κύριο αναβαθμισμένο Touch που έχω στο σαλόνι. Το δεύτερο αναβαθμισμένο δεν πρόλαβα να το χαρώ, μου το πήρε φίλος με το που παρέλαβα! Ικανοποιημένος κι εκείνος πλήρως (σκέφτεσαι να πουλήσει το dac Musical Fidelity M1).

Σε μενα προσωπικα το βυσμα τροφοδοσιας το αυθεντικο δεν κουμπωνει οπως πρεπει,και ενα αλλο που εφτιαξε ο Σαββας το ιδιο κανει.Σκεφτομαι να ξεκολλησω το βυσμα εισοδου και να κολλησω απ ευθειας καλωδιο χοντρυντερο επ ευκαιρια

Αυτό μάλλον χρειάζεσαι Πέτρο.

p1050408s.jpg

Οχι Γιαννη το προβλημα ειναι στο βυσμα τοσο το αρσενικο ,οσο και το θηλυκο.Και τα 3 αρσενικα που δοκιμασα εχουν το ιδιο προβλημα,με ελαχιστο κουνημα ,χανουν επαφη,πραγμα που σημαινει οτι δεν κουμπωνουν σωστα.Η λυση ειναι η αφαιρεση τοσο του αρσενικου ,οσο και θυληκου ,κολλημα απ ευθειας στη πλακετα [100% σιγουρια] και η να το συνδεσω απ ευθειας στο γαλλο,η να βαλω xlr βυσματα[αρσενικο-θηλυκο] καπου στο καλωδιο,για να γινει αποσπωμενο

Χαρά σε σένα που στο Duet έχεις χώρο για χέριασμα! Στο Touch τα περιθώρια είναι πιο στενά.

Ίσως κι αυτή η ιδιότητα του Duet σε κάνει να μη θέλεις να αναβαθμιστείς σε Touch ε;

Με την έλευση του iPad2 δεν θα έλεγα όχι για ακέφαλo server, αν βγει κάτι ποιοτικότερο από Touch. Αν και όλο βοηθάει και η οθόνη του Touch. Τη χρησιμοποιώ καθημερινά.

Nα πω την αμαρτια μου.Σκεφθηκα αν οι επικειμενες αλλαγες πυκνωτων βελτιωσουν δραματικα τον ηχο και αν χρειασθει λιγο περισσοτερο χωρος για πυκνωτες ,να φτιαξω ενα κουτι λιγο μεγαλυτερο απο πλεξιγκλας και να το βαλω μεσα.Γιατι τωρα ειναι μονοδρομος η επιλογη των Oscon για τους πυκνωτες.Βλεπουμε...,πρωτα να στρωσει ,να ερθει το βουβαλι με τις διαφορες Ουκρανες και αποφασιζω επειτα.
Οπως και να εχει εντυπωσιαστικα με την αλλαγη του χαρακτηρα του

Ενα προβλημα πρακτικης φυσης.

Το Touch "βλεπει" δικτυο μεσω του Synology DS211+. Σ αυτον εχω δυο σκληρους εντος και αλλους 4 με USB. O καθε σκληρος εχει απο 1 εως 2 τερα. Το θεμα ειναι ομως οτι δεν μπορει να δει τους δισκους παραλληλα. Πρεπει καθε φορα που θελω ν αλλαξω σκληρο για να ακουσω μουσικη να μπαινω στο Settings να επιλεγω τον συγκεκριμενο δισκο που θελω ν ακουσω μουσικη και μετα να παταω folder για να παω στην επιλογη αλμπουμ.

Μηπως κατι δεν κανω σωστα και υπαρχει καποιος απλουστερος τροπος για την επιλογη των δδισκων?

Να επισημανω οτι μεχρι τωρα στις δοκιμες που εκανα με τον Musical Fidelity M1 ο ηχος ηταν καρμπον ιδιος. Αναφερομαι στο μηχανημα με τις αναβαθμισεις που πηρα ετοιμο απο τον Γιαννη (Tzo).

Βασίλη, μπορείς να βάλεις δύο νέους δίσκους 2tb στο 211+ και να τους κάνεις raid. Αν η συλλογή σου είναι πάνω από 4tb, τότε βάλε δύο δίσκους 3tb μέσα στο 211+.

Στη συνέχεια ορίζεις στον Squeezebox Server τον αρχικό φάκελο που περιέχει όλη σου τη μουσική και τέλος.

Και τους δίσκους που ήδη έχεις τους κρατάς για backup.

...Αν η συλλογή σου είναι πάνω από 4tb, τότε βάλε δύο δίσκους 3tb μέσα στο 211+...

Δεν είναι σίγουρο ότι τα υφιστάμενα NAS (Synology κλπ.) μπορούν να δεχθούν και υποστηρίξουν δίσκους χωρητικότητας μεγαλύτερης των 2TB. Δεν ξέρω επίσης αν θα μπορούσαν να το κάνουν μέσω firmware update, ή αν ο περιορισμός στα 2TB έχει να κάνει (και) με το hardware των NAS.

Από την εν λόγω ιστοσελίδα:

Hardware

• CPU-Frequenz: 1,6 GHz
  • Speicher: 512 MB DDR3 - 1333 MHz
  • Interne Festplatte: 3,5" SATA(II) X2 oder 2,5" SATA/SSD X2
  • Max. interne Kapazität: 4 TB (2 x 2 TB Festplatten)9 (Alle unterstützten HDDs anzeigen)
  • HotSwap-Platten
  • Externes HDD-Interface: USB 2.0 port X3, eSATA port X1, SD-Card X1
  • Größe (HxBxT): 165mm X 108.5mm X 233mm
  • Gewicht: 1.69kg
  • LAN: Gigabit X1
  • WLAN Unterstützung...

Μην επιμένεις spytsi. Αυτό που αναφέρεται στη σελίδα είναι παλιό copy-paste.

http://news.softpedia.com/news/Synology-DiskStation-DS211-NAS-Houses-two-3TB-HDD-172594.shtml

Το άρθρο της Softpedia που διαφημίζει την 3TB δυνατότητα του DS211+ έχει ημερομηνία 14 Δεκεμβρίου 2010, εποχή κατά την οποία το NAS λειτουργικό σύστημα DSM ήταν στην έκδοση 3.0.

Στη σελίδα συμβατών HDD για το DS211+ αναφέρει τον δίσκο 3TΒ Hitachi HDS723030ALA640 ως συμβατό, με την υποσημείωση: "Upgrade DSM to 3.1-1605 version and onward before installing this hard drive". Το DSM 3.1 βγήκε φέτος τον Μάρτιο.

Αμφιβάλλω αν ο Softpediaς δοκίμασε τον εν λόγω δίσκο στο DSM 3.0-running NAS και λειτούργησε (= "διάβασε" και τα 3TB) πριν γράψει αυτό το άρθρο. Απλά θα στηρίχθηκε στη διαφήμιση της Synology, ότι θα υποστηρίζονται 3TB (στο DSM 3.1).

Όπως και να 'χει, προσωπικά θα περίμενα κάποιο επίσημο review του NAS με τους δίσκους των 3TB εγκατεστημένους, πριν αποφασίσω να το αγοράσω.

[Sorry for the :offtopic:]

Άπιστε Θωμά, πιστεύεις ότι τόσες εταιρίες πουλάνε Synology servers με εγκατεστημένους δίσκους 3TB χωρίς να δουλεύουν; Γιατί επιμένεις;

http://www.anynas.de/de/products/ne...21-synology-diskstation-ds211+-6tb-2x-3tb-nas

Diese DiskStation DS211+ erhalten Sie fertig aufgebaut und getestet mit zwei 3TB SATA Festplatten und einer Gesamtkapazität von 6TB.

Αφου εμεινε και χθες βραδυ ανοικτος ο δεκτης ,σημερα το πρωι τον ακουω ακομη πιο στρωμενο .Αρα εχει δρομο...

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Αφου εμεινε και χθες βραδυ ανοικτος ο δεκτης ,σημερα το πρωι τον ακουω ακομη πιο στρωμενο .Αρα εχει δρομο...

Μη το "φοβάσαι"/"λυπάσαι"· άφησέ το ανοιχτό για μερικές μέρες συνέχεια, ώστε να επιταχύνεις το στρώσιμο.
Περιττό να πω ότι το Touch στο σαλόνι μου κλείνει μόνο όταν φεύγω για ταξίδι. Τον υπόλοιπο καιρό είναι on επί 24/ώρου βάσεως (σε internet radio), ακόμα και το βράδυ (σε χαμηλή ένταση).

Γρήγορη ερώτηση: την 1η φορά που κουμπώνεις επάνω του σκληρό, πρεπει να περιμενεις να σκαναρει ο squeezbox server ολα τα αρχεία πριν σε αφήσει να επιλέξεις ? Το ρωτάω γιατι δεν μου δίνει πρόσβαση στον σκληρό που έχω κουμπώσει στη usb

Το ιδιο μου κανει και μενα. Μπαινω στα settings και επιλεγω τον δισκο που επιθυμω (usb, sata κλπ). Στην συνεχεια βλεπει μονο τον επελεγμενο δισκο. Κατι δεν μ αρεσει σ αυτην την λειτουργια.