Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Δυο πολυ καλα plugins (πέρα απο αυτο για το spotify) ειναι ενα για το YouTube και ενα αλλο για το soundcloud..
Αυτο για το soundcloud (squeezecloud) δουλεύει αλλα δυςτυχως δεν δινει την δυνατότητα για μετάβαση σε συγκεκριμένο χρονο μεςα στο mix και είμαστε αναγκασμένοι να ακουμε παντα απο την αρχη ενα mix.

Αυτο για το YouTube (υπαρχουν καποια κομματια που υπαρχουν μονο εκει..) το δοκίμασε κανεις;
Σε καθε αναζητηςη βγάζει 410 Gone...
???

http://forums.slimdevices.com/archive/index.php/t-87731-p-2.html

Φαίνεται ότι δεν λειτουργει λογο αναβάθμισης του YouTube v3..
Υπαρχει καποιος άλλος τροπος να αναπαράγουμε YouTube απο το touch;

Ποια αλλα plugins χρησιμοποιείτε ;
..

Last edited:
Να ρωτήσω ,αν παίζει το Β πρόγραμμα της ΕΡΤ ;σήμερα που δοκίμασα μετά από καιρό ,δεν ακούγεται ούτε το Β πρόγραμμα ,ούτε ο 102

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Κανένα κρατικο στα local μονο ιδιωτικα.
Με ψάξιμο μονο ερα αθηνα

ΕΡΑ βρήκα αρκετά ,πάντως το δεύτερο [103.7] έπαιζε κανονικά μέχρι την ΝΕΡΙΤ ,τώρα εξαφανίσθηκαν όλα

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Πρώτη φορά αριστερά. ..

Πάντως από την ΕΡΤ 3 στη περίοδο της αυτοδιαχείρισης άκουσα και τόν όρο <λειτουργικοί συνεργάτες>
Το κακό είναι ότι όταν ήταν <παράνομοι> τους ακούγαμε τώρα δε τους ακούμε

Μόλις πήρα την ΕΡΤ 3 ,δεν είχαν ιδέα ,βέβαια υπήρξε email πρός το Β πρόγραμμα ,προ ημερών ,απάντηση 0
Από Δευτέρα θα εκπέμπουν χωριστό πρόγραμμα 95.8 και 102

και που εκπέμπουν τα ελληνικά είναι σε πολύ χαμηλό bitrate και μιλάμε δεν ακούγονται. Εδώ το bbc εκπέμπει σε 128kbps και πάλι δεν ακούγετε και τόσο σωστά αν και είναι αρκετά ανεκτά. Τα ελληνικά που βγαίνουν στα 64 στην καλύτερη είναι στην κυριολεξία χάλια τελείως. καλυτερα να έχεις ραδιόφωνο να τα ακούσεις δλδ :P

Τα κεντρικά ραδιόφωνα της ΕΡΤ βγαίνουν στα 48 KHz με bitrate 192 Kbps AAC.
Εξαιρετικό απ' όλες τις απόψεις.
Ελεγμένο και εξακριβωμένο.

Έχω δώσει τα links στο νήμα Δικάναλος -> Computer Audio -> New Media Sources -> Οι 100 αγαπημενοι ραδιοφωνικοί σταθμοί.
Δεν μπορώ να δώσω το ακριβές link τούτη τη στιγμή, γράφω από κινητό. Επιφυλάσσομαι.

Οι περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΤ βγαίνουν με χαμηλότερα bitrates συνήθως σε mp3 format με ποιότητες από καλή έως μέτρια και πιο κάτω κατά περίπτωση. Δεν έχω δώσει ακόμα τα αντίστοιχα links. Ίσως εντός των ημερών.

Το BBC βγαίνει με 44,1 KHz, 320 Kbps, AAC format. Κορυφαίο για ιντερνετικό ραδιόφωνο. Αλλά μόνο εντός Ηνωμένου Βασιλείου. Εμείς στον υπόλοιπο κόσμο πρέπει ν' αρκεστούμε στα feeds των 44,1 KHz, 128 Kbps, mp3. Η ποιότητα όμως και σ' αυτό το bitrate είναι άριστη. Αρκεί απλή ακρόαση του BBC3 με απαιτητικά προγράμματα κλασσικής για να πειστούμε. Δεν είναι μόνο το bitrate κριτήριο ποιότητας, αλλά και πολλοί άλλοι παράγοντες. Έτσι παρατηρούμε ιντερνετικούς σταθμούς με το τυπικό bitrate 44,1 KHz 128 Kbps, mp3 format να έχουν άριστη ποιότητα, ενώ άλλοι με το ίδιο ακριβώς bitrate να έχουν ποιότητα μέτρια έως και απαράδεκτη.

Υ.Γ. Δεν έχω Squeezebox και δε γνωρίζω αν μπορούν να εισαχθούν χειροκίνητα τα διάφορα links ιντερνετικού ραδιοφώνου που εντοπίζουμε.

Υ.Γ. Δεν έχω Squeezebox και δε γνωρίζω αν μπορούν να εισαχθούν χειροκίνητα τα διάφορα links ιντερνετικού ραδιοφώνου που εντοπίζουμε.

Δεν ξέρεις τι εμπειρία χάνεις

Νομίζω μπορούν να εισαχθούν σταθμοί καθώς έχει tune in url επιλογή. Πάντως όντος του BBC είναι εξαιρετικό ακόμα και σε mp3 που ακούμε εμείς οι υπόλοιποι.

Αγαπητοί φίλοι τη βοήθεια σας. ...Επειδή τελευταία εχουν κάνει κάποιες αλλαγές στην εφαρμογή της logitech squeezebox controller για Android και έχω αγανακτήσει ούτε άλμπουμ δεν μπορείς να διαλέξεις πλέον. ...μήπως υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για συσκευές Android κινητό κσι ταμπλετ για το χειρισμό του squeezebox touch και κατ επέκταση του Spotify μέσω squeezebox. ...???

Η καλύτερη και πιο αξιόπιστη εφαρμογή Android είναι της logitech. Ολες τις δοκίμασα και ολες εχουν ένα κουσούρι

χρησιμοποιούσα το Orange Squueze. Εξαιρετικό.

Εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orangebikelabs.orangesqueeze&hl=el
Σ ευχαριστώ πολύ Άκη. .!!![/QUOTE]

Σορυ...Άλκη ήθελα να γράψω. .!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η καλύτερη και πιο αξιόπιστη εφαρμογή Android είναι της logitech. Ολες τις δοκίμασα και ολες εχουν ένα κουσούρι

Σήμερα αγανάκτησα. ...Ούτε που ανοίγει η εφαρμογή μετά την ενημέρωση. ..ασε που οταν κάνεις αναζήτηση στο Spotify στα αποτελέσματα δεν σου δίνει πλέον τη δυνατότητα να δεις τα άλμπουμ που συμπεριλαμβανουν το κομμάτι και να τα κατεβάσεις. ...Επίσης ούτε εξώφυλλα μου δείχνει πια. ...Ήμαρτον βαρέθηκα. .!!

Αγαπητοί φίλοι τη βοήθεια σας. ...Επειδή τελευταία εχουν κάνει κάποιες αλλαγές στην εφαρμογή της logitech squeezebox controller για Android και έχω αγανακτήσει ούτε άλμπουμ δεν μπορείς να διαλέξεις πλέον. ...μήπως υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για συσκευές Android κινητό κσι ταμπλετ για το χειρισμό του squeezebox touch και κατ επέκταση του Spotify μέσω squeezebox. ...???
Εχοντας δοκιμασει αρκετες αντιστοιχες εφαρμογες αυτη που με βολεψε περισσοτερο ηταν αυτη
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.angrygoat.android.squeezectrl

Πολύ καλή εμπειρια χρησης ιδιαιτερα σε local server αλλα και με spotify χωρίς pc παίζει μια χαρά.
Το μονο μειονελτημα στο τελευταιο ειναι οτι εμφανιζει μονο τις αποθηκευμενες λιστες και οχι την αποθηκευμενη μουσικη. Δε θυμαμαι αν στην αντιστοιχη εφαρμογη του Triode υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Σ ευχαριστώ πολύ Άκη. .!!!

Σορυ...Άλκη ήθελα να γράψω. .!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σήμερα αγανάκτησα. ...Ούτε που ανοίγει η εφαρμογή μετά την ενημέρωση. ..ασε που οταν κάνεις αναζήτηση στο Spotify στα αποτελέσματα δεν σου δίνει πλέον τη δυνατότητα να δεις τα άλμπουμ που συμπεριλαμβανουν το κομμάτι και να τα κατεβάσεις. ...Επίσης ούτε εξώφυλλα μου δείχνει πια. ...Ήμαρτον βαρέθηκα. .!![/QUOTE]

Κατεβασε την δωρεαν εκδοση και δοκιμασε. Αν σε εξυπηρετησει πηγαινε στην πληρη εκδοση.

Οταν παω να τρεξω το Logitech Media Server 7.7.5 , αφου του δωσω το e-mail και το password στην καρτελα account και πατησω "apply" ή "OK" , μου πεταει ενα:

"An unexpected error occurred while validating your mysqueezebox.com account. Please make sure network connectivity is working fine."

Μετα αφου μικρινει και παει το εικονιδιακι τερμα δεξια στη γραμμη εναρξης , οταν κανω πανω του δεξι κλικ/Open Control Panel και το επαναφερει , το password μου στην καρτελα "account" εχει μετατραπει απο μονο του σε 23ψηφιο.Δεν ξερω βεβαια και δεν νομιζω , να φταιει αυτο για το παραπανω μηνυμα αλλα κι απο μονο του ειναι πολυ κουφο.
Εντομεταξυ το SBT με το mysqueezebox.com συνεργαζονται/συγχρονιζονται αψογα με τα apps και τους ιντερνετικους σταθμους να ανανεωνονται μια χαρα απο το ενα στο αλλο.

Καμια ιδεα;Εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο;

Ευχαριστω