Και το twonkymedia πως προσθέτει άμεσα και στους δικούς του ακόμα folder τα κομμάτια. Δεν ξέρω μπορεί πριν 10 χρόνια αυτές οι δυνατότητες που είχε και ο χρόνος απόκρισης του να ήταν τεχνολογικό θαύμα αλλά πλέον μιλάμε για οπισθοδρόμηση. Προσωπικά με έχει απαγοητεύση και ποιο πολύ η λειτουργικότητα του. Να σας πω τι περνάω εδώ και 10 λεπτά. Είχα κατεβάσει χθές το album των fuck buttons. Τα παίρνω στον nasserver από τον download φάκελο και τα πετάω στο multimedia folder που υποτίθετε τον κοιτάει το squeezebox για αλλαγές. Ανοίγω τον player μετά από μια ώρα και κοιτάω στους φακέλους του για τις νέες προσθήκες άφαντος o νέος folder κοιτάω και τους aritst και εκεί άφαντος. Κάνω το λάθος να κάνω rescan κρασάρει ο server άντε πάλι από την αρχή μπαίνω σε ssh kill το app μετά ξανά run και πάλι από την αρχή. Ετσι δεν γίνετε να ακούσεις μουσική. Εχώ την δυνατότητα και τις γνώσεις να το κάνω να τρέξει αλλά έψαχνα κάτι άμεσο και λειτουργικό και όχι σπάσιμο νεύρων για να ακούσω ένα κομμάτι.
Πάει για πούλημα και ξεκινάω να φτιάξω δικό μου σύστημα που θα θα βασίζετε σε upnp
Πάει για πούλημα και ξεκινάω να φτιάξω δικό μου σύστημα που θα θα βασίζετε σε upnp