Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

ogg vorbis παίζει και το squeezebox. (αν είναι κανονικά). Προφανώς θα τα κλειδώνουν.
Δεν δοκίμασα, αλλά προφανώς έτσι θα είναι.

ogg vorbis παίζει και το squeezebox. (αν είναι κανονικά). Προφανώς θα τα κλειδώνουν.
Δεν δοκίμασα, αλλά προφανώς έτσι θα είναι.

Αυτό γράφω πιο πάνω. Και παίζουν μονο μεςω spotify app δηλ δεν εχει σχέση αν το touch υποστηρίζει ogg ή οχι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις το

Σε τρεις διαφορετικές συσκευές μπορείς να αποθηκεύσεις κομμάτια σε offline mode.
Μία φορά το μήνα πρέπει να μπαίνει online η κάθε συσκευή για να επιβεβαιώνεται ότι είσαι χρήστης premium.

Σε κάθε συσκευή το όριο είναι 3.333 κομμάτια που μπορείς να αποθηκεύσεις. Κάπου 30gb δηλαδή.
Καλά που πήρα σε 64άρι το iPod 5 Touch.

Βρε, δες που μας έκανε το Spotify να χαιρόμαστε που γυρίσαμε στα mp3! :bang:

είμαι περίεργος να δώ πότε και ποιός θα σπάσει το κλείδωμα αυτό.
Εδώ κοτζάμ φορμά (dvd audio) σπάσανε σε λίγες μέρες

Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται (αν και δεν βλέπω το νόημα) έχουν βγει Προγράμματα που ηχογραφούν ότι παίζει το spotify και μάλιστα υποστηρίζουν ότι το κάνουν σε υψηλή ανάλυση και μάλιστα κάνουν κανονικά διαχωρισμό των κομματιών με τίτλο, καλλιτέχνη κλπ.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις το

Βρε, δες που μας έκανε το Spotify να χαιρόμαστε που γυρίσαμε στα mp3! :bang:

υποβάθμιση σε όλα.
Μπορεί να άρχισε να μου αρέσει, πλην όμως δεν αλλάζω γνώμη περι χειραγώγησης. Τελικά να με θυμηθείτε: μετά από μερικές δεκαετίες μόνο τα βινύλια θα παίζουν ακόμα και οι κεφαλές θα είναι απαγορευμένες. Ο κόσμος θα ακούει με diy βελόνες ή θα τα σκάει στους σποτιφάηδες.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται (αν και δεν βλέπω το νόημα) έχουν βγει Προγράμματα που ηχογραφούν ότι παίζει το spotify και μάλιστα υποστηρίζουν ότι το κάνουν σε υψηλή ανάλυση και μάλιστα κάνουν κανονικά διαχωρισμό των κομματιών με τίτλο, καλλιτέχνη κλπ.

δεν πρόλαβα να το πω

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

δεν πρόλαβα να το πω

Ουσιαστικά το ηχογραφούν από την κάρτα ήχου οπότε οποιοδήποτε κλείδωμα στα αρχεία πάει περίπατο...

Το θέμα είναι ποια είναι η ποιότητα του παραγόμενου αρχείου. Προσωπικά επειδή δεν είμαι audiophile δεν το επιχειρώ γιατί μάλλον δεν θα καταλάβω διαφορά εκτός αν είναι πολύ χάλια (που δεν το νομίζω). Θα έχει ενδιαφέρον αν το τολμήσει κάποιος. Πρέπει να υπάρχουν και κάποια δωρεάν προγράμματα που το κάνουν ...

Δεν νομίζω ότι στόχος κανενός είναι να μπει στην υπηρεσία όσο για να ξεκλειδώσει και να αποκτήσει παράνομα 10.000 ogg 320kbps και μετά να την κάνει.
Εντάξει, κάποιο παιδάκι μπορεί να θέλει κάτι τέτοιο, αλλά ο χρήστης Spotify θέλει να διατηρεί την ενεργή, αλληλεπιδραστική φιλοσοφία χρήσης του Spotify.

Σκληροί δίσκοι αλλάζουν συνέχεια χέρια μεταξύ χρηστών με μεγάλες συλλογές σε flac. Δεν θα κάτσει να ζηλέψει κανείς το ξεκλείδωμα 90gb σε ogg.

Να ρωτήσω. Μέχρι τι ανάλυσης μουσικά αρχεία υποστηρίζει το squeezebox? Και από τι έχω δει το λογισμικό του το έχουν διαθέσει σε open source. Υπάρχει κινητικότητα δλδ update από την κοινότητα προγραμματιστών η το έχουν παρατήσει?

Εδώ κοτζάμ φορμά (dvd audio) σπάσανε σε λίγες μέρες

24/192

H κοινότητα squeezebox είναι alive and kicking! :music-smiley-005:

και για πολλούς, πολύ μπροστά από ό,τιδήποτε άλλο στη γύρα !

Σε μια ιδανική εκδοχή εξέλιξης στο μέλλον, θα ήθελα ένα Spotify ή πώς αλλιώς θα λέγεται που θα έχει απολύτως τα πάντα σε μουσική, κι ας είναι σε ogg 320kbps, με κανά 10ευρο τον μήνα.
Και με δυνατότητα επιλογής των αγαπημένων σου κομματιών, τα οποία θα μπορείς να κατεβάσεις σε flac 16/44, ή και 24/96 με 2 ευρώ το κομμάτι. Κι ας είναι κλειδωμένα, ώστε οι χρήστες να μην μοιράζονται μεταξύ τους μετά τις συλλογές.

Αλλά πάλι, η ποιότητα ήχου του Spotify επαρκεί για το 99% των ακροατών, τι λέμε τώρα. Δεν νομίζω ότι γκρινιάζει κανείς για την ποιότητα που προσφέρεται σήμερα. Οι audiophile χρήστες θα βρουν τρόπο να αγοράσουν/αποκτήσουν αυτά που θέλουν είτε σε flac είτε σε cd/βινύλιο.

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

και για πολλούς, πολύ μπροστά από ό,τιδήποτε άλλο στη γύρα !

..εδώ έχουν περάσει 3 χρόνια που ξεκινήσαμε την κουβέντα και ακόμα καλά κρατεί!!!

thx θα το διαβάσω να δω τι έχουν κάνει μόνοι τους χωρίς την υποστίριξη της logitech και πόσο το έχουν προχωρήσει το μηχάνημα.