petronik
Μέλος Σωματείου
Αλλη μια αναβαθμιση λογισμικου,η οποια με παιδεψε λιγο ,γιατι αναγκάστικα και εκανα restore στο remote γιατι δεν εβρισκε τον δεκτη,ουτε συνδεοταν με το mysqueezebox .com.E,αφου φαγαμε την σχετικη ωριτσα ολα δουλευουν καλα
εχεις ψαξει το θεμα με το antivirus?
1. ναι από μόνο του παίζει όπως ένα σχετικά οικονομικό ντακ
2. εξαρτάται από την ταχύτητα του ρούτερ. Θεωρητικα όχι
3. δεν θα υπάρξει νέα έκδοση βασισμένη στη μέχρι τώρα σύλληψη και υλοποίηση
1) ακομα και ενα v-dac των 200 ευρω βελτιωνει τον ηχο του,δεν θα ελεγα οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο ο ηχος που βγαζει απο τις αναλογικες εξοδους.
2) δεν θα υπαρχει θεμα ακομα και με ενα απλο ρουτερ,μιλαμε για αρχεια ηχου ή δικτυακο ραδιοφωνο και οχι για αρχεια video
3) το touch βασιζεται σε μια λογικη που εχει βγει εδω και αρκετα χρονια (απο την εταιρεια silm devices που αγοραστηκε απο την logitech στη συνεχεια),τοτε τα δικτυακα music players ηταν επιστημονικη φαντασια για τους υπολοιπους!!!! σημερα πολλοι κατασκευαστες hi-fi εχουν βγαλει συσκευες (airplay,dlna) και καποιες απο αυτες ειναι ελαχιστα πιο ακριβες απο το touch. Bεβαια οθονη στο μεγεθος του touch την συναντας σε πολυ ακριβες συσκευες (πανω απο 1000 ευρω και παλι οχι 4,3 ιντσες) και αυτο ειναι το βασικο πλεονεκτημα.
Για μενα η συσκευη αν εκανε οτι κανει και απλα ειχε και την δυνατοτητα να διαβαζει γρηγορα απο την usb δισκους και στικακια θα ηταν αχτυπητη.
σήμερα οικονομικό ντακ είναι αυτό που κάνει 100.
η slim ήταν πολύ μπροστά. Δεν ξέρω τι έχει μείνει απ αυτήν μέσα στην λοτζι σήμερα ώστε να προβλέψουμε τι θα φτιάξουν.
Και αν καν ενδιαφέρονται για το κοινό που τράβηξαν (και κράτησαν) τόσο καιρό.
...και εκεί που νόμιζα πως τα ξεκαθάρισα, μου γράφεις το παραπάνω και πάμε πάλι από την αρχή... :blush:δεν υποκαθιστά ένα dac.
είναι media player. Εκεί εντάσσεται.
...οπότε πληρώνεις 250 με τον κίνδυνο να μη σε καλύπτει και να σου μείνει αμανάτι......Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς. Ούτε κάν σε βιτρίνα. Μόνο αγορά από ιντερνετ.
...και εκεί που νόμιζα πως τα ξεκαθάρισα, μου γράφεις το παραπάνω και πάμε πάλι από την αρχή... :blush:
...οπότε πληρώνεις 250 με τον κίνδυνο να μη σε καλύπτει και να σου μείνει αμανάτι...
μπέρδεψες αυτό.1. ναι από μόνο του παίζει όπως ένα σχετικά οικονομικό ντακ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.