Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

ποιός το λέει αυτό?
το ενσωματωμένο είναι πολύ καλό.
και του duet με το wolfson αλλά και του touch με το ΑΚΜ.
Τώρα αν ο Νάσος βάζει το benchmark επειδή το διαθέτει δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να αγοράσουν benchmark και σαφώς τότε δεν μπορεί να γίνει καμμία σύγκριση με το naim...

Δημήτρη...

μια χαρά είναι το ενσωματωμένο dac σε σχέση με τα χρήματά του (και αρκετα παραπάνω...) και ανάλογα και με το υπόλοιπο σύστημα πουχει ο καθένας...

εγώ λόγω συγκυριών πήγα στην λογική του καλού εξωτερικού dac...και την προτείνω χωρίς υπερβολές και αφορισμούς...

νομίζω ότι η παραπάνω "κόντρα" αξίζει...ας μην προτρέχουμε...άλλωστε παιδιά είμαστε..να μην παίξουμε λίγο??? :grandpa:

Last edited:
Παντως εχουμε 2-0 απο τα αποδυτηρια.
Τιμη και οτι διαλεγεις εσυ τι Dac θα εχεις (αν θες)

το fair play λέει :

ότι πρέπει να γίνει η σύγκριση:

α)με τα ίδια ακριβώς συνοδά (καλά...κακά..στραβά-ανάποδα...αλλά τα ίδια) και

β)να έχουν ίδιο κόστος τα δοκιμαζόμενα μηχανάκια....

νομίζω αυτή η "κόντρα"-που λέμε-είναι μέσα στα σωστά πλαίσια...

διαβαζω διαβαζω κι απορω,ακουω για πι σι,για ντακ,για μηνες ολοκληρους για να το σεταρεις κ.τ.λ. κι απορω,εγω το εστησα σε μιση ωρα,''αργησε'' γιατι εψαχνε να ταυτοποιησει το υλικο που ειχα στο σκληρο,δεν ανοιξα καν το πι σι,του εκανα τις ρυθμισεις του απ'ευθειας,ρυθμισα και το volume στο 100,του εβαλα και ενα σκληρο στη USB χωρις εξωτερικη τροφοδοσια με περιπου 100 γιγα σε φλακ και ολα επαιξαν κανονικα και με το νομο,ραδιοφωνο,σκληρος,τα παντα ολα!
ειναι ακριβως οπως τα περιγραφει ο Νασος!
και να πω και στο Μιχαλη Κορ.,οτι η λιστα των σταθμων ειναι ατελειωτη και το μηχανημα ειναι σχεδον plug n' play,το εχω 4-5 μερες και το εχω λιωσει στη κυριολεξια!

διαβαζω διαβαζω κι απορω,ακουω για πι σι,για ντακ,για μηνες ολοκληρους για να το σεταρεις κ.τ.λ. κι απορω,εγω το εστησα σε μιση ωρα,''αργησε'' γιατι εψαχνε να ταυτοποιησει το υλικο που ειχα στο σκληρο,δεν ανοιξα καν το πι σι,του εκανα τις ρυθμισεις του απ'ευθειας,ρυθμισα και το volume στο 100,του εβαλα και ενα σκληρο στη USB χωρις εξωτερικη τροφοδοσια με περιπου 100 γιγα σε φλακ και ολα επαιξαν κανονικα και με το νομο,ραδιοφωνο,σκληρος,τα παντα ολα!
ειναι ακριβως οπως τα περιγραφει ο Νασος!
και να πω και στο Μιχαλη Κορ.,οτι η λιστα των σταθμων ειναι ατελειωτη και το μηχανημα ειναι σχεδον plug n' play,το εχω 4-5 μερες και το εχω λιωσει στη κυριολεξια!

..........-bye- :guitarist: :Banane0:

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Νομιζω οτι πρεπει , οπως λεει και ο παραπανω reviewer, να βρεθει η χρυση τομη για το μηχανημα σχετικα με την αναπαραγωγη μεσω της θυρας usb.(πχ μεγεθος δισκου, πληθος φακελων , αριθμος κοματιων , ισως ταχυτητα δισκου και δεν ξερω τι αλλο) ωστε να παιζει απροβληματιστα. Και εμενα τα κολληματα τα κανει με παρομοιο πληθος αρχειων (καπου 35.000) οποτε ισως και να μην εχω προβληματικη συσκευη.Ισως βελτιωθει η κατασταση και με καποιο μελοντικο Update, μεσα στα πλαισια δυνατοτητων της συσκευης βεβαια. Θελει παντως πολλες δοκιμες για να καταληξουμε καπου.
Απλα εγω περιμενα περισσοτερα προβληματα απο την δικτυακη λειτουργια και λιγοτερα απο την λειτουργια με usb.
Παρεπιπτοντως επειδη πολλοι ρωτανε για την ποιοτητα της αναπαραγωγης του αναλογικα εγω την θεωρω αξιοπρεπεστατη, χωρις να εχω την εμπειρια ακουσματος με εξωτερικο dac. Αυτο που ακουω το θεωρω αρκετα καλο.
Να και μερικα προβληματα απο το forum απο καποιον που το εχει ψαξει καπως και φαινεται σχετικος

I now have two months experience with the SB Touch. My conclusion so far: a wonderful concept which is currently not at all suitable for unexperienced users. I'm a software programmer/computer expert and it's such a h$ll of a job to make my girlfriend understand this device and get the Touch to work stable. I hope that Logitech takes the complaints on this forum seriously, because there's still some work to do.

My main problems:
- Samba keeps crashing.
- Squeezebox server keeps stopping and needs to be restarted.
- Albums are reindexed and appear twice in the album overview.
- Cannot get this device to work on a static IP. Now I have to do a factory reset because I cannot manually enter the updated information.
- Playlist editing is too laborious and incomprehendable for my girlfriend.
- Playlists of only 100 tracks (?!).
- Try to explain the interface inconsistencies (when does clicking an album/track/artist/song deliver the "play next-play" etc context menu and when does it start playing immediately? Now explain this to someone else.
- Sometimes the Touch stops responding and I need to unplug the power. Then, you have to wait for half an hour to get the library scanned again. This could be cached on disk with a rescan harddisk for changes/complete recan option in the menu.

Allthogether: it works, but not always. Every time soemthing new happens, I'm getting more tired (hence the topic title). It took me some weeks to understand this device and still it's buggy. This means that my girlfriend - who doesn't know about SB server or things like that - to become frustrated.

Now I need to do a factory reset, because I cannot update or edit the network settings.

Sound Quality is truly magnificent and I really like the touch interface, but I must admit I'm considering buying an iPod or configuring an old PC with Winamp for user-friendly music playback.

Am I the only one who has these mixed feelings? Is Logitech open for suggestions? Or do we just have to keep trying?

Sorry for this rant, I have the feeling that the Touch *could* be ideal for my needs, but it needs some more work. I do not at all want to offend the creators of the SB or those who seem to get it to work consistently.

And yes, I'm running the latest firmware version.

είναι προφανές ότι ο φίλτατος DELTA....έφτασε το μηχάνημα στα όριά του (ή τα ξεπέρασε αρκετά) καρφώνοντας στην USB τέτοιον όγκο μουσικών αρχείων...

τώρα που το σκέφτομαι:θέλω να συμπληρώσω ότι οι σκληροί των 1Τ που έχω είναι κατά το 80% φορτωμένοι...με εχμ...ματρόσκες....και τα 200-300GB είναι flac σε κάθε έναν.....

κανείς βέβαια κατασκευαστής δεν σου λέει τίποτα...στην πράξη τα ανακαλύπτεις αυτά...

εδώ βρε παιδιά τα Linn δεν διαβάζουν flac...τι να λέμε τώρα...

Το μηχανακι ειναι Plug 'n 'play χωρις αμφιβολια. Ρωτηστε και το κοριτσι του σπιτιου που ακουει ραδιοφωνο τα πρωινα.

Το οτι εχει πολλες ρυθμισεις εξηγειται λογω της πολυπλοκοτητας του.

Το οτι μπορει να ζοριζεται και να εμφανιζονται προβληματα σε καποιες περιπτωσεις ειναι ενα θεμα εντελως αλλο.

Η κοντρα αναμεσα στα δυο θα εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον ,ιδιως αν οι ακροασεις γινουν χρησιμοποιωντας το ιδιο dac,αφου βεβαια πρωτα γινουν οι ακροασεις σαν ολοκληρωμενα συστηματα.

φτιάνει λίστα το εργαλείο ? ( index ) και γιαυτό ίσως παθαίνει κάτι μεχρι να τα σορτάρει ολα ?

Ακριβώς.. Σηκώνει τοπικά squeezebox server, παρόμοιο με αυτόν που εγκαθιστάς στο PC / NAS σου.

Απο αυτους που κανανε παραγγελια στο amazon de εχει παραλαβει κανεις γιατι
εγω ακομα να παραλαβω