Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

μα και σε μένα είναι δισκογραφίες, όμως χρησιμοποιώ την δική του κωδικοποίηση.

Εγώ πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την ταχύτητα απόκρισης του touch. Stream άρει κατευθείαν από laptop και κάνω την πλοήγηση από το music folder. Με τα tags δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να ψαχτώ. Απλά όποτε προσθέτω κάτι στη δισκοθήκη,κάνω ένα rescan από την αρχή. Η συλλογή είναι περίπου 300+ gb σε flac .

Να ρωτησω κατι τους κατοχους της συσκευης αυτης το εξωτερικο τροφοδοτικο φερνει βελτιωση στον ηχο η οχι ?
ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.

Έχει αναφερθεί στο παρελθόν.
Βελτιώνει.
Αξίζει να δεχθεί ενα τίμιο τροφοδοτικό που να μη ζητάει τον ουρανό με τα αστρα.
100 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση αλλα σωστή υλοποίηση αν την βρεις.
Από εκεί και πέρα ειναι πέταμα χρημάτων οπως έχουν αναφέρει σε διάφορα φορα οι ίδιοι οι σχεδιαστές του λογω της ύπαρξης αλλων δυο η τριων φτηνων σταθεροποιητών μετα την βασική τροφοδοσία

Τελικά είναι όντος αυτό ότι πρέπει να ξεχάσω την περιήγηση στους φακέλους και να ακολουθώ την ταξινόμηση που κάνει το squeezebox. Εκεί δεν κολάει σχεδόν καθόλου και είναι άμεση η απόκριση του αλλά είχα συνηθίσει γμτ έτσι όπως τα είχα φτιάξει και βρίσκω τα συγκροτήματα μου αρκετά εύκολα. Τι να κάνω θα αρχίσω να προσαρμόζομαι.

Μπορει να εχει αναφερθει, αλλα ποια εναι η καλητερη εφαρμογη γα χειρισμο απο tablet η κινητο (android)?

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Τελικά είναι όντος αυτό ότι πρέπει να ξεχάσω την περιήγηση στους φακέλους και να ακολουθώ την ταξινόμηση που κάνει το squeezebox. Εκεί δεν κολάει σχεδόν καθόλου και είναι άμεση η απόκριση του αλλά είχα συνηθίσει γμτ έτσι όπως τα είχα φτιάξει και βρίσκω τα συγκροτήματα μου αρκετά εύκολα. Τι να κάνω θα αρχίσω να προσαρμόζομαι.

Το να προσαρμόζεται ο χρήστης κι όχι το προϊόν είναι λίγο κάπως πάντως.
Σίγουρα δεν έχει λυθεί αλλιώς αυτό;

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Το να προσαρμόζεται ο χρήστης κι όχι το προϊόν είναι λίγο κάπως πάντως.
Σίγουρα δεν έχει λυθεί αλλιώς αυτό;

δηλαδή τί να κάνουν στην logitech?
να βάλουν στην δική τους βιβλιοθήκη ένα for i=1 to 1000000000: i=i+1: next i για να έρθει στα ίσια με το ψάξιμο στα folders?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

να βάλουν στην δική τους βιβλιοθήκη ένα for i=1 to 1000000000: i=i+1: next i για να έρθει στα ίσια με το ψάξιμο στα folders?

Να κάνουν το οτιδήποτε.
Έχουν τόσο γατιά τεχνικούς αν κρίνω από τα προϊόντα που θα τους είναι παιχνιδάκι.
Όχι τώρα που η παραγωγή έχει σταματήσει βέβαια,αλλά λέμε...

είναι σαν να μου λες κατάργησε την τετρακίνηση που δίνει καλύτερους χρόνους για να να έχουμε περισσότερο θέαμα...

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

είναι σαν να μου λες κατάργησε την τετρακίνηση που δίνει καλύτερους χρόνους για να να έχουμε περισσότερο θέαμα...

Προσωπικά έχω πισωκίνητο.:flipout:
Αλλά είμαι καταναλωτής και θέλω και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα σωστή!
(Αστειεύομαι φυσικά,εννοείται πως προτιμώ τους χρόνους.Στο PC audio πάντα.Στο άλλο προτιμώ το fun και το θέαμα.Αν δεν μπορείς να βάλεις την υπογραφή σου με παντιλίκια,τι να λέει...:ernaehrung004:)

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

ας κάνουν ότι έχουν κάνει και σε όλα τα upnp προγράμματα που εκεί η περιήγηση στους φακέλους όπως τους έχεις διαμορφώσει είναι χωρίς κανένα πρόβλημα. Αναγκάστηκα να προσαρμοστώ για να μπορέσω κάπως να ακούσω την μουσική μου. Πριν δεν γινόταν με τπτ.

Δεν έχεις άδικο στο ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερη περιήγηση στους φακέλους. Πάντως το πρόβλημα λύνεται με χρήση υπο-φακέλων. Το πλήθος (το όλα μαζί σε ένα) δημιουργεί το πρόβλημα. Δες από internet explorer πόσο σφαίρα πάει όπου σου δείχνει τους φακέλους σε πολλές σελίδες (λίγοι κάθε φορά).

Προσπαθω να ενεργοποιησω το wake on lan από 1 tablet Που εχω βαλει την εφαρμογή orange squeeze .O Server τρεχει από το nas Zyxel nsa310, και ζηταει τα εξης
mac adress (βαζω του nas), hostname (εδώ τι βαζω?) και ports (εδώ τι βαζω?) . Εχω δοκιμασει διαφορα αλλα δεν ανοιγει αυτόματα το zyxel. Καμια ιδεα?

To έχω διαβάσει αυτό από τις πρώτες στιγμές που αντιμετώπιζα το πρόβλημα. Πλέον έχω συμβιβαστεί και κάνω την περιήγηση μέσω τους φακέλους του προγράμματος.

ενα άλλο απαγοητευτικό του χαρακτηριστικό είναι η αμεσότητα στο να δει νέα κομμάτια στην μουσική συλλογή. Δλδ αν κατεβάσω καποιο album και τον βάλω στον φάκελο που υποτίθετε ότι κάνει sacn πέρνει παρα πολύ ώρα για να τον δει και να το προσθέσει στην μουσική του συλλογή σε αντίθεση με το twonkymedia και το upnp που κάτι τέτοιο το κάνει σχεδόν άμεσα. Πλέον είμαι στην σκέψη να το πουλήσω. Με έχει απαγοητεύση τελείως.

τα νέα κομμάτια ΠΡΟΦΑΝΩΣ και πρέπει να ενσωματωθούν στην βιβλιοθήκη (έτσι ώστε να έχουν όλες τις ιδιότητες κατηγοριοποίησης και σορταρίσματος) για να είνα πλήρως προσβάσιμα.
Αλλιώς θα έχεις πρόσβαση σ αυτά μέσω των folders.
Όποιος θέλει λειτουργικότητα όπως άλλα players χρησιμοποιεί τα folders.
Το squeezbox ΔΕΝ λειτουργεί έτσι. (δηλ λειτουργεί αλλά χάνεις πολύ μεγάλο μέρος από την ευελιξία του)