Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

κατεφτασε τελικα ο Γαλλος.

nz4g.jpg

πολυ καλη συσκευασια μπορω να πω.
και το βλεπω οκ,οταν βρω λιγο χρονο θα το μονταρω.

Last edited:
με το τριμμερ ρυθμιζει κατι ψιλα..
και ειναι δυνατον να παιξει με το τριμμερ απο τα 9.5 στα 5?
αρχιζω και σκεφτομαι οτι μου βαλανε λαθος μετ/στη και ειναι ετοιμο για duet αυτο.

Βασικα το τριμερ ειναι πολυστροφο
Δε μου λες τον μτς τον εστησες σωστα στα δευτερευοντα

δημητρη βγαζει 4 δευτερευοντα 2 σε καθε βιδα. το τριμμερ το γυρισα αλλα φοβαμαι να το γυρισω πολλες στροφες.
παντος το γυρισα αρκετες στροφες και πεφτει πολυ λιγο.
και στις φωτο εχει 8 πυκνωτες και το δικο μου 6 :chinscratch:

Last edited:
ηθελα να σου στειλω π.μ γιατι δεν ξερω ποσο ειναι σωστο να συνεχιζουμε μεσα στο θεμα,αλλα εισαι γεματος.
τελος παντον,ο Γαλλος δεν μου εχει την πλακετα τις φωτογραφιας αλλα αυτη που μου ειχες προτεινει εσυ.
δλδ αυτη

http://www.audiophonics.fr/audiophonics-psu-module-dalimentation-regule-lt1083-tamp-p-5266.html

κατι δεν παει καλα.

Και αυτο να σου εστειλε δεν υπαρχει θεμα.
4-24 ειναι.
Δες τι ταση βγαζει ο μτς

μαλλον ειχε θεμα με το τριμμερ εκει που το γυριζα πολλες στροφες και επεφτε απο το 9.6 στο 9.5 τελικα ξεκολλησε και αρχισε να κατεβαινει γρηγορα..ολα οκ ουφ.
ποσο να το αφησω ?? στα 5,2 καλα ειναι?

(τον μ/τ τον ειχα μετρησει απο την αρχη βγαζει 8.5v)

Last edited:
Καλα ειναι.
Δοκιμασε ποσο βγαζει το μανισιο και δωσε την ιδια ταση για αρχη.

Λοιπον δεν θα μιλησω για το τροφοδοτικο πολλα καλα αλλα και καποια αρνητικα (στο χτυπημα του χαμηλου)τελος παντον.
Mαλλον για να παρω ικονοποιητικο ηχο πρεπει να βαλω και ενα ντακ και ρωτω: ποια θα ειναι καλυτερη συνδεση με το squeezebox?
Κανονικα με την ψηφιακη coaxial η με την usb (εχει επανω το enhanced digital output)
υπαρχει διαφορα?

Λοιπον δεν θα μιλησω για το τροφοδοτικο πολλα καλα αλλα και καποια αρνητικα (στο χτυπημα του χαμηλου)τελος παντον.
Mαλλον για να παρω ικονοποιητικο ηχο πρεπει να βαλω και ενα ντακ και ρωτω: ποια θα ειναι καλυτερη συνδεση με το squeezebox?
Κανονικα με την ψηφιακη coaxial η με την usb (εχει επανω το enhanced digital output)
υπαρχει διαφορα?
Μπορείς να δεις ποια usb dacs υποστηρίζει η εφαρμογή και να διαλέξεις ανάλογα με την κατηγορία που θέλεις να κινηθείς. Για τα καινούρια usb dacs της budget κατηγορίας κατά κανόνα η ασύγχρονη σύνδεση με usb υπερέχει της coaxial. Καλύτερα όμως πριν αγοράσεις κάτι πάρτο για δοκιμές και κάνε τις συγκρίσεις στο σύστημά σου.

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Καλημέρες .Σήμερα για παράξενο λόγο δεν έχω ηχο από την οπτική.Εκανα restore /update οτι υπήρχε αλλά τιποτε .Τι να συμβαίνει...:bigcry: