Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Προσφατα μου δημιουργηθηκε ενα προβλημα στον synology 211+. Για την ακριβεια δεν βλεπει καμμια απο τις 3 εισοδους usb που διαθετει. Μονο οτι βαζω στην sata. Εντος του εχω δυο εσωτερικους σκληρους (ο ενας 3 τερα κι ο αλλος 1,5 με μουσικη), οταν θελω να δω ταινιες βαζω στις usb τους σκληρους. Το προβλημα το διαπιστωσα ξαφνικα και ταυτοχρονως και στις 3 εισοδους, μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι χαλασαν ολες μαζι. Σημειωτεον οτι μεχρι πριν 15-20 μερες ολα δουλευαν μια χαρα.

Βγηκε επιτελους απο την beta το Synology DSM 3.2
και μαζι με αυτο και ο νεος Sqb Server τον οποιο μπορεις να τον εγκαταστησεις πλεον απο το ανανεωμένο package manager κατευθυαν!

καλυτερα να εχουμε ενα νεο νημα για τα synology..ανοιξα ενα εδω

Last edited:
Ευχαρισώ για τις απαντήσεις σας.

Μόνος σου έδωσες την απάντηση. Και μόνο που δεν θα έχεις usb καλώδιο να τρέχει στο σαλόνι, όπως και ότι θα έχεις 24/96, αρκούν ως λόγοι για την επένδυση 250 ευρώ για το Touch.

Το usb καλώδιο πάει από το netbook στο dac, που κάθονται κοντά. Το καλώδιο του δικτύου τρέχει στο σαλόνι, επειδή δεν πολυγουστάρω ασύρματο χωρίς λόγο (μια χαρά δουλεύει και με wi-fi όπως θα έκανε και με το squeezebox, φαντάζομαι.

Καλή σου μέρα και καλωσήρθες στην παρέα μας!!
με το Touch κατ´εμέ θα έχεις καλύτερο ήχο..και το λέω τελείως αυθαίρετα-φυσικά-γιατί δεν γνωρίζω το σύστημά σου...μιλάμε όμως για μια audiophile συσκευή και αυτό όπως και να το κάνουμε κάτι λέει...
προσωπικά χρησιμοποίησα το SonyVaio-Hiface και δεν μου έκατσε στα αυτιά μου...

αυτό με τον καλύτερο ήχο με τρώει, δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι σίγουρο ή αν θα άκουγα τη διαφορά.

Το usb καλώδιο πάει από το netbook στο dac, που κάθονται κοντά.

Άρα εσύ κάθεσαι μακριά. Σηκώνεσαι να επιλέξεις καλλιτέχνη και ξανακάθεσαι στον καναπέ; Όπως κάναμε κάποτε με τα cd;! :flipout:

Με το Touch και το κινητό σου, θα έχεις πλήρη πρόσβαση στη ψηφιακή σου δισκοθήκη χωρίς να σηκώνεσαι καν από τον καναπέ σου.

Άρα εσύ κάθεσαι μακριά. Σηκώνεσαι να επιλέξεις καλλιτέχνη και ξανακάθεσαι στον καναπέ; Όπως κάναμε κάποτε με τα cd;! :flipout:

Με το Touch και το κινητό σου, θα έχεις πλήρη πρόσβαση στη ψηφιακή σου δισκοθήκη χωρίς να σηκώνεσαι καν από τον καναπέ σου.

Το σημείωσα ήδη ότι στα μείον του netbook είναι το θέμα του τηλεχειρισμού, αν και υπάρχουν λύσεις,
Αλλά δεν σηκώνομαι και πολυ από τον καναπέ, από τότε που το έστησα η αγαπημένη μου λειτουργία είναι η random, από είδη ή υποείδη μουσικής που διαλέγω ή από ομάδες δίσκων. Και αυτό γιατί ανακαλύπτω διαμάντια σε δίσκους που δεν είχα σε πολύ υπόληψη και δεν επέλεγα να ακούσω σχεδόν ποτέ όταν άκουγα από cd.

Καλό απόγευμα..
πέσμας το υπόλοιπο σύστημά σου....

Ολοκληρωμένος ενισχυτής Rotel RA 820 και ηχεία B&W DM 560 και τα οποία επίσης θα ήθελα να αναβαθμίσω σύντομα.

καλησπέρα σε όλους!!!
Λοιπόν kiriak με το υπάρχων σύστημα σου δεν θα ακούσεις διαφορά...άρα δεν θα αγοράσεις το Touch για ηχητική αναβάθμιση...αν θελήσεις να το αγοράσεις θα το αγοράσεις για την ευχρηστία του , την άνεση που προσφέρει , τις δικτυακές του δυνατότητες κλπ..
αν αποφασίσεις να αναβαθμίσεις τα μηχανήματά σου τότε ναι αξίζει και η απόκτηση του Touch...κατά τη γνώμη μου πάντα..

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

καλησπέρα σε όλους!!!
Λοιπόν kiriak με το υπάρχων σύστημα σου δεν θα ακούσεις διαφορά...άρα δεν θα αγοράσεις το Touch για ηχητική αναβάθμιση...αν θελήσεις να το αγοράσεις θα το αγοράσεις για την ευχρηστία του , την άνεση που προσφέρει , τις δικτυακές του δυνατότητες κλπ..
αν αποφασίσεις να αναβαθμίσεις τα μηχανήματά σου τότε ναι αξίζει και η απόκτηση του Touch...κατά τη γνώμη μου πάντα..

Αχ, θα με στείλεις για έξοδα σε εποχή κρίσης :earmuffs:
Αφορμή ψάχνω βέβαια εδώ και καιρό

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1056206703#post1056206703

κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη

αν έχεις διαμέρισμα και θα πληρώσεις το νέο χαράτσι μείνε με το νετμπουκ και το dacmagic.

Δεν είναι καιροί για ηρωϊσμούς.
Μιά χαρά είσαι.
Βάλε ένα jriver και είναι ΟΚ

Σημερα παρελαβα με μεγαλη μου χαρα to touch.Δεν προλαβα να το βαλω σε λειτουργια αλλα εμφανησιακα τουλαχιστον ειναι σαν κουκλακι και πολυ συμμαζεμενο , οτι πρεπει για σαλονι δηλαδη.Επισης , για την ιστορια , κατεληξα στα AE Aelites για το Home cinema μου και πιο συγκεκριμενα στα 3αρια μπροστα , 7αρι διαλογων και Aelites 1 για πισω για τα οποια ψαχνω και επιτοιχιες βασεις στο παρακατω θεμα για οποιον μπορει να βοηθησει.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1056209826#post1056209826

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους και ιδιαιτερα στον tzo.

Καλησπερα στη παρεα και παλι και sorry για το μεγαλο διαστημα απουσιας.
Το αναβαθμισμενο touch ηρθε πριν μηνες κι απο τοτε μου εχει παρει τα μυαλα.
Audiophile ηχος (upgrade τοσο σε τροφοδοτικο οσο και σε clock απο τον Αγγλο), αξιζε τα λεφτα της μεχρι τελευταια δεκαρα, ενω το απλο παιζει ασταματητα στο γραφειο...
Μια απορια ρε παιδια εχω με τις ρυθμισεις του server στο pc. Πιο συγκεκριμενα επειδη χρησιμοποιω server το pc θελω στις ρυθμισεις library του squeezebox να δηλωσω πανω απο ενα σκληρο μια και εχω κυριως mp3 σε αλλο σκληρο. Αυτο πως το κανουμε αν γινεται;!

Καλησπερα στη παρεα και παλι και sorry για το μεγαλο διαστημα απουσιας.
Το αναβαθμισμενο touch ηρθε πριν μηνες κι απο τοτε μου εχει παρει τα μυαλα.
Audiophile ηχος (upgrade τοσο σε τροφοδοτικο οσο και σε clock απο τον Αγγλο), αξιζε τα λεφτα της μεχρι τελευταια δεκαρα, ενω το απλο παιζει ασταματητα στο γραφειο...
Μια απορια ρε παιδια εχω με τις ρυθμισεις του server στο pc. Πιο συγκεκριμενα επειδη χρησιμοποιω server το pc θελω στις ρυθμισεις library του squeezebox να δηλωσω πανω απο ενα σκληρο μια και εχω κυριως mp3 σε αλλο σκληρο. Αυτο πως το κανουμε αν γινεται;!

Καλησπέρα.

Γίνεται αν κάνεις συντομεύσεις των άλλων σκληρών μέσα στον σκληρό που έχεις τν βιβλιοθήκη του Touch.

Φίλε iraklio1000 καλημέρα.

Σου συνιστώ να δώσεις μόνιμα γράμματα από το τέλος του αλφαβήτου στους εξωτερικούς σκληρούς για να μην τους τα αλλάζουν τα windows και χάνεις τις συντομεύσεις όταν βάζεις και βγάζεις τους σκληρούς (π.χ. W, X).