Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Πολύ σας παιδεύει αυτό το "squeezebox"!
Αποφάσισα να απέχω προς το παρόν. Αν κάποια στιγμή βγούμε από το τούνελ και η Logitech βγάλει ένα "relaxbox" θα επανέλθω.

Βαγγελη το να ειναι ολα ετοιμα και να μην εχει λιγο ψαξιμο,δεν εχει χαρη.Ξερεις τι ωραιο ειναι να ανακαλυπτεις δυνατοτητες που δεν ηξερες?
Εξ αλλου ετσι αποκτας και καινουργιους φιλους-ομοιοπαθεις .
Relaxbox θα βγει οταν γινουν και τα pc,pelaxpc
Παρ ολο το παιδεμα που εχω φαει,σκεφτομαι τι ωραιο θα ηταν να ειχα και στο αυτοκινητο ενα Squeezebox με ιντερνετικες κυριως δυνατοτητες ,για ληψη ρ/σ

Last edited:
Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Πολύ σας παιδεύει αυτό το "squeezebox"!
Αποφάσισα να απέχω προς το παρόν. Αν κάποια στιγμή βγούμε από το τούνελ και η Logitech βγάλει ένα "relaxbox" θα επανέλθω.
Κανένα παίδεμα. Nothing. Nada. Μόνο απολαυση. Οι ερωτήσεις και το σκάλισμα (που επόμενο είνια να επιφέρουν θέματα προς διευκρίνηση) έχουν να κάνουν με το ότι μπορεί κάποιος να θέλει να πάρει τα μέγιστα από ένα τέτοιο μηχανάκι.

Αν δε θες να πολυ-ασχοληθείς, το αγοράζεις, το συνδέεις στο LAN καιπάιζεις χωρίς πρόβλημα με τη μια...-bye-

ακριβώς!!!....σε 5 λεπτά έχεις τελειώσει!!!!

και δεν χρειάζεται να δώσεις "μια περιουσία" για να γλυτώσεις τα χάπια (όπως έγραψε ο Μιχάλης Κορ.)....

Βαγγελη το να ειναι ολα ετοιμα και να μην εχει λιγο ψαξιμο,δεν εχει χαρη.Ξερεις τι ωραιο ειναι να ανακαλυπτεις δυνατοτητες που δεν ηξερες?
Εξ αλλου ετσι αποκτας και καινουργιους φιλους-ομοιοπαθεις .
Relaxbox θα βγει οταν γινουν και τα pc,pelaxpc
Παρ ολο το παιδεμα που εχω φαει,σκεφτομαι τι ωραιο θα ηταν να ειχα και στο αυτοκινητο ενα Squeezebox με ιντερνετικες κυριως δυνατοτητες ,για ληψη ρ/σ

Πέτρο, πράγματι το ψάξιμο είναι ευεργετικό στη ζωή μας αλλά το συγκεκριμένο αντικείμενο το έχω βαρεθεί. Είτε πρόκειται για squeezedox είτε για foobar είτε για asio δεν μου προκαλεί απολύτως καμιά ευχαρίστηση να χάνω τον χρόνο μου σ αυτά. Και όλο και περισσότερο το βρίσκω βαρετό να σετάρω γενικά μηχανήματα... Υπάρχουν άπειρα αντικείμενα να ψάξει κανείς εξάλλου.
Και είναι και το "τουνελ" όπως είπα. Τα 300 δεν είναι για μένα "παιχνίδι" αλλά επένδυση που δεν την δικαιολογεί κανένα σκουιζμποξ. Εξάλλου δεν νοιώθω καμιά υποχρέωση να τσοντάρω πλέον στα ελλείματα των Γερμανών των Κινέζων ή των Αμερικάνων σε αυτή την φάση της ζωής μου. Φτάνει τόσα χρόνια.......

Τα 300 δεν είναι για μένα "παιχνίδι" αλλά επένδυση που δεν την δικαιολογεί κανένα σκουιζμποξ. Εξάλλου δεν νοιώθω καμιά υποχρέωση να τσοντάρω πλέον στα ελλείματα των Γερμανών των Κινέζων ή των Αμερικάνων σε αυτή την φάση της ζωής μου. Φτάνει τόσα χρόνια.......
Σωστός, αλλά θίγεις δύο διαφορετικά με την ευχρηστία θέματα. Ένα με το κόστος και ένα με τα περί εισαγόμενων προιόντων...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

Σωστός, αλλά θίγεις δύο διαφορετικά με την ευχρηστία θέματα. Ένα με το κόστος και ένα με τα περί εισαγόμενων προιόντων...

Σωστά και μάλιστα είμαι και εκτός θέματος αν αυτό εννοείς.
Η ευχρηστία του δεν με έπεισε αλλά αν επιμένετε διαφορετικά, δεν έχω αντίρρηση.
Πιστεύω οστόσο πως σε ένα δύο χρόνια, αντίστοιχες συσκευές και καλύτερες υποθέτω θα κοστίζουν τα μισά και πολλά λέω. Και αν το "τούνελ" έχει φως στο τέλος, ίσως τότε να συγκινηθώ. Θα ήθελα πάντως να μπορώ και να αδιαφορήσω.

να ρωτησω ρε παιδια κατι,γιατι οταν μπω να δω τα περιεχομενα του δισκου που εχω στην usb μεσω των folders,ενω μου δειχνει κανονικα ολα τ'αρχεια,μολις παω να παιξω καποιο κομματι μου λεει nothing?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

Σωστά και μάλιστα είμαι και εκτός θέματος αν αυτό εννοείς.
Η ευχρηστία του δεν με έπεισε αλλά αν επιμένετε διαφορετικά, δεν έχω αντίρρηση.
Πιστεύω οστόσο πως σε ένα δύο χρόνια, αντίστοιχες συσκευές και καλύτερες υποθέτω θα κοστίζουν τα μισά και πολλά λέω. Και αν το "τούνελ" έχει φως στο τέλος, ίσως τότε να συγκινηθώ. Θα ήθελα πάντως να μπορώ και να αδιαφορήσω.

Εγώ δεν το πιστέυω. Είμαι σίγουρος ότι σε 2 χρόνια αντίστοιχες συσκευές θα είναι καλύτερες και με πολλαπλάσια ευχρηστία. 2 χρόνια βέβαια σε τόσο αναπτυσσόμενο τομέα είναι μια αιωνιότητα. Γι' αυτό παίρνεις πάντα ό,τι χρειάζεσαι τη στιγμή που το χρειάζεσαι και το απολαμβάνεις:award:

Στην στηλη Library στον server εχω επιλεξει εναν δισκο usb που εχω συνδεσει στο pc και απο εκει διαβαζει τα μουσικα αρχεια. Υπαρχει τροπος να επιλεξουμε και εναν δευτερο δισκο?

Δεν νομίζω.

να ρωτησω ρε παιδια κατι,γιατι οταν μπω να δω τα περιεχομενα του δισκου που εχω στην usb μεσω των folders,ενω μου δειχνει κανονικα ολα τ'αρχεια,μολις παω να παιξω καποιο κομματι μου λεει nothing?

δηλαδή??? σόρρυ αλλά δεν καταλαβαίνω...

δηλαδή??? σόρρυ αλλά δεν καταλαβαίνω...

αν παιξω απο τη playlist που εχει φτιαξει απ'τη βαση δεδομενων,εμφανιζονται τ'αρχεια και παιζουν κανονικα,αν παω ομως να δω τ'αρχεια του δισκου απ'τα folders οπως τα εχω φτιαξει εγω στο δισκο,ναι μεν μου δειχνει το περιεχομενο,αλλα οταν παταω να παιξουν,μου βγαζει ενδειξη nothing,αλλα το πιο περιεργο ειναι οτι αν αρχιζω και ψαχνω εναν εναν τους φακελους μπορει καποιος να παιξει!

αν παιξω απο τη playlist που εχει φτιαξει απ'τη βαση δεδομενων,εμφανιζονται τ'αρχεια και παιζουν κανονικα,αν παω ομως να δω τ'αρχεια του δισκου απ'τα folders οπως τα εχω φτιαξει εγω στο δισκο,ναι μεν μου δειχνει το περιεχομενο,αλλα οταν παταω να παιξουν,μου βγαζει ενδειξη nothing,αλλα το πιο περιεργο ειναι οτι αν αρχιζω και ψαχνω εναν εναν τους φακελους μπορει καποιος να παιξει!

Για δες τι τύπου είναι τα αρχεία που δεν σου παίζει. Μήπως είναι .cue files;

Για δες τι τύπου είναι τα αρχεία που δεν σου παίζει. Μήπως είναι .cue files;
Δες επίσης αν το αρχείο που στο δείχνει αλλά δεν παίζει, αν εμφανίζεται στο web control μέσα στο music folder. Εμένα αυτά που δεν πάιζει δεν μου τα δείχνει στο web control. Μυστήρια πράγματα. Το κοιτάω περαιτέρω. Επανέρχομαι.:operator:

Χμ.....

Τώρα μου έπαιξε το αρχείο που προηγουμένως αρνιόταν...

Το ψάχνω...

ακριβώς!!!....σε 5 λεπτά έχεις τελειώσει!!!!

και δεν χρειάζεται να δώσεις "μια περιουσία" για να γλυτώσεις τα χάπια (όπως έγραψε ο Μιχάλης Κορ.)....

Αγαπητέ Νάσο, εγώ έβγαλα τα συμπεράσματά μου από όσα έχουν γραφτεί στο νήμα αυτό.
Αν δεν ισχύουν τότε, εσείς οι χρήστες ξέρετε καλύτερα.
Από εκεί κ πέρα, υπάρχουν προϊόντα για όλα τα βαλάντια...άσε άλλοι να δίνουν το κάτι παραπάνω, αφού το επιλέγουν...οπότε είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, ο καθένας με τον τρόπο του...-bye-

υγ: πάντως τα χάπια μου έμειναν στο ράφι για μια επόμενη φορά...αχρείαστα να είναι...:BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

κομματάκι ακριβούτσικα βρε Μιχάλη...

Πράγματι...για αυτό άλλωστε υπάρχουν δύο κατηγορίες ηχητικών, hifi & hiend...ο καθένας με τις επιλογές του, ανεξάρτητα ποιό είναι καλύτερο, όπως έγραψα κ παραπάνω. -bye-