Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Nασο παντα για το duet μιλω,το λογισμικο ειναι το ιδιο νομιζω.
Ναι βρισκει καποιες φορες τους ελληνικους τιτλους,ριπαρω το Σαββοραμα και ειναι ο.κ,ριπαρω Χαρουλα βγαζει κινεζικα.Προς το παρον το προβλημα δεν ειναι οι ελληνικοι χαρακτηρες,ουτε τα εξωφυλλα των δισκων που αλλα εμφανιζει και αλλα οχι.

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Πως θα βρουμε την ακρη? Θα μετατρεψουμε ολους τους τιτλους με μια συγκεκριμενη γραμματοσειρα που τυχον θα διαβαζει? Και γινεται ευκολα αυτο η υπαρχει αλλος τροπος?

δεν είναι θέμα γραμματοσειράς είναι θέμα κωδικοποίηση χαρακτήρων βάσει του κώδικα ASCII

αλλα ας μην πάμε ακόμα εκεί νομίζω οτι δεν θα είναι προβλημα

Πέτρο νομίζω από αυτά που τράβηξε ο Δημήτρης ότι το λογισμικό δεν πρέπει νάναι το ίδιο...ή ο συνδιασμός λογισμικού και hardware κάνει την διαφορά...

Δεν ειχα ελληνικο κομματι, αλλα μια δυο μετονομασιες δουλεψαν...:flipout:

attachment.php

Attachments

• 101103_142338.jpg
    101103_142338.jpg
    24.1 KB · Views: 282
Όπως ανέφερα σε προηγούμενο post, εγώ το αγόρασα από το HAC στα Εξάρχεια και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση που είχα από το κατάστημα.
Στο παρακάτω link υπάρχουν κάποιες αλλαγές που μπορούν να γίνουν σε επίπεδο software & hardware για να βελτιωθεί η ηχητική απόδοση του Touch.
http://soundcheck-audio.blogspot.com/p/squeezebox-touch-great-base-for-network.html

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Nασο παντα για το duet μιλω,το λογισμικο ειναι το ιδιο νομιζω.
Ναι βρισκει καποιες φορες τους ελληνικους τιτλους,ριπαρω το Σαββοραμα και ειναι ο.κ,ριπαρω Χαρουλα βγαζει κινεζικα.Προς το παρον το προβλημα δεν ειναι οι ελληνικοι χαρακτηρες,ουτε τα εξωφυλλα των δισκων που αλλα εμφανιζει και αλλα οχι.

ποτέ δεν μου συνέβη.

βρίσκει.

Γιατί όχι οτιδήποτε.

Αυτό βρήκα με βόλεψε, δεν με προβλημάτισε ποτέ, τέλος.

Όπως ανέφερα σε προηγούμενο post, εγώ το αγόρασα από το HAC στα Εξάρχεια και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση που είχα από το κατάστημα.
Στο παρακάτω link υπάρχουν κάποιες αλλαγές που μπορούν να γίνουν σε επίπεδο software & hardware για να βελτιωθεί η ηχητική απόδοση του Touch.
http://soundcheck-audio.blogspot.com/p/squeezebox-touch-great-base-for-network.html

Τι λες τώρα!!!:a0210:

Λοιπόν σε αυτό το σημείο να σας πω κάτι που ξέχασα να γράψω στην παρουσίαση της συσκευής: έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις από τα settings τρεις ή περισσότερες οθόνες (νομίζω) για interface...υπάρχει η default με εξώφυλλα,φώτο κλπ...αλλά μπορείς να διαλέξεις και άλλους συνδυασμούς πληροφοριών κλπ...σε αυτό το σημείο-εγώ-έχασα τη μπάλλα...και έχω επιλέξει-προς το παρόν-τη default οθόνη...

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

στο είπα μια και δυό και τρεις....

ripstation micro DS

Καλα μην με μαλωνεις.
Χθες λοιπον,επι 4-5 ωρες παιδευομουν με διαφορα ριπαρισματα ,τοσο απο ηχητικης πλευρας,οσο και απο χρηστικοτητα.
Δοκιμασα πρωτα το eac,στη συνεχεια κατεβασα και ριπαρα με itunes,και το βραδυ κατοπιν προτροπης Βαγγελη Κυριτση ,το ripstasion που μου λες και συ Δημητρη.
Απο πλευρας πρακτικοτητας εξωφυλλων ,τιτλων κλπ,το i tunes και ripstation τα πανε πολυ καλα,το eac πολυ μετρια.
Ηχητικα τωρα,εκανα ακροασεις με το eac ,το itunes ριπαρισμενο τοσο σε Apple Loss,οσο και σε wav,και το ripstasion σε wav.Bitrate του eac καπου στα 1400,bitrate του Apple loss στα 700-800 αν θυμαμαι καλα ,itunes σε wav 1400,αλλα το κατεβαζει στα 700-επισης αν θυμαμαι καλα,και το ripstation καπου στα 1400.
Η υπεροχη του eac ,για τα αυτια μου,ειναι δεδομενη,πολυ καλος ηχος γεματος σε ολο το φασμα και ισορροπημενος
Το ripstasion πολυ κοντα,αλλα ηχος πιο λεπτοηχος ,πιο αδειος στα μεσσαια,λιγοτερο ευχαριστος,αλλα οποσδηποτε καλος
Παμε στο itunes,το Apple loss η συμπιεση ειναι ακουστη,και χανει οποσδηποτε σε σχεση με τα προηγουμενα.Το wav ηταν καλο,αλλα μου θυμιζε -συγγνωμη για την παρομοιωση- Ferrari σε στρατιωτικη παρελαση να ακολουθει τα αρματα μαχης.Ενοιωθα τον ηχο να θελει να ξεπηδησει να απλωθει ,να σε ευχαριστησει ,αλλα κατι τον κρατουσε.
Ελπιζω να συνεχισω σημερα δοκιμες ,αν εχω κουραγιο
Εχω αρχισει να πιστευω οτι ριπαρισμα,αποτελει ακρογωνιαιο λιθο στη ψηφιακη μας δισκοθηκη,και το να βαζουμε ετσι απλα ενα δισκακι για ριπαρισμα με οποιοδηποτε προγραμμα ,δεν κανουμε ουσιαστικα βηματα.
Εχω ακουσει τα καλλιτερα για το cdx της Naim και το τροπο που ριπαρει τα δισκακια,οι κριτικες ανεφεραν για ριπαρισμενο καλλιτερο του cd,μηπως καποιος ξερει με τι προγραμμα ριπαρει η καλη αυτη εταιρια?

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Εχω ακουσει τα καλλιτερα για το cdx της Naim και το τροπο που ριπαρει τα δισκακια,οι κριτικες ανεφεραν για ριπαρισμενο καλλιτερο του cd,μηπως καποιος ξερει με τι προγραμμα ριπαρει η καλη αυτη εταιρια?

Το hdx μάλλον θα εννοείς...
Το λογισμικό που χρησιμοποιεί η naim είναι custom δικό της κ το πολύ καλό ripping που κάνει το οφείλει κ στον οδηγό που χρησιμοποιεί.