Παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά η τιμή του έπεσε κι άλλο. Τώρα με τρων τα χέρια μου!
http://www.amazon.co.uk/Logitech-930-000089-Squeezebox-Touch/dp/B002N203SW/ref=cm_rdp_product
Προφανώς είναι είναι ενα πολύ ικανοποιητικό "μηχανάκι" ήχου. Μια ερώτηση μόνο. Παρότι ακολουθεί τα standards της εποχής, η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται στην αγορά από τις αρχές του 2010. Για τα δεδομένα των ρυθμών της τεχνολογίας και των gadgets, η ηλικία του δεν είναι πολύ μικρή. Θα το θεωρούσε κάποιος από εσάς, όχι ξεπερασμένο (δεν είναι), αλλά επίφοβο για αντικατάσταση από κάτι καινούργιο, τους επόμενους μήνες;
Προφανώς είναι είναι ενα πολύ ικανοποιητικό "μηχανάκι" ήχου. Μια ερώτηση μόνο. Παρότι ακολουθεί τα standards της εποχής, η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται στην αγορά από τις αρχές του 2010. Για τα δεδομένα των ρυθμών της τεχνολογίας και των gadgets, η ηλικία του δεν είναι πολύ μικρή. Θα το θεωρούσε κάποιος από εσάς, όχι ξεπερασμένο (δεν είναι), αλλά επίφοβο για αντικατάσταση από κάτι καινούργιο, τους επόμενους μήνες;
Πιθανον θα βγει κατι αλλο,αλλα σε τι θα υστερει το touch?Προσωπικα εχω το squeezebox duet που ειναι ακομη πιο παλιο απο το touch , και πριν μερικους μηνες το αναβαθμισα ,οπως και αρκετοι αλλοι το touch,επομενως θεωρουμε ικανοποιητικα οσα προσφερει.
Δυστυχως η ευτυχως σ αυτη τη κατηγορια τιμης και μεχρι την διπλασια τιμη τουλαχιστον,δεν υπαρχει τιποτε αλλο εξ ισου ικανοποιητικο.Αν κινηθεις στα 800+ τοτε σε μεταχειρισμενο ισως βρεις και αλλες λυσεις.
Συμβουλη :αγορασε το και απολαυσε το ,και οταν βγει καποιο ουσιαστικα καλλιτερο τα ξαναλεμε
Οι προδιαγραφες και τα τεχνικα χαρακτηριστικα λενε ενα μέρος της αληθειας,οχι ολη την αληθεια,μην εντυπωσιαζεσαι απο αριθμους ευκολα
....επίφοβο για αντικατάσταση από κάτι καινούργιο, τους επόμενους μήνες;
Καλησπέρα
Εχει κανεις συνδεσει τον Squeeze Box Server με Linux Mint?
Σιγχωρεστε με αλλά σε 220 σελίδες και εντονη παρακολούθησει του συγκεκριμένου νηματος δεν μπόρεσα να το βρω
Μπορείς να πάρεις το Philips NP-3500 που είναι ολοκαίνουριο μοντέλο και διατίθεται στην ίδια τιμή (189 λίρες).
Έχει και περισσότερο χώρο εσωτερικά για upgrades!
Χμ.... Δεν το ξέρω, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αξιολύπητο σε σχέση με το Logitech (στους τομείς software / usability / UI / κτλ).
Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Δύσπιστος δεν είμαι για το touch, απλώς χρειάζομαι τον κλασικό ψυχολογικό καθησυχασμό του καταναλωτή, ότι πρόκειται να κάνει μια καλή αγορά! :smile:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.