Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Αυτα που παίζει το δικό μου δηλαδή?

Μήτσε αν τά παίζει η μόνη πιθανή -λογική εξήγηση είναι ότι παίζεις μέσω τής i2s[και όχι μέσω ομοαξονικής] ,άλλη εξηγήση δέν υπάρχει
Η κατεβάζει ανάλυση καί τά παίζει η απλά η έξοδος i2s παρακάμπτει τούς περιορισμούς.Τή εβδομάδα πού μάς έρχεται θά μάθουμε,όταν θα μπεί η i2s καί στό δικό μου

Σου ειχα ξαναπει οτι θεωρω αδυνατον το λογισμικο να ξέρει τι ακολουθει πισω του, ι2ς η spdif ώστε να αλλαξει την ανάλυση και την συμπεριφορά του

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Μήτσε γιά μένα τό μόνο πού θά ήθελα ειναι νά παίζει ολα τά αρχεία καί αυτά τής υψηλής ανάλυσης πού δέν παίζει τώρα,τίποτε άλλο

Τα DSD εννοείς; Γιατί τα υψηλής ανάλυσης PCM μια χαρά τα παίζει, μέχρι και 24/192, χάρη στο "Enhanced Digital Output" του Triode.

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Τα DSD εννοείς; Γιατί τα υψηλής ανάλυσης PCM μια χαρά τα παίζει, μέχρι και 24/192, χάρη στο "Enhanced Digital Output" του Triode.

Εμείς μιλαμε για το duet

Πως μπορούμε να προσθέσουμε έναν ραδιοφωνικο σταθμο πχ Μελωδία FM 99,2 στο touch ??

Εγώ τις κάνω κανονικά αν και βγάζουν μερικές φορές κάποια προβληματάκια αλλά κατα τα άλλα δουλεύουν μια χαρά Νομίζω κοινοτικές είναι και δεν έχει συμμετοχή η logitech

Σήμερα δοκίμασα την εφαρμογή squeeze control για android. Μακράν καλύτερη της out of date εργοστασιακής. Μηδενικός χρόνος απόκρισης, εύχρηστη και πλήρως παραμετροποιήσιμη. Ειδικά σε tablet είναι και πολύ όμορφη στο μάτι. Αξίζει τα χρήματά της και με το παραπάνω
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.angrygoat.android.sqzctrl&hl=el

Γνωρίζει κανεις πού στα μενου του logitech media server μπορούμε να ορίσουμε την ip που θα πάρει και να μην παρει μια τυχαία μεσω του dhcp?

H καλύτερη λύση για τις σταθερές ip είναι να το κάνεις μέσω του router σου ώστε πάντα να δίνει σε αυτή την συσκευή την ip που θέλεις. Ποιον router χρησιμοποιείς?

H καλύτερη λύση για τις σταθερές ip είναι να το κάνεις μέσω του router σου ώστε πάντα να δίνει σε αυτή την συσκευή την ip που θέλεις. Ποιον router χρησιμοποιείς?

Εναν huawei που δίνει ο οτε.
Σε καποιες συσκευές το ορισα μεσα απο τα δικά τους settings.
Εννοείς οτι μπορείς απο το ρουτερ να δώσεις ip σε κάποια μακ διεύθυνση?
Δεν το είχα σκεφτεί

Γνωρίζει κανεις πού στα μενου του logitech media server μπορούμε να ορίσουμε την ip που θα πάρει και να μην παρει μια τυχαία μεσω του dhcp?

Δεν έχει να κάνει με το λογισμικό της Logitech. Απλά ορίζεις σταθερή IP στον υπολογιστή που τρέχει τον logitech media server.

Δεν έχει να κάνει με το λογισμικό της Logitech. Απλά ορίζεις σταθερή IP στον υπολογιστή που τρέχει τον logitech media server.

ναι αλλά το μακ που τον τρέχει μου δίνει δυό σταθερές που έχω ορίσει στο airport και την ethernet (και για κάποιο λόγο που μόνο η apple ξέρει) θέλει να δουλεύει και το airport για να το δούν τα remote (μανίσιο ή android) και επίσης άλλη μιά παίρνει το duet και άλλη μια εννοείται το χαζοremote του.
Σαν πολλές δεν μαζεύονται?

πχ το squeezecontrol θέλει να του δώσεις στα settings την διεύθυνση του μακ (στην περίπτωσή μου). Το μανίσιο android το βρίσκει μοναχό του.
και η ip του μανίσιου που την βλέπω στα scanner τι ρόλο παίζει? κανένα?