Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Ειναι αληθεια οτι με 1750 ευρω αγοραζεις ενα touch,ενα dac,εναν καλο ενισχυτη και εναν ραδιοφωνικο δεκτη.

Αλλα σιγουρα δεν θα εχεις την πρακτικοτητα της μιας συσκευης (πολυ βασικο για καποιους και ειδικα τους εχοντες συζυγο) και το γεγονος οτι μια συσκευη που γραφει πανω της naim audio ειναι τουλαχιστον "γοητευτικη".

Οποιος μπορει να το παρε, χωρις να εχει αδειο ψυγειο φυσικα, αξιζει να το αγορασει.

H συγκριση αυτη που κανετε δεν ειναι ακριβως "μηλα με πορτοκαλια".

Ειναι σαν να μιλας για ζαντες αυτοκινητου για το αυτοκινητο που ηδη εχεις και να ερχεται καποιος να σου λεει "ναι αλλα υπαρχει και το ταδε αυτοκινητο, που ...και εχει και ζαντες."
-bye--bye-

Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει, εαν το αγορασω απο εξωτερικο (σιγκαπουρη ή αμερικη πχ) λειτουργει κανονικα στην Ελλαδα ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

εγινε μεγαλο μπαχαλο χθες,εβαλα το δισκο για λιγο συμμαζεμα(οχι οτι το χρειαζοταν),αλλαξα και το ονομα του folder που περιειχε ολα τ'αρχεια,χρησιμοποιησα λατινικους χαρακτηρες αντι για ελληνικους,εκανα και μια ανασυγκροτηση και εγινε η μαχη του Δραμαλη μολις τον εβαλα επανω στο σκουιζ!
Αρχισε να κανει απο την αρχη παλι ταυτοποιηση η οποια κρατησε πολυ χρονο,αλλα στο τελος εδειχνε οτι ολα θα πανε καλα αφου επαιξε κανονικα αυτα που δεν επαιζε πριν,αλλα καπου εκει αρχισαν τα οργανα!!
Μου εκανε 3 εκκινησεις λεγοντας μου οτι υπαρχει προβλημα και φαινοταν οτι οσο το προσπαθω να παιξει απο τα folders,τοσο αυτο θα επανακκινουσε,οποτε του εβγαλα το δισκο και τον ξαναβαλα κι επαιξα απο τη δικη του playlist και ηρεμησε.
Κατι παιζει με την τροφοδοσια του δισκου,αλλα εχει και καποια αλλεργια σε ορισμενα αρχεια αγνωστο το γιατι.
Σημειωτεον οτι ολα μου τ'αρχεια ειναι φλακ.

εγώ θέλω να ρωτήσω τον Λάκη...αν όλα είναι οκ???

Λοιπόν κοιτάζοντας πόσοι τόχουμε αποκτήσει..έκανα μια λίστα...

λοιπόν είμαστε:

1)Stratos
2)Vasilis-T
3)DELTA
4)paull
5)Λάκης
6)Vasada
7)Ge0rge
8)jolk
9)alkman
10)dbagias
11)ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
12)petros37 (το περιμένει)
13)tzo (το περιμένει)

Παιδιά αν έχω κάνει κάποιο λάθος διορθώστε με..ή αν τόχουν παραλάβει κι άλλοι να συμπληρώσουν την λίστα...

thanks

ωραίος!!

1)Stratos
2)Vasilis-T
3)DELTA
4)paull
5)Λάκης
6)Vasada
7)Ge0rge
8)jolk
9)alkman
10)dbagias
11)ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
12)panma033
13)petros37 (το περιμένει)
14)tzo (το περιμένει)
15)stavrosz (το περιμένει)

Δημητρη -supersonic ,μας εφαγαν οι <επαφεις> μαζευτηκαν 15,εμεις αν δεν κανω λαθος 3-4 ειμαστε που παμε ντουετο
Οσον αφορα τον Μιχαλη Κορ,δυσκολα θα βρει παρεα

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Δημητρη -supersonic ,μας εφαγαν οι <επαφεις> μαζευτηκαν 15,εμεις αν δεν κανω λαθος 3-4 ειμαστε που παμε ντουετο
Οσον αφορα τον Μιχαλη Κορ,δυσκολα θα βρει παρεα

ρε συ Πέτρο, μήπως θέλουν να μας πούν κάτι τα παιδια?-bye-
Καλά για τον Μιχάλη δεν το συζητάμε, ...η μοναξιά του πρώτου.:grinning-smiley-043

Λοιπον επειδη οπως σας ειχα πει ο δισκος που ειχα κανει μετατροπη απο fat32 se ntfs δεν διαβαζεται πια απο το touch συνδεσα και αυτον στο pc (δυο usb δισκοι στο pc) δημιουργησα μια συντομευση για τον ενα και την εκανα copy μεσα στον αλλο που εναι και ο music folder στν Library του squeezebook server. Μετα απο ωρες διαβαστηκαν τα αρχεια και των δυο δισκων και το αποτελεσμα ηταν αυτο

Total Tracks: 50,026
Total Albums: 4,257
Total Artists: 2,361
Total Genres: 305
Total Playing Time: 3344:45:13
Ολα παιζουν μια χαρα τωρα,.
Α εξακολουθω να εχω την 7.6 εκδοση που καθε μερα σχεδον μου κανει και ενα update αλλα δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα ακομα.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

ρε συ Πέτρο, μήπως θέλουν να μας πούν κάτι τα παιδια?-bye-
Καλά για τον Μιχάλη δεν το συζητάμε, ...η μοναξιά του πρώτου.:grinning-smiley-043

Τι να πω και εγώ που έχω ξεμείνει με την αρχαιολογία το classic.. :p

Παίζει να είμαι μόνος μου στο φόρουμ.. :D