Αυτο επεληθευεται γιατι οταν εβαλα τον server 7.5 στο pc η συσκευη θεωρησε νεοτερη εκδοση την 7.5.1 και προτεινε update το οποιο δεν εκανα .Μάλλον λειτουργουνε παραλληλα. Παντως αυτη τη στιγμη εχω και στο pc και στο touch την 7.6 και δουλευει απροβληματιστα.
Και χτες ημουν ετοιμος να την επιστρεψω!!!
Πραγματικα η συσκευη ειναι αποκαλυψη .
Μπραβο στον Νασο που μας την "αποκαλυψε".
πάντως η σωστή προσέγγιση είναι
όταν υπάρχει ανάγκη το σύστημα σου στέλνει ειδοποίηση για αναβάθμιση μόνο του.
Από μόνο του έχει ήδη κάποιες beta λειτουργίες που δεν συνιστώνται ακόμα και από τους ίδιους τους slimdeviced.
Γι αυτό, αν δεν έχετε ειδοποίηση μην κάνετε αναβαθμίσεις.
Εχθες μετα απο μερικες μερες κανονικης λειτουργιας, ξαφνικα θυμηθηκε να κοψει την επικοινωνια το firewall (ESET).
Το προγραμμα του SB βρηκε ποιο firewall ειναι, που ακριβως πρεπει να παω στις ρυθμισεις και τι να βρω...Εντυπωσιακο.
Η διαχειριση της μουσικης απο τον υπολογιστη, επισης εντυπωσιακη.
πάντως η σωστή προσέγγιση είναι
όταν υπάρχει ανάγκη το σύστημα σου στέλνει ειδοποίηση για αναβάθμιση μόνο του.
Από μόνο του έχει ήδη κάποιες beta λειτουργίες που δεν συνιστώνται ακόμα και από τους ίδιους τους slimdeviced.
Γι αυτό, αν δεν έχετε ειδοποίηση μην κάνετε αναβαθμίσεις.
Φίλτατε DELTA καλημέρα...
Σ´ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...χαίρομαι που όλα πάνε πλέον καλά με το Touch σου!!!...ελάφρυνε και τον σκληρό σου και δεν θάχεις κανένα θέμα από την USB,όπως δεν έχει και κανένας μας!!!
Πράγματι μιλάμε για "συσκευή-αποκάλυψη"!!!
Θα σου επισημάνω όμως το εξής γιατί τόψαξα:
Η 7.6 version που κατέβασες και για τον server και για το Touch είναι σε BETA μορφή ακόμα...δεν είναι official έκδοση και ως εκ τούτου ίσως (το τονίζω...ίσως) σου εμφανίσει κάποια bugs...μπορεί και όχι..μπες στα fora της Slim devices και θα διαβάσεις...έχε το νου σου λοιπόν!!!
Εμενα μου την προτεινε το μηχανημα γιατι ειχα βαλει στο pc τον αντιστοιχο sevrer. Στο 7.6 μεταξυ αλλων υπαρχει και η επιλογη να ρυθμιζεις το volume στο 100 και να μην λειτουργει απο το telecontrol.
Τωρα με τον σκληρο την πατησα γιατι μετα την μετατροπη σε ntfs δεν αναγνωριζεται καθολου απο το touch ενω αναγνωριζεται κανονικα απο το pc.
Καμια ιδεα?
πάμε πάλι...γιατί και πως έβαλες τον αντίστοιχο server???....για απάντησε αυτό...που βρήκες την έκδοση 7.6 για server???
Εδω
http://downloads.slimdevices.com/nightly/index.php
Την εβαλα μηπως και κανει καλυτερη διαχειριση του δισκου αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομα με usb
To egreat m34a που εχω τον διαβαζε κανονικοτατα . Βεβαια δεν εκανε λιστες κλπ αλλα δεν ειχε κανενα προβλημα στην διαχειριση.και η ιστορία με την USB και τον σκληρό του 1Τ είναι πάλι λάθος δικό σου!!!....35.000 τραγούδια???...έλεος!!!:bang: :frusty:
ΥΓ: πουθενά -σε κανένα FAQ-δεν θα δεις γραμένο να μην καρφώσεις τόσο "τίγκα δίσκο"...αυτά εννοούνται!!!!
To egreat m34a που εχω τον διαβαζε κανονικοτατα . Βεβαια δεν εκανε λιστες κλπ αλλα δεν ειχε κανενα προβλημα στην διαχειριση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.