Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Είχα την εντύπωση (προφανώς λανθασμένη) ότι δεν παίζει ταυτόχρονα και από τις δύο εξόδους,δεν ξέρω γιατί μου είχε αποτυπωθεί έτσι:smash:

Ευχαριστώ πάντως,θα το τεστάρω!

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Αν και τα παρακάτω αφορούν περισσότερο το Synology, το γράφω εδώ για τους φίλους που σκέφτονται να προχωρήσουν στην αγορά κάποιου nas για να τροφοδοτήσουν με μουσική το Squeezebox Touch τους και αναρωτιούνται για πιθανά προβλήματα.

Αυτή τη στιγμή στο DS212j τρέχουν ταυτόχρονα οι εξής λειτουργίες:

1. Logitech Media Server
2. Download Center με 5-6 torrent.
3. Media Server που κάνει ασύρματα stream στο PS3 ένα mkv video 720p.
4. Αντιγραφή στο δίσκο του NAS ένα φάκελο 20gb με αρχεία βίντεο.

Το touch συνεχίζει να παίζει μουσική χωρίς το παραμικρό πρόβλημα! Το ίδιο και η πλοήγηση στη μουσική βιβλιοθήκη! :music-smiley-005:

Το βίντεο στο ps3 κάνει διακοπές, αλλά έχω την αίσθηση οτι φταίει η ασύρματη μετάδοση. SD βίντεο πάντως που δοκίμασα το παίζει νεράκι.

Αν αυτό το μηχανάκι έχει όρια, που σίγουρα έχει, εγώ δεν τα έχω ανακαλύψει ακόμα...

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Εχω το Duet εδω και κανα 8μηνο.

Σε όλους δουλεύει αψογα απ οτι βλέπω και εγω παιδευομαι με παιδικές ασθένειες.
Καταρχην είναι συνδεδεμένο ασυρματα ο controller το αναγνωρίζει πάντα και το σήμα είναι δυνατο
Όταν δεν έχω πρόβλημα όλα λειτουρόύν άψογα πολυ γρήγορη ανταπόκριση και στο ipeng
Έχω μία δισκοθηκη σε mp3 320kbs και flac πολύ καλά οργανωμένη κοντά στα 80.000 τραγούδια
Το θέμα είναι οτι δεν είαναι καθόλου σταθερο
Χάνω συνέχεια πληροφορίες καθα φορά που ανοιγω και κλείνω τον υπλογιστη
Δηλαδή βλέπω την μουσική by Artist, Genre, Year κλπ αλλά όχι by folder (λεει οτι ειναι empty)
Άλλη φορά συμβαίνει το αντίθετο βλέπω όλη τη μουσική by folder αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι empty
Και το search δεν έχει δουλέψει ποτέ
Θεωρώ ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο Squeezebox server που είναι εγκατεστημένο στο πισι - Windows 7
Supersonic με ρώτησες κατι για registry δεν καταλαβαίνω τι κοιτάξω
Αντε ρε παιδιά να βρούμε καμια λύση για θα το σπάσω λέμε τώρα
Θέλω να προβώ σε κάποιες αναβαθμίσεις αλλά πρέπει να λύσω αυτά τα προβλήματα πρώτα

1. 80000 τραγούδια είναι πάρα πολλά. Πιστεύω ότι είναι άμεση συνάρτηση με την ταχύτητα του υπολογιστή.
2. για 8μηνο η φυσιολογική αντίδραση είναι να το σπάσεις.
3. όταν το ενεργοποιείς θέλει να δώσεις το email πάνω στο οποίο κάθεται το modem router σου. Στην logitech κρατάνε βάση δεδομένων. Αλλιώς έχεις προβλήματα ...
εκεί που λεει squeezeservercom πρέπει να σου βγάζει registered.
Αλλιώς μιλάς με κάποιον από το support να στο φτιάξει. Είναι πολύ εξυπηρετικός.
4. ο controller είναι γενικά ασθενικός και ...απρόθυμος στην επικοινωνία. Δοκίμασες με την android εφαρμογή? Ειναι πολύ πιό σταθερή και γρήγορη.
5. όταν ανοίγεις κλείνεις τον υπολογιστή, σβήνεις τον δέκτη?
6. η επικοινωνία μέσω του web interface είναι μήπως πιό σταθερή? δοκίμασες?
7. η άποψή μου τείνει στο οτι ίσως φταίει το μέγεθος της βιβλιοθήκης. Εγώ έχω 15000 ή κάτω από 20000... πού και πού υπάρχει αργή απόκριση, αργούν να έρθουν τα εξώφυλλα...αλλά μέχρι εκεί

Registered δεν μου βγάζει καπου
Οταν βάζω στο account username k password και πατάω το apply, αν ο κωδικος είχε 6 ψηφία αρα 6 κουκιδες μετα βγάζει 12 κουκιδες
Βεβαια με τους ιδιους κωδικούς συνδεομαι κανονικα στο http://www.mysqueezebox.com/user/login?redirect=user/apps
Εκανα δοκιμη και με 5000 τραγούδια και παλι τα ιδια
Τον δεκτη δεν τον κλεινω ειναι μπλε
Απο το web interface τα ιδια
Το μόνο που απομένει ειναι να παρω τηλ για στο support για το mail
Εσυ τετοια προβλήματα δεν έίχες καθόλου;

η υγιής συμπεριφορά είναι να βγάζει registered
το μόνο πρόβλημα είναι ώρες ώρες να θέλει δυό τρία ψαξίματα για να βρεί τη βιβλιοθήκη.
και αυτό αν είναι το χειριστήριο αρκετή ώρα εκτός βάσης.

Θα το ψαξω με το registry
Περισσοτερο χρησιμοποιώ το ipeng
Ευχομαι ναχεις δικιο τι να πω
Ευχαριστώ

@elgian8

Φίλε μου έχεις ψάξει καθόλου το θέμα firewall; Εγώ πριν βάλω τον Server στο Synology το είχα στήσει στο pc και είχα πολλά παρόμοια περίεργα προβλήματα με το Nod32.

Το φωτακι του δεκτη δεν πρεπει να ειναι μπλε,πρεπει ο δεκτης να κλεινει.Οταν αναβει μπλε το φωτακι το πιθανοτερο ειναι οτι συνδεεται καποιος στο δεκτη.
Τις αναβαθμισεις τις εχεις κανει ολες?

Μπλε σημαινει ο δεκτης ειναι ανοικτος και βλεπει δικτυο

Μητσε ο δικος μου γινεται μπλε οταν ειναι κλειστος,και χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο αναβει γινεται 1-2 λεπτα μπλε και ξανασβηνει.
Μπλε γινεται βεβαια και στο σεταρισμα του δεκτη και τηλεχειριστηριου,αλλα αυτο γινεται μια φορα στο αρχικο σεταρισμα

Μόλις παρέλαβα μέσω UPS το Touch με τις νέες αναβαθμίσεις της fidelityaudio. 21 Μαρτίου το είχα στείλει, οπότε όποιος θέλει να στείλει το Touch του για αναβάθμιση να υπολογίζει κανά μήνα μέχρι να το παραλάβει.

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Μητσε ο δικος μου γινεται μπλε οταν ειναι κλειστος,και χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο αναβει γινεται 1-2 λεπτα μπλε και ξανασβηνει.
Μπλε γινεται βεβαια και στο σεταρισμα του δεκτη και τηλεχειριστηριου,αλλα αυτο γινεται μια φορα στο αρχικο σεταρισμα

όταν είναι ανοικτός και βλέπει το δίκτυο είναι μπλε.
αλλά και όταν το κλείσεις από το χειριστήριο μετά βλέπει το δίκτυο μόνος του.
Πρέπει να τον βγάλεις από το ρεύμα.

To Touch με τις αναβαθμίσεις καθίσταται πλέον σοβαρή ψηφιακή πηγή. Εκεί όμως που θα φανούν όλα είναι όταν συνδέσω το Touch με τις παλιότερες αναβαθμίσεις και το Touch με τις νεότερες ταυτόχρονα στο ίδιο dac (το W4S Dac2). Θα το κάνω αύριο-μεθαύριο και θα επανέλθω.

Θα μπορούσα να βάλω και τρίτο Touch, το εργοστασιακό, και όλα να παίζουν ταυτόχρονα σε απόλυτο sync.

πολύ ενδιαφέρουσα δοκιμή, να δούμε πόσο σημαντικές είναι οι αναβαθμίσεις όταν παίζει με εξωτερικό dac.

ίσως να είχε εξίσου ή περισότερο ενδιαφέρον και η σύγκριση με το εργοστασιακό (δηλαδή εργοστασιακό+dac συγκριτικά με αναβαθμισμένο+dac)

Η εκδοση του server πρεπει ναειναι ιδια με την εκδοση του του firmware του touch. Πηρα το zyxel nas nsa310 και οι εκδοσεις ειναι ως εξης¨

Logitech Media Server Version: 7.7.1 - r33735 @ Mon Nov 28 16:49:58 MST 2011
Hostname: NSA310
Operating system: Linux - EN - utf8
Platform Architecture: armv5tel-linux
Perl Version: 5.10.0 - armv5tel-linux
Database Version: DBD::SQLite 1.34_01 (sqlite 3.7.7.1)
Total Players Recognized: 1

Library StatisticsTotal Tracks: 39,120
Total Albums: 3,252
Total Artists: 1,318
Total Genres: 352
Total Playing Time: 2421:47:55

Media Scan DetailsDiscovering files/directories: /i-data/md0/.media/squeezecenter (42584 of 42584) Complete 00:12:26

Scanning new music files: /i-data/md0/.media/squeezecenter (11750 of 11750) Complete 04:11:35

Pre-caching Artwork (765 of 765) Complete 00:06:45

The server has finished scanning your media library.
Total Time: 04:30:46 (Saturday, May 12, 2012 / 4:12 AM)

Player InformationInformation on all identified devices connected to Logitech Media Server

Squeezebox TouchPlayer Model: Squeezebox Touch
Firmware: 7.7.2-r9663

Folders
Cache Folder/usr/local/zy-pkgs/gui/SqueezeCenter/Cache
Preferences Folder/usr/local/zy-pkgs/gui/SqueezeCenter/prefs
Plugin Folders/usr/local/zy-pkgs/gui/SqueezeCenter/Cache/InstalledPlugins/Plugins, /usr/local/zy-pkgs/gui/SqueezeCenter/Plugins
Logitech Media Server Log FileLogitech Media Server keeps a log file for all application related activities (Audio Streaming, Infrared, etc) here:
See It (100, 500, 1000 lines)

Παιδια μια βοηθεια προσπαθω απο τα Νοεμβρη να πετυχω μια λογικη τιμη για το logitech απο το amazon uk αλλα ματαια , καποια στιγμη το εδιναν 130 λιρες αλλα ποτε δεν το προλαβα , ακομα και μεταχειρισμενο το παιρνω ,δεν εχω να διαθεσω πανω απο 150 λιρες , εχει κανεις κανα link?????? η καποιος απο δω μεσα το πουλαει?