Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Χρόνια πολλά αδέρφια
Το rockradio και το radiotunes σταμάτησε από το LMS μου φάνηκε;
Το παρατήρησε κανείς;
Υπάρχει τρόπος να τα έχουμε ξανά free;

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=...sg=AFQjCNFiwTDbQ4BAOhzlM8Vovzns5GQW_w&cad=rja
Εχω το παραπανω router και οπως σας ειχα ξαναγραψει αδυνατον να συνδεθω ασυρματα.
Μεχρι προχθες ημουν με καλωδιο και ειχα βνρει την υγεια μου.
Το θεμα ειναι οτι απο αυριο παπαλα το καλωδιο (μετακομισε το εργαλειο σε αλλο δωματιο).
Μου ειχε γραψει ο Πετρος πριν λιγα ποστ οτι το SBT ΔΕΝ βλεπει ρουτερ 5αρια.
Μπορει κανεις να μου πει αν αυτο το ρουτερ ειναι 5αρι..... ωστε να αυτοκτονησω με την ησυχια μου???

Το link ειναι ειναι σε pdf για να δειτε ακριβως τα στοιχεια του ρουτερ, γιατι εγω δεν....

Απ' ότι λέει δεν είναι μόνο 5άρι, παίζει και στα 2.4G και είναι συμβατό και με b/g/n οπότε θα έπρεπε να δουλεύει. Μήπως έχει κάποια ρύθμιση στα του WiFi του που να το κλειδώνει σε b/g/n για μεγαλύτερη συμβατότητα;

Τι να σου πω ρε φιλε.
Ολα "μαμα" τα εχω.
Πηρα και τον ΟΤΕ τηλεφωνο και νομιζανε οτι μιλαω αγγλικανικα!

Μιχάλη το δικό μου ρούτερ είναι 2.4/5 ,το touch βλέπει μόνο το 2.4 ,όπως και πολλά p.c παλιά
Δουλεύει μιά χαρά και ασύρματα και ενσύρματα φυσικά .
Εχεις κάνει ένα ρεσετ στο touch και εγκατάσταση από την αρχή ;

Μπορεί να χρειαστεί να το "πειράξεις" λίγο. Δώσε ένα link με το μάνιουαλ αν βρεις να σου πω..
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=...sg=AFQjCNFvaasGJDy5IBtIQ3TQW_HA4Cwq6A&cad=rja

Μητσο μ´ καθολου δεν θα σε παρεξηγησω αν μου πεις να παω να γ@μηθω!!:laugh:
Παντως αυτο ειναι το μανιουαλ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εγώ σου λέω μην το παιδεύεις και πάρε ένα tp-link powerlink να κάνεις την δουλειά σου χωρίς ασύρματα.

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/powewrlines/TP-Link-Powerline-TL-PA4010-KIT.htm
Μισο για να καταλαβω..
Το ενα πακακι το βαζω σε μια πριζα κοντα στο ρουτερ και με καλωδιο το ενωνω με το ρουτερ.
Το αλλο πακακι το βαζω σε μια πριζα κοντα στο SBT και το συνδεω με ενα καλωδιο με το STB.
Δεν εχει καμμια σημασια αν το βαλω πανω σε πολυπριζο και στην μια και στην αλλη πλευρα???

Μιχάλη το δικό μου ρούτερ είναι 2.4/5 ,το touch βλέπει μόνο το 2.4 ,όπως και πολλά p.c παλιά
Δουλεύει μιά χαρά και ασύρματα και ενσύρματα φυσικά .
Εχεις κάνει ένα ρεσετ στο touch και εγκατάσταση από την αρχή ;
Πετρε τι να κανω εγκατασταση απο την αρχη???

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=...sg=AFQjCNFvaasGJDy5IBtIQ3TQW_HA4Cwq6A&cad=rja

Μητσο μ´ καθολου δεν θα σε παρεξηγησω αν μου πεις να παω να γ@μηθω!!:laugh:
Παντως αυτο ειναι το μανιουαλ.

Πήγαινε στη σελ. 83 και δες πως έχει τα tickboxes. Βάλε τα έτσι και στο δικό σου (δηλαδή να παίζει μόνο στους 2.4GHz).

Αν δεν πιάσει αυτό, θα δούμε τι θα κάνουμε..

Μιχάλη πάνω από το βύσμα εισόδου ρεύματος του touch υπάρχει ένα μικρό [πολύ μικρό ] κουμπάκι ,το πατάς και γίνεται
Σε διαφορετική περίπτωση πηγαίνεις στη σελίδα πού φαίνεται στον υπολογιστή σου το mysqueezebox .com και βλέπεις το player,κάπου διπλά στο εικονίδιο του έχει μια επιλογή για reset
Mού φαίνεται γίνεται και από την οθόνη ,αλλά επειδή έχω και το duet κάπου τα μπερδεύω
θα σου πώ σε λίγο

Last edited:
Καλά βρε ιεροσυλοι εσείς πιο πανω!
Άλλοι βάζουν purifiers φίλτρα και ότι κι εσείς προτεινετε στον ανθρωπο να περνάει data απο τον πίνακα;

Τα χάπια μου.

Άλλοι βάζουν purifiers φίλτρα και ότι κι εσείς προτεινετε στον ανθρωπο να περνάει data απο τον πίνακα;

Τα χάπια μου.

Τι είναι προτιμότερο, να περνάνε "βρωμισμένα" ή να μην περνάνε καθόλου;

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Τα χάπια μου.

Λοιπόν Θανάση μάλλον θα σε βάλω στο club ,θα σου βάλω τη τροφοδοσία στο duet και θα το παραλάβεις το Σάββατο ,μέχρι Κυριακή μεσημέρι θα βρίζεις ,Δευτέρα πρωί θα ψάχνεις για touch ....

Τι είναι προτιμότερο, να περνάνε "βρωμισμένα" ή να μην περνάνε καθόλου;

Kώστα το παλληκάρι έχει δώσει 75 ευρώ για καλώδιο usb και έψαχνε για κάποιο κοντά στα 150 ,επομένως έχει εύλογες ενστάσεις ....

Αν δε γινόταν μέσω rooter και wifi, που γίνεται, θα έπαιζα απο σκληρό.
Γιατί ρε παιδιά, βρωμιζουν τα Data? μια χαρά μου δουλεύει εμένα και με ήχο και με εικόνα. Βέβαια το transport το έχω πάνω στο router αλλά το nas είναι πάνω σε powerline.

Μπορεί επι του πρακτεου να έχετε δίκιο. Προσωπικά δεν πρόκειται να πειραματιστω. Δε θέλω υψισυχνους παλμούς να καταλήγουν στους μετασχηματιστές των συσκευών μου.

Λοιπόν για να είμαστε ξηγημενοι.....εγώ βρόμικα data δεν ταΐζω τον προ μου!
Όταν τον πήρα είχαμε κάμνει τέτοια συμφωνία και δεν την αθετώ;)