Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Εγώ αυτή τη στιγμή σπίτι μου τρέχω στο Synology την "επίσημη" έκδοση του LMS (7.7 αν θυμάμαι καλά) και σε άλλο μηχάνημα με Windows τον LMS 7.9 (nightly builds).

Όταν αλλάζω servers στο SBT όντως αυτό κάνει και μία αλλαγή στο firmware του, αλλά κολλήματα δεν έχω. Και έχω μάλιστα και "πειραγμένο" firmware, αυτό με το EDO.

Καλησπέρα Παιδιά.

Προσπαθώ να δουλέψω το Napster και δεν παίζει με τίποτα. Παλιότερα θυμάμαι έπαιζε.
Πιο συγκεκριμένα μου βγάζει error: Catalog not provided and failed to map it from 60000

Έχει κανείς καμιά ιδέα? Έχω περάσει και το 7.8 μήπως φτιάξει (διάβασα ότι έτσι φτιάχνουν τα προβλήματα) αλλά τίποτις.

Ευχαριστώ

αν και εχω qnap nas server που έχει φοβερή κοινότητα και μεγάλη υποστήριξη σε όλες τις εκδόσεις με ότι ποιο νέα έκδοση υπάρχει τον server της logitech τον τρέχω σε desktop για καλύτερή ανταπόκριση. Τα αρχεία όμως που παίζει η μουσική τα τραβάει από τον nas

Κατι τετοιο ...

http://www.e-shop.gr/asus-dsl-n17u-...n300+gigabit+adsl+vdsl+pstn+isdn+modem+router

... θα μπορουσε , λογο του "Λειτουργικότητα USB: Printer Server, FTP Server, Download Master, 3G/4G sharing"να λειτουργησει σαν Nas με ενα δυο εξωτερικους σκληρους χωρις να ειναι αναμενο το pc ολη μερα ή κατι τετοιο θα απαιτουσε και ενα προγραμμα οπως αντιστοιχα το LMS 7.9 για Synology που αναφερει ο Δημητρης στο #3489 post;

Θα μπορουσε να τρεξει με αυτο ισως, με εξωτερικο δισκο για τα αρχεια μουσικησ και μικρη καταναλωση
http://www.geekbuying.com/item/Wint...I-2G-32G-802-11-a-b-g-n-LAN-BT4-0-343918.html

Και σε Raspberry Pi απ' ότι βλέπω στήνεται μια χαρά ο LMS.. μια τέτοια λύση είναι μάλλον η πιο οικονομική και με τη μικρότερη κατανάλωση.

Αλλά είναι αρκετά δύσκολο να στηθεί από μη-εξοικειωμένους σε linux περιβάλλον.

Στο νήμα του archphile έχω γράψει διαφορα για τον LMS, από δοκιμές που έχω κάνει σε embedded boards.

Αν έχετε ενδιαφέρον για παιχνίδι, μπορώ άμεσα να φτιάξω διανομή για χρήση εντός avclub, αλλά θα χρειαστώ τουλάχιστον 2 ενδιαφερομενους κατόχους rpi ώστε να υπάρχει ένα feedback.

Στο νήμα του archphile έχω γράψει διαφορα για τον LMS, από δοκιμές που έχω κάνει σε embedded boards.

Αν έχετε ενδιαφέρον για παιχνίδι, μπορώ άμεσα να φτιάξω διανομή για χρήση εντός avclub, αλλά θα χρειαστώ τουλάχιστον 2 ενδιαφερομενους κατόχους rpi ώστε να υπάρχει ένα feedback.

Πριν έγραφα από κινητό και δεν μπορούσα να βρω το link. Παραπάνω αναφέρθηκα στο Link που ακολουθεί:

http://avclub.gr/forum/showthread.p...ubox-i?p=1057507076&viewfull=1#post1057507076

Eμένα ο πόνος μου είναι εδώ και καιρό πώς θα μπορέσουμε να απαλείψουμε τούς περιορισμούς του squeeze στη υψηλή ανάλυση ,κρατώντας το ίδιο λειτουργικό

Δε θα το να κάνουμε γιατί η libspotify παίζει μόνο με premium.

Αυτό θα γίνει μόνο με reverse engineering.

Eμένα ο πόνος μου είναι εδώ και καιρό πώς θα μπορέσουμε να απαλείψουμε τούς περιορισμούς του squeeze στη υψηλή ανάλυση ,κρατώντας το ίδιο λειτουργικό

Μα, το EDO είναι το ίδιο λειτουργικό και παίζει μια χαρά υψηλή ανάλυση.

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Μα, το EDO είναι το ίδιο λειτουργικό και παίζει μια χαρά υψηλή ανάλυση.

Συγγνώμη επειδη έχω χασει επεισόδια ,ένα λίνκ ,σε παρακαλώ

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Εδώ είναι το νήμα του Touch.. με μπερδέψατε.. ;)

Eντάξει είμαστε αρχαίοι ,αλλά το λειτουργικό του squeeze με το ίδιο περιβάλλον κλπ,κλπ μπορούμε να το εγκαταστήσουμε σε pc -mac ώστε να εξαλειφθούν οι περιορισμοί του duet ?

μπορείς να εγκαταστήσεις τον squeezelite σε κάποιο linux μηχάνημα (είτε κανονικό είτε embedded). Το squeezelite υποτίθεται ότι είναι κλώνος του player της logitech, αλλά δεν έχω κάνει κάποια σύγκριση για να έχω άποψη.

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Eντάξει είμαστε αρχαίοι ,αλλά το λειτουργικό του squeeze με το ίδιο περιβάλλον κλπ,κλπ μπορούμε να το εγκαταστήσουμε σε pc -mac ώστε να εξαλειφθούν οι περιορισμοί του duet ?

Εγώ στη θέση σας θα έκανα αυτό που λέει ο Tuxx.. Απλά μετά θα περιορίζεστε στη χρήση του μέσω browser / app. Δεν θα έχετε οθονίτσες, IR τηλεκοντρόλ, κτλ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

Εγώ στη θέση σας θα έκανα αυτό που λέει ο Tuxx.. Απλά μετά θα περιορίζεστε στη χρήση του μέσω browser / app. Δεν θα έχετε οθονίτσες, IR τηλεκοντρόλ, κτλ.

Ναί μεν θα το δοκιμάσω ,αλλά χωρίς το τηλεκοντρόλ ,κλπ,κλπ χάνει την ευχρηστία του .Μη ξεχνάς ότι το δικό μας έχει τηλεκοντρολ με οθόνη .Το ανάβω και έπειτα μόνο από τηλεχειριστήριο και αν βαριέσαι και κείνο από το κινητό