Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Ξερει κανεις αν το Γερμανικο WWW.AMAZON.DE στελνει στην Ελλάδα? Με τα μεταφορικα μου βγαινει 275 , αλλα δεν έχω ξανααγορασει απο εκει. Στο Αγγλικο amazon η τιμη βγαινει 288 .

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Υπάρχει ηχητική διαφορά ασύρματη vs ενσύρματη σύνδεση?

υπάρχει κάποιος που τόχει τσεκάρει???...γιατί εγώ δεν....και ούτε πρόκειται γιατί απαγορεύεται να τραβήξω 20 μέτρα καλώδιο από τον router στο Touch...

Ξερει κανεις αν το Γερμανικο WWW.AMAZON.DE στελνει στην Ελλάδα? Με τα μεταφορικα μου βγαινει 275 , αλλα δεν έχω ξανααγορασει απο εκει. Στο Αγγλικο amazon η τιμη βγαινει 288 .

απ´όσα ξέρω στέλνει Ελλάδα...πριν από καιρό τουλάχιστον που είχα ρωτήσει...

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

υπάρχει κάποιος που τόχει τσεκάρει???...γιατί εγώ δεν....και ούτε πρόκειται γιατί απαγορεύεται να τραβήξω 20 μέτρα καλώδιο από τον router στο Touch...

Είναι πιθανό να υπάρχει.. Όχι λόγω αλλαγής του τρόπου μεταφοράς των δεδομένων, αλλά γιατί WiFi = RF = πιθανές παρεμβολές..

Σε κάθε περίπτωση βέβαια δεν πιστεύω να μιλάμε για μεγάλες διαφορές..

πάντως θα ήθελα να ξαναγράψω ότι δύο ήταν οι λόγοι που με έκαναν-εμένα- να αποκτήσω το εν λόγω τρομερό μηχανάκι:

α) ότι όχι μόνο αναπαράγει τα 24/96 Flac-που έχω αγοράσει από το HDtracks και από αλλού-αλλά και τα δίνει σαν 24/96 στο benchmark (είπαμε τα 24/192 τα δίνει σαν 24/96)...

και

β) οι καταπληκτικές δικτυακές του δυνατότητες....

η οθόνη του είναι καταπληκτική και touch (εξαιρετικό χαρακτηριστικό...δεν λέω) το οποίο-όμως-εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο, γιατί τον χειρισμό τον κάνω με το remote του και από προχθές με το iPhone μου...μια φορά την άγγιξα όταν χρειάστηκε να περάσω το password του WiFi μου (στην αρχική ρύθμιση)..

δεν με ενδιαφέρει επίσης να ριπάρω την δισκοθήκη μου...θέλω να ακούω τα cd μου από το cd player μου...

Last edited:

Το hdx μάλλον θα εννοείς...
Το λογισμικό που χρησιμοποιεί η naim είναι custom δικό της κ το πολύ καλό ripping που κάνει το οφείλει κ στον οδηγό που χρησιμοποιεί.

Nασο θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλω ,για τα περι οδηγου.Δεν πιστευω οτι η Naim βγαζει καποιο δικο της οδηγο,απλα μπορει να αγοραζει απο καπου και να τον βελτιωνει ,το πολυ .Εκεινο που θα παιζει ρολο ειναι το software που χρησιμοποιει
Με την ετησια παραγωγη που εχει η Naim ,oχι οδηγους δεν την συμφερει να βγαλει αλλα ουτε τα κουτια των συσκευων της.Εδω η μεγαλη στο χωρο των οδηγων Meridian ,χρησιμοποιει cd rom.

με προλαβες,εχω ψωνισει 2-3 φορες απο κει χωρις προβλημα,σκεφτομαι να το παρω απο κει.

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

με προλαβες,εχω ψωνισει 2-3 φορες απο κει χωρις προβλημα,σκεφτομαι να το παρω απο κει.
Δεν εχω βρει καλυτερη τιμη καπου αλλου.

Mολις τους εγραψα τα σχετικα παραπονα,τοσο για την διαθεση μεσω Ελλαδος,οσο και για το software-με παραπομπη στα σχετικα νηματα του avclub.gr-στο τμημα custom care,στο σχετικο ερωτηματολογιο που παρεκαλεσαν να συμπληρωσω

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Mολις τους εγραψα τα σχετικα παραπονα,τοσο για την διαθεση μεσω Ελλαδος,οσο και για το software-με παραπομπη στα σχετικα νηματα του avclub.gr-στο τμημα custom care,στο σχετικο ερωτηματολογιο που παρεκαλεσαν να συμπληρωσω

Με το software τι προβλημα υπαρχει?

Nασο θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλω ,για τα περι οδηγου.Δεν πιστευω οτι η Naim βγαζει καποιο δικο της οδηγο,απλα μπορει να αγοραζει απο καπου και να τον βελτιωνει ,το πολυ .Εκεινο που θα παιζει ρολο ειναι το software που χρησιμοποιει
Με την ετησια παραγωγη που εχει η Naim ,oχι οδηγους δεν την συμφερει να βγαλει αλλα ουτε τα κουτια των συσκευων της.Εδω η μεγαλη στο χωρο των οδηγων Meridian ,χρησιμοποιει cd rom.

Δεν είπα ότι βγάζει δικό της οδηγό...απλά ότι ο οδηγός που χρησιμοποιεί, σε συνδυασμό με το δικό της λογισμικό & την δική της κάρτα ήχου, έχει αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα : Naim-designed PCI audio and drivers with ultra-low jitter clocks

Συμφωνουμε Μιχαλη,θα ηταν ιδιαιτερα ενδιαφερον να <δουμε> την ολη υλοποιηση ,τοσο απο πλευρας software οσο και hardware.Mου εχει κεντρισει το ενδιαφερον εδω και 2 χρονια περιπου.Υπαρχουν και αλλες υλοποιησεις,καθολου φθηνες-περι τα 1000-1500,που ειναι του<βαζω δισκακι στον οδηγο και τα υπολοιπα τα κανει μονο του>,αλλα απ οσο διαβασα δεν φθανουν την Naim ηχητικα στο ριπαρισμα
Το κακο με το Naim ειναι η εξαιρετικα υψηλη τιμη του,που δεν σε αφηνει να το σκεφθεις σαν αγορα
Προσωπικα παντως πιστευω οτι τα υλικα δεν προκειται να ειναι τιποτε εξωκοσμα,πως θα μπορουσε αλλωστε,αλλα το λογισμικο ειναι που κανει την διαφορα.Πιστευω οτι μια <κουμπιοτεριστικη> υλοποιηση με ιδια υλικα ,δεν θα κοστιζε ουτε 1000 ευρω,αλλα το λογισμικο μας τα <χαλαει>

Last edited:

Και εγω εχω αγορασει και απο το Γερμανικό και από το Αγγλικο χωρις κανένα προβλημα. Ελπιζω να συνεχισουν να στέλνουν Ελλάδα γιατι τώρα τελευταια εχουμε κάτι περιεργες αποχωρήσεις (technikdirekt.de για Ελλάδα τέλος)

Στο Αγγλικο ειδα οτι αναπροσαρμοζουν την τιμη με βαση τομ Ελληνικο φπα 23%.
Στο Γερμανικο δεν γινεται αυτο (ακομα).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

Και εγω εχω αγορασει και απο το Γερμανικό και από το Αγγλικο χωρις κανένα προβλημα. Ελπιζω να συνεχισουν να στέλνουν Ελλάδα γιατι τώρα τελευταια εχουμε κάτι περιεργες αποχωρήσεις (technikdirekt.de για Ελλάδα τέλος)

εκανα ηδη τη παραγγελεια,11-16 του μηνος θα μου εχει ερθει!