Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

υπονοείς ότι στον 111j θα πέσει ακόμα βαρύτερος?

ασύρματα?
εγώ θα πάω γιά ενσύρματα...

Βλέπω δύσκολο το ενδεχόμενο να θελήσω δυό δίσκους.
Ήδη καλύπτομαι με κάτω του 1 τέρα.
Το 2πλο δεν το παίρνεις για περισσοτερο χώρο μιας και με raid 1 θα έχεις τον ίδιο χώρο με αυτο που παίρνει 1δισκο. Σε αυτα με 1δισκο αν χτυπήσει ο δίσκος κλαις... στο διπλό απλα αντικαταστεις τον δίσκο που χτύπησε and you are ready to go! Και η διάφορα μονού με διπλού είναι με 50-80 . αξίζει για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Σου έβαλα λινκ πιο πανω που τα συγκρίνει..

Last edited:
Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Τοτε παρε τον DS111 εχει και USB και SATA.

Ξαναεπανερχομαι λιγο στο θεμα που ειχα με καποια FLAC 24bits 96kHz που δεν μου επαιζαν..
Τα setting που εχω.

στο πεδίο flac
flac native
mp3 disabled
pcm flac

και εδω ενα αρχειο Flac 24bit 96khz
το Squeezbox touch τα αναπαραγει κανονικα, το Squeezebox radio ομως οχι.. Ειναι περιορισμος του Hardware του Squeezebox radio;
εχει κανενας αλλος το Squeezebox radio για να επιβεβαίωση;

μα...το ράδιο είναι ράδιο...

θεωρητικά δεν πρέπει να παίζει άλλα πράγματα.
ή κάνω λάθος?

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

μα...το ράδιο είναι ράδιο...

θεωρητικά δεν πρέπει να παίζει άλλα πράγματα.
ή κάνω λάθος?
Λαθος, κανει οτι και το touch απλα δεν εχει οθονη τouch, εχει ηχειο και παιρνει μπαταρια επαναφορτιζομενη για να το μετακινεις.
Ειναι ιδανικο για υπνοδωματιο, κουζινα. Το εχω καταευχαριστηθει! εχει και πολυ καλο ηχο.

Αν μπορει καποιος ας κανει εναν οδηγο για τις ρυθμισεις στον Squeezxebox server. Και ειδικα στην ενοτητα File Format Conversion Setup

Αρκετοι σταθμοι δεν παιζουν και δεν γνωριζω αν ειναι απο τον σταθμο ή καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω..
πχ δεν μου παιζουν τα παρακατω ραδιοφωνα που βρισκονται στην ενοτητα
Internet Radio > Music > Jazz/New Age > Explore Jazz/New Age > Most Popular

Radio Swiss Jazz (switzerland) αυτο παλια μου επαιζε κιολας
Jazz FM (uk)
Arrow Jazz
και πολλα αλλα σε αλλες κατηγοριες.

Last edited:
File Format Conversion Setup

sqb1.jpg

sqb2.jpg

ειναι κατι αλλο που πρεπει να προσεξω στις ρυθμισεις;

Last edited:
Το dac του είναι από το 97 και η έκδοση SE ουσιαστικά είναι κουτσουρεμένη έκδοση της αρχικής. Οι κακές γλώσσες λένε ότι η Logitech θέλησε να ξεστοκάρει Transporter βγάζοντας την έκδοση SE.

νάτα μας!!!....καινούργιο μηχανάκι στα 1.300 USD!!!
καιρός ήταν να βγάλουν ακριβό μηχανάκι!

ποιός να προλάβει να το δοκιμάσει??

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

@ tzo: άρα...δεν???

Φυσικά και δεν. Old news είναι το θέμα transporter. Η δήθεν έκδοση SE είναι στάχτη στα μάτια. Το ίδιο παλιό transporter είναι, με βγαλμένο το κεντρικό ρυθμιστικό για μείωση κόστους.

Το χιλιάρικο διαφορά καλύτερα να το ρίξει κανείς σ' ένα καλό, σύγχρονο dac και να το συνδυάσει με το Touch.

Last edited:
Με το ‛χιλιαρικάκι’ παίρνεις ένα μτχ mac mini που αρέσει σε πολλούς και φτιάχνεις και ένα htpc που αρέσει εξίσου και αποκτάς δύο ψηφιακές πηγές να έχεις να συγκρίνεις :-) Άσε που θα παίζουν και video και θα έχουν και αποθηκευτικό χώρο κ.ο.κ. μέχρι και παίγνια παίζουν.

Γενικότερα πάντως όλα τα audio servers / digital transports είχαν πρωτοπαρουσιαστεί υπερτιμημένα, οι τιμές τους πέφτουν όσο περνά ο καιρός, καθώς ο κόσμος κατάλαβε ότι στην ουσία PCια είναι.

Το Touch δεν είναι υπερτιμημένο, ούτε τώρα ούτε και όταν παρουσιάστηκε, και μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της πλειοψηφίας των ανθρώπων, τρελαμένων και μη. Και υπερισχύει σε πρακτικότητα και ομορφιά οποιασδήποτε άλλης λύσης σε αυτά τα χρήματα και αρκετά παραπάνω.

Το μοναδικό πλεονέκτημα του Transporter είναι ότι προσφέρει χώρο για γερές αναβαθμίσεις.