Aν τα τραγουδια εχουν Ελληνικους τιτλους τα διαβαζει?
ναι, τα διαβαζει...
Aν τα τραγουδια εχουν Ελληνικους τιτλους τα διαβαζει?
Πως θα βρουμε την ακρη? Θα μετατρεψουμε ολους τους τιτλους με μια συγκεκριμενη γραμματοσειρα που τυχον θα διαβαζει? Και γινεται ευκολα αυτο η υπαρχει αλλος τροπος?
Δεν ειχα ελληνικο κομματι, αλλα μια δυο μετονομασιες δουλεψαν...
![]()
Nασο παντα για το duet μιλω,το λογισμικο ειναι το ιδιο νομιζω.
Ναι βρισκει καποιες φορες τους ελληνικους τιτλους,ριπαρω το Σαββοραμα και ειναι ο.κ,ριπαρω Χαρουλα βγαζει κινεζικα.Προς το παρον το προβλημα δεν ειναι οι ελληνικοι χαρακτηρες,ουτε τα εξωφυλλα των δισκων που αλλα εμφανιζει και αλλα οχι.
Βρισκει τους τιτλους απο τα cd και τα τραγουδια?στο είπα μια και δυό και τρεις....
ripstation micro DS
Όπως ανέφερα σε προηγούμενο post, εγώ το αγόρασα από το HAC στα Εξάρχεια και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση που είχα από το κατάστημα.
Στο παρακάτω link υπάρχουν κάποιες αλλαγές που μπορούν να γίνουν σε επίπεδο software & hardware για να βελτιωθεί η ηχητική απόδοση του Touch.
http://soundcheck-audio.blogspot.com/p/squeezebox-touch-great-base-for-network.html
στο είπα μια και δυό και τρεις....
ripstation micro DS
Εχω ακουσει τα καλλιτερα για το cdx της Naim και το τροπο που ριπαρει τα δισκακια,οι κριτικες ανεφεραν για ριπαρισμενο καλλιτερο του cd,μηπως καποιος ξερει με τι προγραμμα ριπαρει η καλη αυτη εταιρια?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.