Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Δεν μπορω να συνδεσω το μηχανακι στον server.Μπορει καποιος να μου πει απο που μπαινει το e mail και το password γιατι δεν βρισκω την επιλογη απο τα menu?

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Δεν μπορω να συνδεσω το μηχανακι στον server.Μπορει καποιος να μου πει απο που μπαινει το e mail και το password γιατι δεν βρισκω την επιλογη απο τα menu?

στην αρχη εμφανιζεται οταν πας να σεταρεις το μηχανημα.

Στην αρχη δουλεψε μια χαρα αλλα τωρα μετα απο διαφορα reset εχει χασει τισ ρυθμισεις, Μηπως μπορεις να δεις τι dns εχει το δικο σου?

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Στην αρχη δουλεψε μια χαρα αλλα τωρα μετα απο διαφορα reset εχει χασει τισ ρυθμισεις, Μηπως μπορεις να δεις τι dns εχει το δικο σου?

αυτη τη στιγμη οχι,αλλα μπορω να κοιταξω και να σου πω αυριο.

Ο DNS είναι διαφορετικός σε κάθε περίπτωση - είναι χαρακτηριστικό του δικού σου δικτύου. Βασικά πες του να πάρει IP αυτόματα, και θα πάρει αυτόματα και τους DNS.. (εφόσον έχεις στο router σου ενεργοποιημένο DHCP, που λογικά θα έχεις).

Οκ αποκατασταθηκε η συνδεση και μου εκανε και update σε εκδοση 7.6 αν ειδα καλα. Τωρα ο server sto pc ειναι 7.5 μηπως πρεπει να κανω update στ 7.6?

η εμπειρία μου έχει δείξει ότι τα official updates προτείνονται από τον κατασκευαστή "αυτόματα"...

άρα μην κάνεις τίποτα από μόνο σου...

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλλον επειδη ειχα εγκαταστησει τον servrer 7.6 , μου εκανε update Και την συσκευη αυτοματα. Παντως βλεπω βελτιωσεις τα Menu. Το καλο ειναι οτι ασχολουνται οποτε θα βελτιωθει σιγουρα και η λειτουργια του μχανηματος γενικα.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλλον επειδη ειχα εγκαταστησει τον servrer 7.6 , μου εκανε update Και την συσκευη αυτοματα. Παντως βλεπω βελτιωσεις τα Menu. Το καλο ειναι οτι ασχολουνται οποτε θα βελτιωθει σιγουρα και η λειτουργια του μχανηματος γενικα.

Αυτο επεληθευεται γιατι οταν εβαλα τον server 7.5 στο pc η συσκευη θεωρησε νεοτερη εκδοση την 7.5.1 και προτεινε update το οποιο δεν εκανα .Μάλλον λειτουργουνε παραλληλα. Παντως αυτη τη στιγμη εχω και στο pc και στο touch την 7.6 και δουλευει απροβληματιστα.
Και χτες ημουν ετοιμος να την επιστρεψω!!!
Πραγματικα η συσκευη ειναι αποκαλυψη .
Μπραβο στον Νασο που μας την "αποκαλυψε".

Last edited: