Είμαι σχεδόν έτοιμος να το αγοράσω κι εγώ φίλοι.
Διαβάζοντας όλο το Thread,επίσπευσα την αγορά ενός dac και ενός NAS (IOMEGA STORCENTER NAS SERVER Network Storage 1Tb & με θύρα ETHERNET διαμεταγωγης 1GIGA). Αυτά τα έχω ήδη στα χέρια μου.
Απορίες της τελευταίας στιγμής.
Αγοράζοντας το touch αποφεύγω και την λύση του m2tech Hiface, εφόσον καθώς λέει κι ο κ.Μανιάτης το setup του touch παίζει εφάμιλλα αν όχι καλύτερα από το setup με Vaio & hiface...(δεν γνωρίζω ποιο hiface χρησιμοποιήθηκε). Σωστά?
Δεν θέλω να έχω ανοικτό συνέχεια το wifi.Στο ρακ μου, εκεί που θα μπει και το touch φτάνει καλωδιακό δίκτυο 1Gps και με σειρά ρούτερ/μόντεμ, σουίτς.
Υποθέτω πως θα δουλέψει μια χαρά.Σωστά ?
Στο ρακ τώρα,θα συνδεθούν αναλογικά dac & touch, ενώ μέσω usb θα συνδεθεί και ο NAS, και μέσω δικτύου, θα βλέπει το Touch τον σκληρό του υπολογιστή μου.Η μουσική που περιέχουν τα σημεία αυτά θα φαίνεται στην οθόνη του Logitech.Καλά τα λέω ή κάνω κάποιο λάθος...??
Τέλος ποιά πρέπει να είναι η σειρά που θα γίνει η εγκατάσταση.πχ.σετάρισμα με υπολογιστή, σύνδεση στο δίκτυο, update του Logitech touch, and music search? Υπάρχει κάποιος οδηγός που έχει φτιαχτεί από κάποιο μέλος ?
Περιμένω τις απαντήσεις για να παραγγελθεί μεθαύριο το Squeezbox touch.
Ευχαριστώ