Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

σημερα κατα τις μια το μεσημερι, μου ηρθε και μενα στο σπιτι.
κουμποσα ενα usb hub απο πισω και πανω σ αυτο ενα 64gb usb
η μουσικη που εχω μεσα του ειναι γυρω στα 48γιγα με mp3 στα
320kbbs και flac.
προς το παρων δεν κολαει βρε παιδια. ισως επειδη το usb το εχω
πρωτα κουμπομενο στο hub.
αν εχω προβληματα θα παω σε nas server θα δω πως θα παει.εκει
θα χρειαστω την βοηθεια σας

Προχθές διαπίστωσα ότι όταν παίζει το touch και κανείς scan την library του, είτε clean, είτε look for new and changes, κολλάει το scanning και δεν τελειώνει ποτε.
Οπότε καλο είναι όταν κανετε scan να μην έχετε σε λειτουργία τα squeezebox.

Μου πήρε σχεδόν 2 μέρες, αλλά διάβασα τα περισσότερα σε αυτό το thread (στο τέλος "πήδηξα μερικές σελίδες", βέβαια).
Δεν ξεκίνησα να το διαβάσω για να αποφασίσω αν θα πάρω το touch. Ήδη έχω το Squeezebox Radio και είμαι ευχαριστημένος και ήταν θέμα χρόνου να πάρω και το Touch.
Στα μισά, λοιπόν, την ανάγνωσής μου, μπήκα στο amazon.co.uk και το παρήγγειλα. Θα αργήσει βέβαια λίγο, αλλά δεν πειράζει, γιατί άλλωστε δεν έχω ακόμα κάτι να το συνδέσω (είμαι στην αναζήτηση ενισχυτή - ηχείων, αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο thread).
Όταν με το καλό το εγκαταστήσω θα πρέπει να έχω ανοιχτό το PC για mp3 και flac αλλά στο μέλλον σκοπεύω να πάρω ένα δικτυακό δίσκο που να υποστηρίζει το Squeezebox Server. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια οικονομική λύση για κατάλληλο δικτυακό δίσκο;

Με την ευκαιρία να προσθέσω και 2-3 προτάσεις για internet radio:
http://www.kcrw.com/music/eclectic24 (καλιφορνέζικος mainstream σταθμός, που προσφέρει και internet κανάλι χωρίς διαφημίσεις κλπ)
http://www.jazzradio.com/ (άπειρη jazz με πολλές επιλογές, smooth, classic, cool κλπ)
http://www.accuradio.com/ (πολλές επιλογές κι εδώ, pop, classic rock, country κλπ)
http://www.di.fm/ (ηλεκτρονική μουσική σε κατηγορίες. δεν είμαι fan της ηλεκτρονικής, αλλά ο σταθμός chill out είναι καλός.)

Για την ποιότητα δεν είμαι σίγουρος. Το τελευταίο (DI) προσφέρει και premium με καλή ποιότητα.

Χθες βραδυ και σημερα απο μια αναβαθμιση,να δουμε τι ειναι αυτες και ελπιζω να βελτιωνουν το λογισμικο.
Πιστευω οτι σε 1-2 χρονια η logitech θα κυριαρχισει στο θεμα λογισμικου,εχοντας σαν βαση τα squeezebox,οπου πουλωντας φθηνες συσκευες στη ουσια γινεται πλατφορμα βελτιωσης λογισμικου.Θα αρχισει να πουλα ,υποθετω,το λογισμικο και σε hi-end εταιριες ,που δεν θα εχουν κατι αναλογο,αφου βεβαια φερει το λογισμικο της σε πολυ καλυτερη κατασταση.Σε σχεση με το πρωτο λογισμικο που γνωρισα οταν πηρα το duet,το σημερινο ειναι πολυ καλυτερο και σταθεροτερο ,παρ ολα τα <στραβα>του

Καλημέρα...
πράγματι αναβάθμιση λογισμικού και στον server και στο Touch....
χθες μετά την αναβάθμιση δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία...
για να δούμε λοιπόν....

Υπάρχει application της apple για iphone-ipod-ipad. Ξέρουμε αν απλά είναι ένα remote ή μπορούμε επίσης να στέλνουμε την αποθηκευμένη μας μουσική από την i-συσκευή μας στο squeezebox;

δηλαδή ναχουμε ένα αποθηκευμένο τραγούδι στο iPhone μας και να το αναπαράγουμε στο squeezebox??...αυτό γίνεται μέσα από το iTunes...
συνεπώς είναι ένα remote..

Δυστυχως δεν εχω χρόνο να ψαξω αν εχει παιξει αλλου αυτο που θα πω παρακατω, αλλα θεωρησα οτι ισως ειναι χρήσιμο για καποιον... (αν εχει ξαναπαιξει και ειναι κατι κοινο, παρακαλω τους μοντ να το σβυσουν)

Ελαβα σημερα εναν κωδικό/κουπόνι απο την Logitech που σου δινει την δυνατοτητα να αγορασεις οποιαδηποτε (μια) συσκευη θελεις με εκπτωση 40%, μονο για σημερα!

Αν καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει μαιλ varader2002 ατ γιαχου τελεια τζιαρ

Δυστυχως δεν εχω χρόνο να ψαξω αν εχει παιξει αλλου αυτο που θα πω παρακατω, αλλα θεωρησα οτι ισως ειναι χρήσιμο για καποιον... (αν εχει ξαναπαιξει και ειναι κατι κοινο, παρακαλω τους μοντ να το σβυσουν)

Ελαβα σημερα εναν κωδικό/κουπόνι απο την Logitech που σου δινει την δυνατοτητα να αγορασεις οποιαδηποτε (μια) συσκευη θελεις με εκπτωση 40%, μονο για σημερα!

Αν καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει μαιλ varader2002 ατ γιαχου τελεια τζιαρ

Σωτήρη, ευχαριστώ και από εδώ για το κουπόνι! :D

Squeezebox Touch is on its way.. :D

(απορώ πως άντεξα τόσο..)
(επίσης απορώ πως θα το στριμώξω στο rack..)
(τέλος, απορώ τι θα κάνω το παλιό..)
:p

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

ωραίος!!! :award:

άντε καλορίζικο!!!

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

:singer: απορωωωωω με την καρδια μουυυυυ.....