Ξερει κανεις αν το Γερμανικο WWW.AMAZON.DE στελνει στην Ελλάδα? Με τα μεταφορικα μου βγαινει 275 , αλλα δεν έχω ξανααγορασει απο εκει. Στο Αγγλικο amazon η τιμη βγαινει 288 .
Υπάρχει ηχητική διαφορά ασύρματη vs ενσύρματη σύνδεση?
Ξερει κανεις αν το Γερμανικο WWW.AMAZON.DE στελνει στην Ελλάδα? Με τα μεταφορικα μου βγαινει 275 , αλλα δεν έχω ξανααγορασει απο εκει. Στο Αγγλικο amazon η τιμη βγαινει 288 .
υπάρχει κάποιος που τόχει τσεκάρει???...γιατί εγώ δεν....και ούτε πρόκειται γιατί απαγορεύεται να τραβήξω 20 μέτρα καλώδιο από τον router στο Touch...
Το hdx μάλλον θα εννοείς...
Το λογισμικό που χρησιμοποιεί η naim είναι custom δικό της κ το πολύ καλό ripping που κάνει το οφείλει κ στον οδηγό που χρησιμοποιεί.
Δεν εχω βρει καλυτερη τιμη καπου αλλου.με προλαβες,εχω ψωνισει 2-3 φορες απο κει χωρις προβλημα,σκεφτομαι να το παρω απο κει.
ε...χμμμ...Μιχάλη εννοείς...όχι Νάσο..εγώ είπαμε με NAIM δεν...
Mολις τους εγραψα τα σχετικα παραπονα,τοσο για την διαθεση μεσω Ελλαδος,οσο και για το software-με παραπομπη στα σχετικα νηματα του avclub.gr-στο τμημα custom care,στο σχετικο ερωτηματολογιο που παρεκαλεσαν να συμπληρωσω
Nασο θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλω ,για τα περι οδηγου.Δεν πιστευω οτι η Naim βγαζει καποιο δικο της οδηγο,απλα μπορει να αγοραζει απο καπου και να τον βελτιωνει ,το πολυ .Εκεινο που θα παιζει ρολο ειναι το software που χρησιμοποιει
Με την ετησια παραγωγη που εχει η Naim ,oχι οδηγους δεν την συμφερει να βγαλει αλλα ουτε τα κουτια των συσκευων της.Εδω η μεγαλη στο χωρο των οδηγων Meridian ,χρησιμοποιει cd rom.
με προλαβες,εχω ψωνισει 2-3 φορες απο κει χωρις προβλημα,σκεφτομαι να το παρω απο κει.
Και εγω εχω αγορασει και απο το Γερμανικό και από το Αγγλικο χωρις κανένα προβλημα. Ελπιζω να συνεχισουν να στέλνουν Ελλάδα γιατι τώρα τελευταια εχουμε κάτι περιεργες αποχωρήσεις (technikdirekt.de για Ελλάδα τέλος)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.