Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Στο Αγγλικο ειδα οτι αναπροσαρμοζουν την τιμη με βαση τομ Ελληνικο φπα 23%.
Στο Γερμανικο δεν γινεται αυτο (ακομα).

στο Αγγλικό έχεις όμως-πλέον-δωρεάν μεταφορικά...

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Για ποιο λογο να πληρωσεις Φ.Π.Α διαφορετικο απο αυτο που ισχυει στη χωρα τους?

Amazon.co.uk is required by law to collect VAT on orders for goods (including e-Books) dispatched to most countries within the European Union. For EU customers outside of the UK, amounts of VAT charged are in accordance with the local legislation in each country. For customers with a delivery address within the EU, VAT charges for your order will be itemised on the last page of your order, in the e-mail confirmation of your order and on the invoice dispatched with your order.

Ενα Vpi που αγορασα απο Αγγλια ,καθως και το duet η χρεωση του ΦΠΑ ηταν η κανονικη που εχει η Αγγλια.Φυσικα το ιδιο και απο Γερμανια ,απ οπου εχω και τις περισσοτερες αγορες
Δηλαδη για να καταλαβω το Amazon U.k,αποδιδει το επιπλεον ΦΠΑ που εισπρατει στο ελληνικο δημοσιο?Τους εχω και μια ...ιδιαιτερη συμπαθεια τους Αγγλους

Παλι εξοδα!
Και εντελως εκτος προγραμματος.

Ο μονος τροπος να το δικαιολογησω ειναι να το παρω δωρο στην κορη μου για τα Χριστουγεννα.

Ειναι 7 μηνων και θα το παρω απο τωρα......

εμένα η γυναίκα μου, μου είπε ότι την θεωρεί την καλύτερη αγορά πουχω κάνει τελευταία...γιατί όμως???...επειδή όταν είναι κλειστό η οθόνη του είναι ένα τεράστιο ρολόι και βλέπει την ώρα στο σαλόνι!!!:flipout::chinese:

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Επιτέλους Λάκη, το αποφάσισες; Μήνες το ζαχαρώνεις!

:D περιμενα να οριμασει σαν το παλιο καλο κρασι,ε δεν αντεχα αλλο,ειδα και τον ενθουσιασμο που επικρατει και το ''χτυπησα'' :flipout:

Παίδες....μη ξεχνιόμαστε....

παρακαλώ πολύ να συνεχίσουμε τα τεσταρίσματα και τις εντυπώσεις από σας ,που τώρα θα το αποκτήσετε!!!

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Παίδες....μη ξεχνιόμαστε....

παρακαλώ πολύ να συνεχίσουμε τα τεσταρίσματα και τις εντυπώσεις από σας ,που τώρα θα το αποκτήσετε!!!

και να μην ξεχνάμε μεταξύ άλλων το συγκριτκό/κά σκέτο το touch vs με χρήση DAC...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

και να μην ξεχνάμε μεταξύ άλλων το συγκριτκό/κά σκέτο το touch vs με χρήση DAC...

Ναι...το Σ/Κ...και σε σχέση με το HDX-1000...

Το παρηγειλα και εγω απο το γερμανικο amazon. Και αυτοι αναπροραρμοζουν τον φπα :

Zwischensumme: EUR 267,65
Verpackung und Versand: EUR 8,28
------
Summe ohne MwSt.: EUR 224,34
MwSt.: EUR 51,59
------
Summe: EUR 275,93
Aktionsgutscheine: -EUR 0,00
------
Gesamtsumme für diese Bestellung: EUR 275,93

Η κανονικη τιμη τους ηταν 258 , και εγινε 267